Saltar al contenido

Albi i el Tarn

Amb guia

Autocar

27/03/24
01/05/24
-5 dies-

Des de 920€

Itinerari

Albi et seduirà pel seu ambient. La catedral de Santa Cecília, construïda amb maó vermell damunt del Tarn, t’enamorarà. Passeja per la ciutat, descobrint el Pont Vell i el Palau de la Berbie on trobaràs el museu Toulouse-Lautrec, un dels més antics de França.
Un viatge encantador per les plàcides vinyes de Gaillac i els pintorescs pobles medievals. Descobrir el massís de Sinobre, de granit, on enormes roques amb formes estranyes expliquen les llegendes d’aquesta terra de pedra i aigua.
Una escapada ideal!

DIA 1
Punts d’origen – Mazamet – Albi

Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a la Frontera amb França. Arribada a Mazamet, població situada a peus de la Muntanya Negra, i dinar. Després, sortirem en mini bus cap a Hautpoul, bressol històric de Mazamet. Ubicada sobre un promontori rocós, aquí trobarem restes de fortificacions d’aquest antic refugi càtar i bastió protestant. Tindrem temps per gaudir de les vistes dels seus miradors i de la seva passarel·la de 140 m de llarg sobre el riu Arnette. Des de les roques de la Verge o des de les terrasses de l’antic castell podrem apreciar vistes excepcionals de la vall d’Arnette i de Mazamet. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Albi, ciutat natal d’Henri de Toulouse-Lautrec. Arribada a l’Hotel d’Orléans 3* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2
Albi

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la bonica ciutat d’Albi. Coneguda amb el nom de la ciutat vermella gràcies al color dels seus edificis, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 2010. Començarem la nostra visita de la ciutat Episcopal, de la qual destaquem especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la catedral de Santa Cecília. Aquesta va ser construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l’Església Catòlica davant l’heretgia càtara. Aquesta catedral-fortalesa, obra mestra del gòtic meridional, és gairebé tan austera per fora com recarregada en el seu interior. Els frescos renaixentistes que decoren la seva cúpula són una visita imprescindible per als amants de l’art. Continuarem el nostre recorregut guiat pel Vell Albi, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni a través dels seus barris i edificis: el Pont Vell, la Collégiale i el Claustre de Sant Salvi i les seves cases medievals. Dinar. A la tarda, podrem visitar el museu Toulouse-Lautrec, amb més de 1.000 obres del geni postimpressionista, entre les quals es troben els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El museu es troba dins del Palau de la Berbie, el qual pot presumir de ser un dels més antics de França. Els seus jardins, gairebé literalment penjats damunt del riu Tarn, són una autèntica bellesa. Temps lliure per poder gaudir de tots els racons de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Albi – Sidobre – Castres – Albi

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a Sidobre, massís de granit únic a Europa amb enormes roques amb formes estranyes que expliquen les llegendes d’aquesta terra de pedra i aigua. Algunes roques pesen prop de 900 tones i es troben miraculosament penjades en equilibri a més de 7 metres d’alçada. La nostra visita guiada ens permetrà conèixer aquest jaciment geològic considerat un dels més excepcionals d’Europa. Descobrirem els secrets de la Peyro Clabado, la llegenda de la Roc de l’Oie, el camí dels immortals junt a la Maison de Sidobre i el llac de Merle. Continuació cap a Castres, la Petita Venècia del Llenguadoc. Dinar. Després, realitzarem la visita guiada d’aquesta ciutat que captiva a primera vista. Destaquem el centre històric, els palauets del Renaixement, la plaça Jean-Jaurès, el Palau Episcopal i els seus jardins d’estil francès dissenyats per André La Notre. Son emblema de la ciutat les cases sobre el riu Agout, amb les seves acolorides façanes amb entramats de fusta al llarg del riu que al segle XVII eren les cases de teixidors, bugaders, adobers i pergamistes que treballaven la llana, el cuir i el paper. Temps lliure per gaudir de la població, les seves típiques botigues i/o les terrasses sobre el riu. A l’hora convinguda, retorn a Albi. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Albi – Castelnau-de-Montmiral – Puycelsy – Cordes-sur-ciel – Albi

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem els pintorescs pobles medievals de la regió del Tarn i els plàcids turons de les vinyes de Gaillac. Començarem amb la visita de Castelnau-de-Montmiral, poble medieval considerat un dels més bells de França. L’encant típic de les seves façanes, la seva plaça arquejada i la seva picota són testimonis d’una història i patrimoni que segueixen molt presents. Raymond VII, compte de Toulouse, va fer construir aquesta bastida al segle XIII per compensar la destrucció causada per la creuada contra els albigesos. Seguirem la nostra ruta a Puycelsi, inclosa també a la llista de Les plus beaux villages de France. La població es va crear al voltant d’un antic monestir benedictí del que avui només queda la imponent església, dedicada a Saint-Corneille. Destaquem les belles cases del segle XV de pedra, totxo, entramats de fusta i voladissos. Dinar en ruta. Continuarem el nostre recorregut cap a Cordes-sur-ciel, una meravella medieval situada damunt d’un turó. Visitarem aquesta joia del segle VII, extraordinàriament ben conservada i envoltada de quatre muralles que protegeixen els estrets carrers de la vila. Considerada la joia de les Bastides d’Occitània, va ser creada al 1222 i encara conserva el seu aspecte de ciutat inexpugnable que sembla navegar damunt els núvols. Finalitzarem les nostres visites en un típic celler de la zona i degustació del seu vi. Retorn a Albi. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Albi
– Museu del Canal du Midi – Saint
Ferréol – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del mati en direcció a Revel. Arribada a Le Reservoir, àrea de descobriment del Canal du Midi, i visita d’aquest Museu dedicat al descobriment d’aquesta obra excepcional declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Coneixerem el titànic projecte del seu dissenyador, Pierre Paul Riquet, a través d’una presentació a mida real de la història del canal, les estructures d’enginyeria i el seu enginyós sistema de proveïment. Completarem la visita amb la Galeria del Robinets, al cor del dic. Podrem gaudir també del bell parc situat just davant del Museu, amb un salt d’aigua de 20 m d’alçada. Trasllat al llac de Sant Ferréol i dinar. A l’hora convinguda retorn als nostres punts d’origen. Fi del viatge i dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa amb beguda als àpats

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

945€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-25€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-25€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS 

Suplement habitació individual +200€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +20€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge.

Reserves online: pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

27/03/2024
01/05/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Manresa
Mataró
Granollers
Sabadell
Vic
Girona
Tarragona
(Consulta'ns per saber els llocs de recollida)

Per a més informació