Saltar al contenido

Ardèche i Uzès

Amb guia

Autocar

06/04/23
21/09/23
-4 dies-

Des de 865€

Itinerari

La natura impressionant i lluminosa de l’Ardèche et deixarà sense paraules. Zones protegides com el Parc Natural de les Muntanyes de l’Ardèche, el Parc Natural de les Cevenes i les nombroses grutes i coves ofereixen uns paisatges espectaculars. Les Gorges del riu Ardèche són un paradís pels amants de l’aigua i de la fotografia. Descobreix els petits pobles singulars d’arrel medieval al voltant d’aquest paisatges de penya-segats calcaris com Vogüé o Labaume. No et pots perdre l’elegant Uzès, de caràcter renaixentista i que molts comparen amb els pobles de l’Úmbria italiana, i l’essència provençal i acolorida de Sant Quentin la Poterie, el poble dels ceramistes.

DIA 1
Punts d’origen – Gorges de l’Ardèche – Joyeuse

Sortida a primera hora del matí des dels nostres punts de recollida definits cap a Saint Martin de l’Ardèche, a l’inici de la ruta de les Gorges. Dinar. Després descobrirem la reserva natural de les Gorges de l’Ardèche, on el riu al llarg de milions d’anys ha construït un paisatge de canons espectaculars. Vorejarem les Gorges fent algunes parades fotogràfiques fins arribar al Pont D’Arc. Arribada a Joyeuse, al sud de l’Ardèche, coneguda també com la ciutat de Carlemany. Sopar i allotjament a l’Hotel Les Cedres 3* o similar.

DIA 2
Joyeuse: pobles de l’Ardèche i la Gruta de la Cocalière

Esmorzar a l’hotel. Farem una ruta per descobrir els llocs més emblemàtics de l’Ardèche acompanyats d’un guia local. Anirem cap a Balazuc, un poble amb caràcter que sembla aferrar-se a la roca, el seu centre històric d’estil sarraí de carrerons empedrats i el seu patrimoni restaurat el converteixen en un lloc seductor. Seguirem cap a Vogüé, un poble de postal, catalogat entre els pobles més bonics de França pels seus carrers florits, cases medievals, arcades de pedra i alts penya-segats de pedra calcària amb vistes al riu. Farem parada per degustar els famosos “nougats” artesans de la zona. Dinar. Seguirem cap a Labeaume, envoltat d’impressionants penya-segats de pedra calcària, tallats amb coves. Les seves cases típiques s’estrenyen per carrers empedrats i petits passadissos de volta. Aquest poble és conegut pels jardins penjats, construïts pels pagesos enganxats al penya-segat amb vistes impressionants les gorges del riu Beaume. Descobrirem també la Gruta de la Cocalière, una cova singular on a més de les típiques estalactites i estalagmites, trobem fines cortines (o ratlles de calcita), cristalls i discs. Hi ha diverses sales i en moltes d’elles les curiositats geològiques es reflecteixen a les aigües clares o blavoses dels diversos gorgs. A la sortida un petit tren ens portarà al punt de partida. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Joyeuse: Parc Natural de les Cevenes: Tren de vapor – Jardí de Bambú de Prafrance – Maison Rouge

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Parc Natural de les Cevenes que forma part del Massís Central de França i és reserva de la biosfera per la UNESCO. Visitarem el Jardí de Bambú de Prafrance, “la Bambouserie”, un increïble jardí exòtic únic a Europa, catalogat com a Monument Històric. Aquí podrem descobrir més d’un miler de varietats de tot el món. Bambús, arbres notables, flors i plantes rares ens faran viure un viatge màgic al cor de la natura. Dinar. A l’hora convinguda, agafarem el tren de vapor amb vagons de final del segle XIX que ens portarà fins a Saint Jean du Gard. Serà un recorregut a través de viaductes i túnels travessant magnífics paisatges que ens descobriran la vall de Gardons. A continuació visitarem la Maison Rouge, el museu de les Valls de les Cevenes. Aquest museu està en una antiga filatura i reuneix més de 10.000 objectes de la vida quotidiana de la zona entre els segles XVIII i XX en un edifici molt ben restaurat. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Joyeuse – Uzès – Saint Quentin la Poterie – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Uzès, una de les joies de la Provença francesa. Farem una visita guiada aquesta localitat que té una arquitectura espectacular, diferent i sorprenent que conserva el llegat del Renaixement. Veurem torres i palaus d’aquella època molt ben conservats. Uzès va ser el primer ducat de França i el palau situat a ple centre està molt ben conservat. També són destacables la catedral de Saint Theodorit i l’església de Saint Etienne. El centre de la ciutat és la Place aux Herbes d’estil medieval i envoltada de preciosos edificis però cal passejar també pels carrerons del segles XVII i XVIII per descobrir l’esplendor de la vida de l’època. Seguirem cap a Saint Quentin la Poterie, el poble provençal dels ceramistes. Dinar. Després, farem una visita guiada. El segle XIX va ser l’època d’apogeu d’aquest centre terrisser i ceramista ocupant a centenars de persones, va tenir una davallada important amb la industrialització massiva però als anys 80 van tornar a instal·lar-se artesans i artistes que van aconseguir que el poble fos distingit com a Ville et Metier d’Art amb reconeixement internacional. Trobarem diversos tallers entre les seves acolorides casetes de colors provençals. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa amb aigua

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar en ruta del primer dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

890€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-25€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-25€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +115€.

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +20€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/04/2023
21/09/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Granollers
Mataró
Sabadell
Vic
Manresa
Girona
Tarragona
(Consulta'ns els punts de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email