Saltar al contenido

Budapest,
Mercats de Nadal

A mida

06/12/23
-5 dies-

Des de 905€

Itinerari

DIA 1
Madrid – Budapest
Presentació als taulells de facturació de la companyia Iberia de la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona 3 hores abans de la sortida. Vol directe de línia regular  en direcció Budapest. Arribada i trasllat a l’hotel Mamaison Andrassy Budapest 4* o similar. A continuació, ens acostarem amb el nostre guia a conèixer els famosos mercats de Nadal de la capital magyar on podrem gaudir d’una atmosfera plena de màgia. Allotjament

DIA 2
Budapest
Esmorzar. Al matí, realitzarem la visita de la ciutat amb guia local. Començarem en el cèlebre i elegant pont de les cadenes, el més antic de Budapest i sens dubte, una meravella de l’enginyeria de la seva època. Pararem en el districte del castell i farem un agradable passeig fins a l’església de Matías i el bastió dels Pescadors. El pujol Gellért serà la nostra pròxima parada. Al seu cim es troba la ciutadella, que ofereix les vistes més impressionants de tota Budapest. Després creuarem el Danubi pel pont d’Isabel en direcció a Pest. Allí descobrirem el famós mercat central, la sinagoga més gran d’Europa i el parc urbà Városliget. Recorrerem la imponent avinguda Andrássy en direcció al centre de Pest, on podrem observar l’òpera nacional i la basílica de Sant Esteve. Resta del dia lliure per a gaudir dels mercats ambulants nadalencs. Allotjament.

DIA 3
Budapest
Esmorzar. Al matí realitzarem un espectacular passeig amb vaixell inclòs pel riu Danubi per a poder contemplar la capital hongaresa en tota la seva esplendor. Resta del dia lliure per a poder gaudir de la ciutat, on li recomanem gaudir dels famosos banys termals de la ciutat com els Gellert o els banys Széchenyi. També recomanem gaudir de les seves meravelloses cafeteries com el Gerbaud, New york, Muvesz cafef que et traslladaran a una altra època. Allotjament.

DIA 4
Budapest
Esmorzar. Al matí possibilitat de realitzar opcionalment, la visita de parlament Hongarès i la basílica de Sant Esteve. També, aquesta nit, possibilitat de gaudir opcionalment d’un veritable sopar zíngar on assaborirem la seva famosa gastronomia acompanyats per música zíngara i un espectacle folklòric amb visita nocturna de la ciutat.
Sopar i allotjament.

DIA 5
Budapest –  Madrid

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Budapest per sortir en el vol directe de retorn a casa. Arribada, recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica d’assistència en viatge

Esmorzar

Visites descrites al programa 

Trasllats aeroport – hotel – aeroport

4 nits d’allotjament

No inclosos

Àpats no esmentats

Assegurança de cancel·lació

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

Preu base client 905€*

 Taxes incloses

*Preu base per persona en habitació doble

TERMES I CONDICIONS

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€ per persona

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. 

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

 

DATA DE SORTIDA

06/12/2023

Per a més informació