Saltar al contenido

Alemanya Romàntica i Baviera

Amb guia

Avió

15/07/23
12/08/23
24/10/23
-8 dies-

Des de 1.775€

Itinerari

La Ruta Romàntica d’Alemanya rep aquest nom per l’emoció que s’experimenta al recórrer les seves ciutats medievals i els seus castells de conte, des de Würzburg fins a Füssen als peus dels Alps. El punt perfecte entre natura, cultura i hospitalitat ha sigut el principal distintiu d’aquest recorregut.
Descobriràs llocs tan bonics com Rothenburg ob der Tauber o Dinkelsbühl. No et perdis el castell de Neuschwanstein que va inspirar a Walt Disney. Aquesta ruta t’atraparà!

DIA 1
Punt d’origen – Barcelona – Würzburg – Nuremberg

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa de la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 8.00 hores. Sortida en el vol LH1125 a les 10.30 hores en direcció Frankfurt. Arribada prevista a les 12.40 hores (dinar no inclòs) i trasllat a Würzburg, límit nord de la Ruta Romàntica. Coneixerem aquesta ciutat històrica i universitària començant per l’espectacular Residència, declarada Monument de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta grandiosa obra del Barroc va ser construïda per Balthasar Neumann per acollir els bisbes de Würburg i està considerat un dels palaus barrocs més importants del país. Gaudirem de l’espectacular escala d’honor amb el sostra pintat per l’artista venecià Tiepolo. Continuarem amb la visita d’aquesta interessant ciutat, situada als dos costats del riu Main i al cor d’idíl·liques vinyes. Destaquem el Pont Vell, de 180 metres de longitud, amb imponents figures sagrades. A l’hora convinguda, trasllat a Nuremberg, reflex de la història alemanya des de l’Edat Mitjana. Arribada a l’hotel Intercity Nuremberg 3* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2
Nuremberg

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a conèixer Nuremberg, ciutat dominada per les enormes fortificacions iniciades al 1140 per l’emperador Konrad III. Començarem per la part exterior de les Muralles, el Cementiri de Sant Johannis i les esplanades on es convocaven els congressos del partit nazi. La nostra visita guiada continuarà cap a l’antic barri medieval, del qual destaquem preciosos edificis com el Castell Imperial, l’església de Sant Llorenç i la de Sant Sebald o el Rathaus. El nostre recorregut pels carrers del casc antic ens mostrarà el seu ambient cosmopolita i la seva agitada història. Dinar. Temps lliure per acabar de gaudir dels racons de la ciutat o visitar algun dels seus nombrosos museus. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Nuremberg – Rothenburg O.D.T. – Nuremberg

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Rothenburg ob der Tauber, una de les ciutats més belles i antigues de l’Alemanya romàntica. La nostra visita guiada ens portarà pels carrerons d’aquesta ciutat medieval fins a la plaça de l’ajuntament, Rathaus, el Plönlein, pintoresc racó que surt en totes les fotos d’aquest indret, l’església gòtica de Santiago i les muralles de la ciutat, d’es d’on tindrem una panoràmica impressionant. Destaquem la porta Kingentor, la Torre del Rellotge i l’església de Sant Jacob, amb la seva bella pintura de pedra que representa Crist i als apòstols adormits. Dinar. Temps lliure per gau­dir de la bellesa dels seus carrers i places, plena de racons i de cases amb parets d’entramats de fusta. Us recomanem la visita la botiga de records nadalencs més gran d’Europa, l’Aldea de Nadal Käthe Wohlfahrt, que ben segur no oblidareu. A l’hora convinguda, retorn a Nuremberg i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4
Nuremberg – Dinkelsbühl – Nördlingen – Donauwörth – Augsburg – Múnich

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem a primera hora del matí cap a Dinkelsbühl, un dels complexes urbans millor conservats d’Alemanya. La visita d’aquesta acolorida vila medieval ens portarà a l’Altrathausplatz, un preciós racó on trobarem la Font del Lleó i des d’on podrem observar l’antic Ajuntament i la Porta Wörnitztor. Continuarem el nostre recorregut cap a Nördlingen, ciutat dels diamants situada dintre d’un cràter. La nostra visita ens portarà per la seva muralla plenament conservada i transitable en torn a la ciutat antiga, quelcom únic a tot el país. Destaquem el barri dels adobers i la plaça del mercat amb els seus imponents edificis. Trasllat a Donauwörth i dinar. Continuació cap a Augsburg, una de les ciutats alemanyes més antigues, amb més de 2000 anys. Visitarem el centre històric on les seves fonts, les cases gremials, les esglé­sies i l’antic ajuntament formen un paisatge urbà molt interessant. Al llarg de la Maximilianstrasse, un dels carrers més bells d’Alemanya, trobarem les façanes renaixentistes i barroques dels palaus i de les cases patrícies, que son reflexa l’esplendor de l’època de l’apogeu econòmic de la ciutat. A l’hora convinguda, seguirem la nostra ruta cap a Múnich. Arribada a l’hotel NH München Neue Messe 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 5
Múnich – Castell de Herrenchiemsee – Múnich

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap al llac Chiemsee i trasllat en vaixell fins a la illa dels homes “Herrenwörth”. Aquí trobarem el Palau de Herrenchiemsee, construït durant el regnat de Lluis II amb la finalitat de superar el Palau de Versalles. Durant la visita podrem gaudir de la luxosa decoració: terres de marqueteria, panells tallats, opulentes pintures a les parets i sostres i precioses llums i mobles. Destaquem la Gran Galeria dels Miralls, probablement el saló de ball més magnífic del món. Finalitzada la visita, tornarem en vaixell fins a Prien. Dinar. Retorn a Múnich, capital de Baviera, i visita d’aquesta ciutat cosmopolita on l’estil de vida es molt important. El nostre recorregut ens portarà pel seu barri antic, cor medieval de la ciutat, on destaquem la Marienplatz, la plaça més bonica del país, l’Ajuntament, amb una impressionant façana neogòtica i el seu curiós rellotge musical, i la Catedral “Frauenkirche”. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 6
Múnich – Castell de Neuschwanstein – Füssen – Església de Wieskirche – Múnich

Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem cap al sud a través d’un paisatge preciós fins arribada al Castell de Neuschwanstein, impressionant construcció que sembla hagi sortit d’un conte de fades, amb infinitat de merlets i torrasses. Visita d’aquest castell construït també durant el regnat de Lluís II de Baviera, “el rei boig”, i que va servir com model a Walt Disney per crear el seu Castell de la Bella Dorment. Aquest castell, construït al seu dia com a refugi del rei, s’ha convertit en la principal atracció turística de la zona. Dinar. Després ens traslladarem a Füssen, l’ànima romàntica de Baviera, situada a les immediacions dels Alps. Temps lliure per conèixer aquesta ciutat, la més alta de Baviera. Al seu centre històric, de finals de l’edat mitjana, trobarem nombroses obres d’art i monuments arquitectònics. A l’hora convinguda, seguirem la nostra ruta cap a l’església de Wieskirche, una de les esglésies d’estil rococó més famoses del món, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 7
Múnich – Palau de Linderhof – Abadia Benedictina d’Ettal – Oberammergau – Garmisch-Partenkirchen – Múnich

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap al Palau de Linderhof, un altre dels anomenats Castells del Rei Boig que visitarem. Destaquem els seus meravellosos jardins. Tot seguit ens desplaçarem a Ettal. En aquesta localitat visitarem l’Abadia fundada el 1330 per Lluís IV de Baviera com a regal a un grup de cavallers i una comunitat de monjos benedictins. La visita ens permetrà conèixer la vida quotidiana dels monjos que hi viuen. Seguirem cap a Oberammergau, on podrem contemplar les façanes de les seves cases, decorades amb pintures de motius religiosos i festius. Dinar. Passejarem amb la nostra guia per gaudir d’aquest poble de conte i, a l’hora convinguda, ens traslladarem a Garmisch-Partenkirchen, població situada en mig d’un impressionant paisatge muntanyós als peus de la muntanya més alta d’Alemanya, el Zugspitze (2.962m). Aquí trobarem les tradicions típiques bàvares en la seva forma original. Temps lliure per gaudir de la població i el seu paissatge. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8
Múnich – Barcelona – Punt d’origen

Esmorzar a l’hotel. Trasllat al centre de Múnich per acabar de gaudir de la ciutat i poder fer les últimes compres. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de Lufthansa de les 15.45 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona, a les 17.45 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap els nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Alotjament

No inclosos

Esmorzar i dinar del primer i últim dia i begudes en els àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.825€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+115€ taxes aèries

-50€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-50€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +325€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

15/07/2023
12/08/2023
24/10/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aeroport de Barcelona
Girona
Granollers
Mataró
Manresa
Sabadell
Tarragona
Lleida
Vic
(Consulta'ns els punts de recollida de cada data)

Per a més informació