Saltar al contenido

Brussel·les i Flandes

Amb guia

Avió

26/04/24
-6 dies-

Properament

Itinerari provisional

Flandes és bressol de grans artistes i compta amb un patrimoni històric extraordinari. Brussel·les no es només la seva capital, també ho es de Bèlgica i d’Europa. Et meravellaran els seus edificis de diferents estils que es troben barrejats per tota la ciutat. Gant, la joia flamenca, ens sorprendrà amb el seu casc històric ple de llegendes i misteris. Bruges, la “Venècia del Nord”, destaca per l’encant que posseeix. Anvers, Malines i Lovaina completaran aquest recorregut ple d’interès.
Deixa’t seduir per aquestes impressionants ciutats d’art.

DIA 1
Barcelona – Brussel·les

Presentació als taulells de la companyia Brussels Airlines, a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 13.00 hores. Sortida en el vol directe SN3704 a les 15.10 hores en direcció a l’aeroport de Brussel·les. Arribada prevista a les 17.15 hores i sortida cap a Brussel·les, capital de Bèlgica. Realitzarem la visita panoràmica de la ciutat, amb les seves modernes avingudes, el Parlament Europeu i l’Atomium, un dels símbols de la ciutat mostra del poder de la indústria belga. A l’hora convinguda, trasllat a l’Hotel Pullmann Centre Midi 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2
Brussel·les – Jardí Botànic MeiseGant

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí continuarem amb la visita guiada de Brussel·les, amb el Manneken Pis, símbol peculiar de la ciutat, els seus edificis de diferents estils i la Grand Place, la plaça antiga més bonica d’Europa, construïda com a mercat per comerciants al segle XIII. Temps lliure per acabar de gaudir de tots els racons i dinar. A l’hora convinguda, trasllat al Jardí Botànic Meise, considerat dels millors d’Europa. Descobrirem aquest paradís pels amants de les plantes i la natura, un preciós parc on destaquem els seus hivernacles, el Palau de les Plantes, que ofereix una gran quantitat de plantes fascinants de tot el món. També hi trobarem belles estàtues de bronze del segle XIX. Continuarem el nostre recorregut cap a Gant, la joia flamenca oculta. Trasllat a l’Hotel De Flandre 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 3
Gant

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a conèixer aquest indret pintoresc. La visita guiada ens permetrà conèixer la seva atractiva història amagada als seus carrers, cases medievals i monuments, plens de llegendes i misteris. Veurem el Pont de Sant Miquel, des d’on tindrem una impressionant vista dels campanars medievals de Gant, com la Talaia, Patrimoni Mundial per la UNESCO i el més alt de tota Bèlgica. Destaquem també el carrer Limburg, l’exterior del castell dels Comptes de Flandes, espectacular fortalesa del segle XII, i els impressionats edificis que acollien els antics gremis. Visitarem la Catedral de Sant Bavó on trobarem el Políptic de l’Anyell Místic dels germans Van Eyck, una de les obres més importants de la pintura flamenca i, en definitiva, de tota la història de l’art. Dinar. Completarem la visita de la ciutat, amb un passeig pels canals per descobrir els racons més especials, la importància dels seus canals i les cases gremials que encara es conserven a prop d’aquests. Temps lliure per acabar de gaudir de Gant i del seu ambient. Sopar i allotjament.

DIA 4
Gant – Bruges – Gant

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem a primera hora del matí cap a Bruges, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i, probablement, una de les ciutats més boniques d’Europa. Visitarem aquesta petita ciutat coneguda com “la Venècia del Nord” pels seus canals, que la uneixen al mar des de fa segles donant garantia de riquesa i prosperitat. Bruges va ser al segle XV una de les ciutats més grans d’Europa i una de les capitals del que va ser conegut com el “Renaixement Nòrdic”. Destaquem el seu conservat casc urbà medieval dominat per la torre, edifici emblemàtic amb els seus 83 metres d’alçada, situat a La Grote Markt (la plaça major), on trobarem les nombroses i acolorides façanes esglaonades. El nostre recorregut a peu ens portarà per bonics carrers empedrats, esglésies de pedra, places encisadores, ponts pintorescos i preciosos racons plens de bellesa i cultura. A la plaça del Burg trobarem la Basílica de la Santa Sang, una petita edificació amb una bella façana medieval. Destaquem també el beateri amb les seves façanes blanques i el seu tranquil jardí, tot del segle XIII. Aquí encara hi viu una petita comunitat religiosa. Dinar. Després, visitarem el Museu de la xocolata, Choco-Story, per endinsar-nos en la història d’aquest producte d’origen colonial tant important al país. Temps lliure i retorn a Gant. Sopar i allotjament.

DIA 5
Gant – Anvers – Malines – Gant

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Anvers, un dels ports més grans d’Europa i famosa per la seva producció de diamants. Durant la visita veurem la Grote Markt on trobarem el seu Ajuntament, construït en estil italià i renaixentista, la font de Brabo, que il·lustra els inicis de la ciutat, i les cases gremials, superbes construccions plenes de decoracions daurades. Ens sorprendrà la seva estació central, situada al barri dels Diamants i construïda a principis del segle XX, amb gloriosos arcs de ferro i una cúpula de vidre sobre la zona d’espera, que la converteixen en una de les cinc millors estacions de tren del món. Trasllat a Malines, petita ciutat de gran encant i història amb palaus i majestuoses esglésies. Dinar. Visitarem la cerveseria Het Anker per descobrir els secrets del producte estrella de Bèlgica. Aquesta cerveseria centenària es coneguda per la cervesa Gouden Carolus, en honor a l’Emperador Carles V. Continuarem el nostre recorregut guiat per la que va ser capital dels Països Baixos a l’època dels Ducs de Borgonya, coneguda per la seva escola de carilló, que enguany compleix 100 anys, i els seus tapissos. Passejarem pels seus carrers i admirarem la Grote Mark, on trobarem edificis històrics amb belles façanes i un gran nombre de bars i restaurants. A l’hora convinguda, retorn a Gant. Sopar i allotjament.

DIA 6
Gant – Lovaina – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Lovaina, la ciutat universitària de Flandes per excel·lència i meca dels llibres i la cervesa. La universitat de Lovaina es remunta a l’Edat Mitjana i durant el nostre recorregut admirarem els col·legis majors per entendre com l’estructura de la universitat al passat marca la vida de la ciutat d’avui. La visita d’aquesta ciutat, animada i jove, ens permetrà gaudir dels seus monuments, com l’Ajuntament, impressionant obra del Gòtic Brabantí, amb les seves 236 efigies de personatges històrics i bíblics adornant l’exterior. Coneixerem també el Gran Beateri, un petit poble emmurallat dintre de la ciutat que s’estén vora del riu Dijle i que ens transportarà a una altre època. Dinar i temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i fer les últimes compres. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Brussel·les per sortir en el vol directe SN3705, de la companyia Brussels Airlines, a les 18.30 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 20.30 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar i dinar del primer dia i begudes en els àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

X€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+X€ taxes aèries

-X€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

 

-X€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació doble per ús individual +X€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +X€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

26/04/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida.

Per a més informació