Saltar al contenido

Albi, Cordes i Gaillac

Amb guia

Autocar

13/05/23
03/06/23
02/09/23
-3 dies-

Des de 560€

Itinerari provisional

Albi et seduirà pel seu ambient. La catedral de Santa Cecília, construïda amb maó vermell damunt del Tarn, t’enamorarà amb els espectaculars frescos del seu interior. Passeja per la ciutat, descobrint el Pont Vell i el Palau de la Berbie on trobaràs el museu Toulouse-Lautrec, un dels més antics de França. Perdre’t pels carrerons de la preciosa ciutat de Cordes situada dalt d’un turó i descobrir les vinyes de Gaillac t’agradarà. Una escapada ideal!

DIA 1
Punts d’origen – Albi

Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a la Frontera amb França. Arribada a la bonica ciutat d’Albi, ciutat natal d’Henri de Toulouse-Lautrec. Coneguda amb el nom de la ciutat vermella gràcies al color dels seus edificis, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 2010. Dinar. A la tarda, començarem la nostra visita de la ciutat Episcopal, de la qual destaquem especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la catedral de Santa Cecília. Aquesta va ser construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l’Església Catòlica davant l’heretgia càtara. La catedral és gairebé tan austera per fora com recarregada en el seu interior. Els frescos renaixentistes que decoren la seva cúpula són una visita imprescindible per als amants de l’art. Continuarem el nostre recorregut guiat pel Vell Albi, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni a través dels seus barris i edificis: el Pont Vell, la Collégiale i el Claustre de Sant Salvi i les seves cases medievals. Sopar i allotjament a l’hotel Ibis Styles Albi Centre Le Theatro 3* o similar.

DIA 2
Albi – Cordes-sur-ciel – Albi

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem fins a Cordes-sur-ciel, una meravella medieval situada damunt d’un turó. Realitzarem la visita guiada d’aquesta joia del segle VII, extraordinàriament ben conservada i envoltada de quatre muralles que protegeixen els estrets carrers de la vila. A l’hora convinguda, retorn a Albi. Dinar. A la tarda, podrem visitar el museu Toulouse-Lautrec, amb més de 1.000 obres del geni postimpressionista, entre les quals es troben els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El museu es troba dins del Palau de la Berbie, el qual pot presumir de ser un dels més antics de França. Els seus jardins, gairebé literalment penjats damunt del riu Tarn, són una autèntica bellesa. A l’hora convinguda, si el temps ens ho permet, realitzarem un passeig en gavarra que ens oferirà insòlites panoràmiques del patrimoni d’Albi. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Albi – Gaillac – Castelnau-de-Montmiral – Puycelsi – Punts d’origen

Esmorzar. Aquest dia ens traslladarem a Gaillac per visitar aquesta ciutat de plaers vinícoles i grans descobriments. Situada en un meandre del Tarn, cultiva un genuí art de viure. Gràcies a la seva cultura, el seu vi, els seus habitants i el seu patrimoni natural i històric, Gaillac posseeix totes les característiques del típic poble de postal. A través del nostre recorregut, coneixerem els seus carrerons plens de vida i els seus nombrosos monuments com l’església de Sant Pere o la plaça del Griffoul. Continuarem el nostre recorregut cap a Castelnau-deMontmiral, poble medieval considerat un dels més bells de França. L’encant típic de les seves façanes, la seva plaça arquejada i la seva picota són testimonis d’una història i patrimoni que segueixen molt presents. Seguirem la nostra ruta a Puycelsi, inclosa a la llista de Les plus beaux villages de France, juntament amb Castelnau-de-Montmiral. Finalitzarem les nostres visites en un típic celler de la zona. Dinar. A l’hora convinguda retorn als nostres punts d’origen. Fi del viatge i dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia i begudes

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

575€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-15€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-15€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS 

Suplement habitació individual +95€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +20€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

Reserves online: pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

13/05/2023
03/06/2023
02/09/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Manresa
Mataró
Granollers
Sabadell
Terrassa
Vic
Girona
Tarragona
(Consulta'ns per saber els llocs de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email