Saltar al contenido

Alta Savoia i Chamonix

Amb guia

Autocar

27/08/2023
24/09/2023
-5 dies-

Des de 1.105€

Itinerari provisional

L’Alta Savoia és rica en llocs extraordinaris i compta amb un patrimoni natural excepcional. T’allotjaràs al costat del centre d’Annecy, la Venècia dels Alps, la seva ciutat antiga convida a passejar; carrerons empedrats, façanes de colors suaus i canals decorats amb flors que desemboquen en un llac d’aigües turqueses li donen un aire de conte. Descobriràs Chambéry, lligada a la història dels Ducs de Savoia i la petita població medieval d’Yvoire situada a la riba del llac Leman. Les curioses Gorges du Fier et sorprendran. Un dels punts forts del viatge és la visita a Chamonix, una autèntica caixa de sorpreses, on descobrirem la Mer de Glace. Una escapada ben completa!

DIA 1.
Punts d’origen – Pierrelatte – Annecy

Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a Pierrelatte. Dinar. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Annecy, la bella i petita Venècia de Savoia i dels Alps Francesos. Arribada a l’Hotel Best Western International 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 2.
Annecy – Yvoire – Annecy

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Yvoire, població medieval del segle XIV situada a la riba francesa del llac Léman. Realitzarem la visita guiada d’aquest petit poble de pescadors, reconegut com un dels pobles més bells de França. Coneixerem els seus testimonis miraculosament conservats de l’edat mitjana com són l’exterior del seu castell, les portes fortificades, els merlets, etc., i gaudirem del seu cor històric amb els seus artesans, galeries, parades i terrasses que animen la població durant tot l’any. Dinar en un restaurant típic de la zona. Retorn a Annecy i visita guiada d’aquesta ciutat que pot estar orgullosa de la seva història per ser una de les ciutats més antigues dels Alps francesos. Coneixerem i ens enamorarem d’aquesta bella ciutat situada entre el llac i les muntanyes, que ha sabut preservar el patrimoni únic dels Comtes de Ginebra i de la Casa de la Seda. Destaquem el seu nucli històric, perfectament conservat, on podrem trobar meravelles com el Palau de l’Isle, que pertany al segle XII i és considerat el monument que millor representa l’origen de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 3.
Annecy – Gorges du Fier – Chambéry – Annecy

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem les Gorges du Fier, situades molt a prop d’Annecy, al cor de la natura. Descobrirem aquest lloc únic i preservat a través d’unes passarel·les fixades a la immensa paret rocosa (recomanem portar calçat còmode i tancat). A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Chambéry, antiga capital dels Ducs de Savoia i lloc de residència Imperial als Alps durant l’època Napoleònica. Dinar típic amb menú Raclette. Designada com Ciutat d’Art i Història pel ministeri de Cultura, Chambéry és una ciutat amb moltes cares esperant ser descobertes. Al llarg dels segles, la fortuna d’aquesta ciutat ha estat lligada a la Casa de Savoia, una de les més antigues famílies regnants d’Europa. Coneixerem la seva zona de vianants d’origen medieval, on trobarem nombroses mansions renaixentistes. Chambéry posseeix nombrosos edificis històrics. Destaquem la visita del Castell dels ducs de Savoia, emmarcat al primer esplendor de la ciutat. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i, a l’hora convinguda, retorn a Annecy. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.
Nota: La visita de Chambéry i el Castell serà en francès amb traducció per part dels nostres guies acompanyants.

DIA 4.
Annecy – Chamonix – Annecy

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora en direcció als peus del Mont Blanc, el pic més alt dels Alps, i arribada a Chamonix, bressol de l’alpinisme mundial i centre vacacional des de fa segles. Important: portar calçat esportiu i roba d’abric. Pujarem al tren cremallera  per visitar la Mer de Glace (1.913 m), una de les glaceres més grans dels Alps. Arribarem a Montvers i agafarem un telecabina que ens portarà a la Gruta del Gel, excavada a la glacera (per accedir-hi és necessari passar una escala d’uns 480 esglaons). Aquesta visita esta subjecte a condicions climatològiques. També podrem gaudir de la Galeria dels Cristaux, on trobarem una col·lecció de bellíssimes peces extretes de la serra del Mont Blanc, i del Glaciorium, un espai amb escenografia molt moderna per descobrir la història i l’evolució de la Mer de Glace. Retorn a Chamonix i dinar. A la tarda, gaudirem de temps lliure per passejar pels seus carrers amb capelles protestants, hotels de la Belle Époque i façanes Art Deco que conviuen en harmonia amb les construccions més modernes. Podrem meravellar-nos del seu prestigiós enclavament entre mítiques muntanyes. A l’hora convinguda, retorn a Annecy. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 5.
Annecy – Orange – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Orange, petita ciutat romana. Orange té el seu origen en una colònia romana anomenada Arausio, que va prosperar i va arribar a convertir-se en una de les més importants de la zona. Prova d’això son la quantitat de monuments i serveis amb què comptava, com son l’Arc del Triomf i el seu antic Teatre romà, restes catalogades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.


Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar en ruta del primer dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

1.135€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-30€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-30€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +175€.

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +35€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 300 dies abans de la sortida del viatge. 

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

27/08/2023
24/09/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Mataró
Granollers
Sabadell
Vic
Manresa
Girona
Tarragona
(Consulta'ns per saber els llocs de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email