Saltar al contenido

L'Aveyron
Setmana Santa

Amb guia

Autocar

06/04/23
-4 dies-

Des de 695€

Itinerari

L’Aveyron ens ofereix un entorn natural únic i desconegut on el pas del temps ha dibuixat el seu caràcter a través de castells, abadies i esglésies romàniques que han perdurat en el temps. Hi trobem diversos pobles catalogats en la llista “Les Plus Beaux Villages de France” amb un patrimoni arquitectònic divers com  Najac sobre les Gorges del riu Aveyron, antics emplaçaments templers com la Couvertoirade, les Bastides de Rouergue o l’abadia de Conques, Patrimoni UNESCO i part del Camí de Sant Jaume. Una escapada amb molts atractius ideals per fer a la tardor. Ens acompanyes?

DIA 1
Punts d’origen –  Rodez

Sortida a primera hora del matí des dels nostres punts d’origen en direcció a l’Aveyron, un mosaic de regions cadascuna amb els seus paisatges i la seva identitat, arquitectura i forma de parlar. Arribada a Rodez i dinar. Farem la visita guiada de la ciutat. La passejada per les seves places i carrers ens permetrà descobrir un marc històric en el que conviuen habitatges medievals i cases d’estil renaixentista. Burg i ciutat conviuen des de l’Edat Mitjana. La ciutat es desenvolupa al voltant de la catedral de Notre-Dame i del palau episcopal del segle XVII, reconegut per la seva façana de maó, la seva gran escala doble i les seves terrasses fortificades. Tots els seus edificis de decoració renaixentista testifiquen l’opulència de les famílies de comerciants que van fer fortuna gràcies a les fires de Rodez.  Destaquem la visita de la catedral de Notre-Dame, una de les catedrals gòtiques més impressionants al sud de França fruit de tres segles de treball i construïda en gres rosa local. D’estil gòtic flamíger, el campanar, que culmina a una alçada de 87 metres, és el campanar pla més alt de França. A l’hora convinguda, sortida cap a Salles la Source on ens allotjarem a l’hotel Oustal Pont-Les Bains 3*. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Conques – Bozuls

Esmorzar a l’hotel. Avui, sortirem en direcció a Conques, considerat un dels pobles més bells de França, etapa clau del camí de Sant Jaume i Patrimoni de la Humanitat pel seu llegat romànic. Passejarem pels seus carrers empedrats i el Pont dels Peregrins que ens portaran l’essència del seu passat medieval. Visitarem l’Abadia de Sainte-Foy, considerada una de les més grans del romànic Just a l’entrada podrem admirar el seu impressionant timpà policromat del segle XII a l’interior els vitralls realitzats per Pierre Soulages, respecten a l’hora que magnifiquen l’austeritat romànic i els seus símbols.. Dinar. Seguidament, anirem cap a Bozouls, el bonic poble situat al “Trou de Bozouls” (forat de Bozouls) un gran canó en forma de ferradura. El meandre va ser excavat a la roca per l’acció erosiva de l’aigua del riu Dourdou a mesura que passava per l’altiplà de Causse Comtal. Gaudirem de la bella panoràmica natural i passejarem pel poble acompanyats de la nostra guia. Acabada la visita, anirem cap a Salles la Source, on ens espera un sorprenent salt d’aigua al bell mig del poble. A l’hora convinguda, sortida cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3
Najac – Villefranche de Rouergue – Belcastel

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem fins a la vila medieval de Najac, classificada entre els pobles més bonics de França. Visitarem aquesta població, “penjada” damunt d’una cresta rocosa excepcionalment llarga, i la qual es va estendre al llarg d’un carrer únic a mitjans del segle XIII en forma d’un barri nou. A continuació ens dirigirem a una granja d’ànecs típica de la zona, on podrem conèixer tot el procés d’elaboració del foie gras i gaudirem d’una degustació. Dinar. Continuarem el nostre recorregut fins a Villefranche de Rouergue, classificada com a vila d’art i història. La visita guiada ens portarà pels seus carrerons estrets fins a la Plaça Major, el cor de la ciutat, envoltada de porxos característics de les bastides i pel porxo desmesurat de la col·legiata. Finalitzarem el nostre recorregut a Belcastel. A la vora del riu Aveyron, Belcastel és un pintoresc poble de postal, amb el seu pont, la seva església, la tomba del Senyor de Belcastel i l’imponent castell del segle XV. A l’hora convinguda, retorn a Rodez. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
La Couvertoirade – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a La Couvertoirade. Visitarem aquest bonic poble situat al Parc Natural Regional de Grans Causses. Del seu passat templer i hospitalari conserva un conjunt fortificat extraordinari. Les portes fortificades, el castell templer de finals del segles XII, els carrerons empedrats, les cases de pedra típiques i les velles mansions, fan de La Couvertoirade un lloc d’obligada visita. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

690€*

715€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-20€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-20€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

*CONDICIONS PROMOWEEK

Promoció vàlida pels viatges en grup exclusius de Promoviatges amb sortida 2023, per reserves fetes entre el 21 i 27 de novembre de 2022. El descompte s’aplica sobre el preu base i es acumulable a totes les promocions vigents. Per gaudir del descompte, és imprescindible fer el 25% de paga i senyal.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +150€

Asseguraça d’anul·lació i amplació d’assistència en viatge +25€

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

Reserves online: pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/04/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Girona
Granollers
Manresa
Mataró
Sabadell
Tarragona
Vic
(Consulta'ns per saber els llocs de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email