Saltar al contenido

Açores

Amb guia

Avió

04/06/24
-10 dies-

Des de 2.875€

Itinerari

Les illes Açores són un autèntic paradís, situat enmig de l’Atlàntic, un lloc on la vida passa poc a poc i encara poc explotat turísticament.  Només aterrar el paisatge et deixarà sense paraules, un conjunt rocallós ple de cons volcànics, cràters i una exuberant vegetació subtropical, amb tons de verd espectaculars esquitxat amb el blau de les hortènsies i l’aigua de les grans llacunes, especialment a l’illa més gran Sao Miguel. Un lloc on la natura és la gran protagonista: Albirar balenes i dofins, banyar-se en aigües de color xocolata,  descobrir la vulcanologia, fer senderisme, observar aus… El conjunt de les Açores està format per nou illes. De major a menor  mida, son: São Miguel, Pico, Terceira, São Jorge, Faial, Flores, Santa María, Graciosa i Corvo.  Cadascuna té el seu propi atractiu, et proposem un combinat de 4 illes per fer una primera descoberta de la gran riquesa d’aquest arxipèlag: Sao Miguel, Terceira, Faial i Pico.

DIA 1 
Barcelona – Sao Miguel

Presentació a l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol de la companyia SATA S4507 a les 14.30 hores. Arribada a Sao Miguel a les 16.10 hores hora local. Trasllat a l’Hotel Royal Garden 4* o similar.  Farem un breu passeig per tenir un primer contacte amb Ponta Delgada acompanyats de la nostra guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Sao Miguel: albirament de balenes i visita a Ponta Delgada

Esmorzar a l’hotel. Anirem fins a la marina de Ponta Delgada i acompanyats d’un equip d’experts sortirem per gaudir de l’albirament de balenes. Dinar. Visita panoràmica a peu a Ponta Delgada, capital de l’illa, per descobrir els racons més interessants d’aquesta petita població, destaquen les Portes de la Ciutat, l’església de San Sebastià, l’Ajuntament o el Teatre Micaelense. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
Observacions: l’activitat d’albirament de balenes depèn al 100% de la climatologia pot cancel·lar-se o posposar-se si les condicions no son favorables. Es realitza amb animals dins el seu hàbitat natural i la possibilitat d’albirar-los depèn del seu comportament. Cal portar roba còmoda, calçat amb sola de goma i jaqueta impermeable (poden haver esquitxades d’aigua).

DIA 3
Sao Miguel: Visita a Sete Cidades

Esmorzar a l’hotel. Sortirem per carretera de muntanya cap a les llacunes bessones. Farem una primera parada al mirador Vista do Rei on hi ha una panoràmica espectacular. Baixarem cap a la caldera de Sete Cidades on es troben, separades per un estret camí, la llacuna verda de cristallines aigües verdoses i la llacuna blava de sorprenents aigües turqueses. Tindrem la possibilitat de fer una passejada per la riba. Dinar. A la tarda, farem una interessant visita a l’”oficina” Das Capelas un espai museogràfic privat que pretén preservar la memòria històrica de l’illa recollint antics oficis i estris diversos. Seguidament ens dirigirem a una plantació de pinyes, una de les fonts d’ingressos de l’illa. Aprendrems sobre el seu cultiu i comercialització. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4
Sao Miguel – Terceira

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Terceira de les 13.35 hores, arribada prevista a les 14.15 hores. Dinar. Inici de la visita a la illa de Terceira, començant per Angra do Heroismo, la capital Patrimoni de la Humanitat. Visitarem la ciutat que conserva en els seus carrers, esglésies i palaus l’arquitectura tradicional del s.XVI. Veurem entre altres els exteriors de la Sé Catedrla, el Palau dels Capitans Generals, el jardí del Duc de Terceira, la Prça Velha i la Camara Municipal (ajuntament). A l’hora convinguda, anirem cap a l’Hotel Zenite Boutique 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 5
Terceira: Monte Brasil i Algar do Carvao – Faial

Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap el “Monte Brasil” vorejant el sud passant per petits pobles com Baia de Salga o Sao Sebastiao. Continuarem la nostra ruta fent parada a l’espectacular mirador de “Serra do Cume” on gaudirem de l’espectacular panoràmica. Arribarem a “Algar do Carvao”, una espectacular xemeneia volcànica de 90 metres de profunditat que va passar a càmera magmàtica que ens ofereix la possibilitat de visitar un volcà per dins. Dinar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Faial de les 17.30 hores. Arribada prevista a les 18.05 hores. Trasllat a l’Hotel Horta 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 6
Faial – Pico – Faial

Esmorzar a l’hotel. Trasllat al port on agafem el vaixell que amb una breu travessia de 30 minuts ens portarà a Magdalena a l’illa de Pico i on es troba la muntanya més alta de Portugal. Començarem el nostre recorregut visitant Cachorro on trobem unes singulars formacions volcàniques en forma d’arc sobre l’oceà, seguidament travessarem els extensos camps de lava on veurem el singular sistema de vinyes i figueres que conformen un paisatge que és Patrimoni UNESCO. El nostre recorregut continuarà cap a Lajes on coneixerem el museu dedicat a la caça de la balena. Dinar. A la tarda recorrerem la costa Sud de Pico . Arribada a Magdalena i a l’hora convinguda, sortida en vaixell cap a Faial. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7
Faial

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a la visita a l’illa. Començarem per Capelinhos, situat en una península a l’extrem de l’illa on podrem veure les restes de la darrera erupció volcànica de les Açores al 1957, amb un paisatge espectacular.. Visitarem l’interessant centre d’Interpretació volcànica que es troba dins de l’antic far. Dinar. Seguirem cap al cràter de Caldeira de 1450 m de diàmetre i uns 400 metres de profunditat i que ens ofereix unes panoràmiques espectaculars. La nostra ruta continuarà cap a Horta, el port esportiu més important de les Açores i on els navegants acostumen a pintar als seus molls per tenir bon viatge. Sopar i allotjament a l’hotel. 

DIA 8
Faial – Sao Miguel (Lagoa do Fogo)

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Sao Miguel de les 12.15 hores. Arribada prevista a les 13.10 hores. Dinar. A la tarda, visitarem Lagoa de Fogo, anirem pujant per la carretera de la muntanya, pararem un mirador per gaudir de l’impressionant paisatge que forma aquesta zona protegida i seguirem fins arribar al cim que està a 947 metres d’alçada. Baixarem fins la costa nord i pararem a Ribeira Grande. Passejarem pels seus estrets carrers plens d’exemples d’arquitectura urbana dels segles XVII i XVIII. Arribada a l’hotel Royal Garden 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 9
Sao Miguel (Vall de Furnas i Plantacions de te)

Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a la Vall de Furnas, on trobem cavitats de les que brollen aigües termals i fangs sulfurosos. En aquesta zona s’aprofita el calor geotèrmic per cuinar el tradicional “cozido” soterrant les olles a la terra. Dinar (“cozido”). Després de dinar visitarem l’espectacular jardí botànic Terra Nostra el més bonic i interessant de l’illa. Seguidament travessarem cap a la costa nord fent parada a les plantacions de te situades a la vora del mar. Farem parada a Ribeira Grande abans de tornar a Ponta Delgada. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 10
Faial – Sao Miguel (Lagoa do Fogo)

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol S4505 de les 08.10 hores en direcció a Barcelona, arribada prevista a les 13.25 hores. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar últim dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

2.960€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+145€ taxes aèries

-85€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida

-85€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +685€.

Assegurança d’anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +75€.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

04/06/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació