Saltar al contenido

Alsàcia,
mercats de Nadal

Amb guia

Avió

24/11/23
02/12/23
-4 dies-

Des de 935€

Itinerari

A l’Alsàcia, la regió més petita de França, és on la tradició dels Mercats Nadalencs és més emocionant i real. Entre els mercats d’Alsàcia més bonics està el d’Estrasburg, el més antic de tota França, que data de 1570. No et pots perdre Colmar que en aquestes dates s’engalana i s’il·lumina com un conte de fades. Els petits pobles Obernai i Riquewihr t’enamoraran. Viu la màgia del Nadal en tot el seu esplendor!

DIA 1
Barcelona – Mulhouse

Presentació als taulells de facturació de la companyia Swiss de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 07.30 hores. Sortida en el vol LX1953 a les 09.50 hores en direcció Zuric. Arribada prevista a les 11.40 hores i trasllat a Mulhouse. Arribada a l’Hotel Bristol 4* o similar i dinar. Aquesta tarda, amb el nostre guia acompanyant, passejarem per aquesta ciutat d’art i d’història que revela els seus encants als seus diferents barris sense deixar de sorprendre el visitant: vidrieres del segle XIV, façanes d’estil renaixentista renà, etc, herèn­cia de segles passats. Finalitzarem el nostre recorregut amb la visita al seu Mercat de Nadal que se situa davant de l’església de St. Etienne. Les seves casetes de fusta amb una gran decoració i la seva il·luminació nocturna han convertit aquest petit Mercat de Nadal en un del racons preferits de la població local. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Mulhouse – Estrasburg – Mulhouse

Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a Estrasburg, primera ciutat francesa declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Tot i les guerres sofertes, Estrasburg ha pogut preservar un patrimoni d’una excepcional diversitat, representatiu de la evolució de la ciutat des de l’època romana fins als nostres dies. Començarem amb la visita panoràmica de la ciutat per veure alguns dels edificis situats fora del centre històric, com el Parlament Europeu. Després ens dirigirem cap al centre per fer un passeig per la zona antiga, de la qual destaquem la Catedral de Notre-Dame, mag­níficament coronada per una fletxa gòtica de 142 metres d’alçada. També ens acostarem al barri de la Petite France, l’encantador barri d’Estrasburg ple de cases amb entramats de fusta decorades amb corones d’advent i petites botiguetes amb productes nadalencs. Dinar en un restaurant. A la tarda farem un passeig pel Christkindelmärik, el preciós mercat de Nadal d’Estrasburg situat al peu de la Catedral Gòtica i la ciutat vella. Amb més de 300 casetes de fusta i ple d’encant i tradició es el Mercat de Nadal més gran d’Europa i el més antic de França. A l’hora convin­guda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Mulhouse – Obernai – Riquewihr – Colmar – Mulhouse

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem per carretera a Obernai, un poble amb un encant molt singular, en el que realitzarem un recorregut panoràmic. Destaquem les seves muralles, el centre històric i les seves cases tradicionals alsacianes. Seguirem la nostra ruta cap a Riquewihr, la famosa ciutat productora del vi Riesling que compta amb un preciós centre històric. Aquesta visita ens permetrà fer un viatge en el temps ja que el seu patrimoni arquitectònic destacat està pràcticament tal com era al segle XVI. Trasllat a Colmar i dinar en un restaurant. A la tarda passejarem per Colmar, una preciosa ciutat plena de canals, ponts i casetes d’entramats de fusta que acull cinc mercats nadalencs, cadascun amb una especialitat diferent. A l’hora convinguda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Mulhouse – Zuric – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a Zuric, capital financera i econòmica de Suïssa. Disposarem de temps al seu mercat de Nadal, considerat un dels més bonics d’Europa. Gaudirem del seu ambient nadalenc màgic, amb l’olor a canyella i vi calent i les nadales que s’escolten per tota la ciutat. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol directe LX1950, de la companyia Swiss, a les 21.10 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 22.50 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia i begudes

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

960€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+115€ taxes aèries

-25€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-25€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +130€.

Asseguraça anul·lació i ampliació d’assistències +20€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

24/11/2023
02/12/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació