Saltar al contenido

Bordeus, descobrim l'Aquitània

Amb guia

Autocar

24/08/22
-6 dies-

Des de  1.060€

Itinerari

Bordeus, la capital de l’Aquitània, és coneguda mundialment pels seus vins. Descobriràs una ciutat de bella arquitectura que mira al futur amb edificis tan singulars com la “Cité du Vin”, situada a la riba del riu Garona. L’envolten vinyes, cellers, chateaux i poblets tan bonics com Saint Emilion. Ben a prop gaudiràs d’indrets tan singulars com la Duna de Pilat (la més alta d’Europa) o l’illa d’Oleron, famosa pel conreu d’ostres. Una escapada que no et pots perdre!

DIA 1
Punts d’origen – Chateau Merville – Bordeus

Recollida a primera hora del matí amb el nostre autocar als punts d’origen definits i sortida en direcció a la frontera francesa. Arribada al Chateau de Merville. Destaquem els grans panells de fusta pintats a l’oli que decoren les parets i tapes de les portes del saló xinès, els tapissos flamencs de finals del renaixement d’altres salons i les esplèndides vistes de la Vall del Garona i dels seus jardins de les que gaudirem durant el recorregut. El seu laberint de boix és únic a Europa. Dinar. Continuació cap a Bordeus, una de les ciutats més excitants, vibrants i dinàmiques de França. Arribada a l’Hotel ibis Bordeaux Centre Meriadeck 3* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Bordeus

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí realitzarem la visita guiada d’aquesta ciutat que ha recuperat el seu esplendor del segle XVIII, amb la seva pedra daurada i el seu cor històric declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO al 2007. Començarem amb una visita panoràmica per la Gran Esplanade des Quincoces i direcció als molls trobarem el quartier des Chartons. Coneixerem els nous barris de la Rive Droite i el Pont de Pierre, també anomenat Pont Napoleó. Finalitzarem la nostra visita a la zona del Grand Theatre amb la Place de la Comedie, el cor del Bordeus elegant, l’església de Notre Dame, considerada monument històric degut a la seva importància, la place de la Bourse, emblema de la ciutat a tot el món des de fa segles, i el Miroir de l’Eau, el mirall d’aigua més gran del món que alterna efectes extraordinaris de mirall i boira. Dinar. A la tarda, tindrem temps lliure per poder gaudir de tots els atractius que ens ofereix aquesta ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Bordeus – Illa d’Oléron – Bordeus

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a l’illa d’Oléron on ens trobarem amb el guia local. Començarem el nostre recorregut per l’illa amb la visita guiada de la ciutadella del Castell d’Oléron. La ciutadella i les muralles que envolten la ciutat son l’evidència d’una història rica en esdeveniments. Dinar. A continuació, arribarem fins al Far de Chassiron, considerat “la fi del món”, on s’han conegut molts naufragis durant diversos segles. Ens desplaçarem a un espai ostreïcultor i natural on farem una degustació d’ostres. Després realitzarem un passeig en vaixell al voltant del Fort Boyard que ens permetrà observar de prop aquesta nau de pedra, símbol del patrimoni arquitectònic de la Charente-Maritime. Finalitzat el nostre recorregut, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Bordeus – Saint Emilion – Bordeus

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a Saint Emilion, poble medieval que forma part del Patrimoni Mundial per la UNESCO. Amb el nostre guia local i les seves explicacions recorrerem segles d’història, des del naixement del poble al segle VIII fins la Revolució Francesa, passant per la dominació anglesa. Descobrirem el seu gran passat a través dels seus principals monuments com son el Claustre, la porta de ciutat, fortificacions i monuments subterranis. Dinar. A la tarda, realitzarem un recorregut per les seves vinyes, paisatge cultural inscrit també al Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Saint Emilion es únic en el seu gènere per la importància de les seves propietats vitícoles i la qualitat dels seus vins. Pararem en un dels seus “Chateau” per fer la visita amb tast dels seus vins. Aquesta visita ens permetrà admirar les vinyes, conèixer les diferents operacions de viticultura i visitar la sala d’elaboració i el celler. A l’hora convinguda, retorn a Bordeus. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Bordeus – Arcachon – Duna de Pilat – Bordeus

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Arcachon i visita guiada d’aquesta ciutat que ofereix un patrimoni marítim i arquitectònic testimoni de 150 anys d’història. Visitarem la ciutat de tardor que manté el seu caràcter de poble de pescadors, la ciutat d’estiu, amb el seu front al mar i els seus molls, la ciutat de primavera, amb la font Sainte Anne des Abatilles i el jardí marítim Pereire al llarg de la platja, i la ciutat d’Hivern amb les seves elegants viles del segon Imperi. Dinar. Després continuarem el nostre recorregut guiat cap a la Duna de Pilat i la Badia d’Arcachon, amb unes increïbles vistes sobre el Cap Ferret. La Duna de Pilat és, amb diferència, la duna més alta d’Europa. Però no es només això, es el seu conjunt format per la seva increïble mida, un ambient fascinant i el seu impressionant paisatge el que la fa única. A això se li afegeixen les seves formes i colors, que varien amb el temps, la llum, la sensació d’immensitat i la llibertat que proporciona i que ens farà gaudir d’una manera especial d’aquesta visita. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 6
Bordeus – Abadia de Sorèze – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap a l’Abadia-Escola de Sorèze, abadia benedictina, fundada al 754, famosa per l’innovador mètode d’ensenyament que va practicar des del segle XVII fins al seu tancament al 1991. La seva reputació va ser tan important que va ser Reial Acadèmia Militar i va acollir als seus murs estudiants de totes parts del món. Dinar en ruta. Visitarem amb àudio guies l’abadia. Podrem veure les aules, les sales de recepció i els dormitoris dels estudiants restaurats en un ambient sensible que ens permetrà familiaritzar-nos amb l’estil de vida de l’escola residencial. Completarem la visita amb el Museu Dom Robert i de la tapisseria del segle XX, on podrem comprendre el procés de creació d’un tapís, des del dibuix preparatori fins el treball acabat i rendir homenatge als coneixements dels teixidors d’Aubusson, classificats com Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Continuació del nostre camí de retorn cap als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

*Per la sortida d’agost, l’hotel serà el Novotel Gare Saint Jean 4* amb el suplement detallat.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa amb beguda

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar en ruta del primer dia

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.090€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

-30€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-30€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement sortida agost +165€.

Suplement habitació invidual sortida agost +350€.

Suplement habitació individual +190€

Asseguraça anul·lació i assistència COVID +25€

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge. 

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

24/08/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Girona
Manresa
Sabadell
Granollers
Mataró
Vic
Tarragona
(Consulta'ns per saber els punts de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email