Saltar al contenido

Bulgària

Amb guia

Avió

05/08/23
26/08/23
-8 dies-

Des de 1.950€

Itinerari

Si t’agraden els països on les tradicions encara són vives, Bulgària és per a tu. Ciutats medievals, muntanyes de somni, esglésies ortodoxes i platges, formen un patrimoni natural i cultural impressionant que és hereu dels diversos pobles que van passar pel seu territori. La gastronomia búlgara basada en bon producte cuinat de forma senzilla és realment deliciosa i els seus habitants són gent amable i acollidora. Aprofita per visitar aquesta destinació que encara no està molt massificada!

DIA 1
Punts d’origen – Barcelona – Sofia

Recollida amb el nostre autocar als punts d’origen definits, per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de facturació de Lufthansa de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol LH1811 a les 11.45 hores en direcció Sofia (via Munic). Arribada prevista a les 18.35 hores. Trasllat al Rosslyn Central Park Hotel Sofia 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Sofia – Koprivshtisa – Veliko Tàrnovo

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Koprivshtitsa, un dels pobles més bonics de Bulgària, les seves cases d’arquitectura tradicional (algunes transformades en museus) es van construir durant el període que es coneix com a Renaixement Búlgar. Visitarem l’interior de la Casa Oslekov que ens permetrà conèixer com era la vida d’una família acomodada al segle XIX. Dinar. A la tarda descobrirem la capital cultural de Bulgària, Veliko Tàrnovo, amb una història de més de 5.000 anys i declarada com la ciutat més bonica de Bulgària pels mitjans de comunicació. La ciutat compta amb boniques cases al llarg de la riba del riu. Visitarem la fortalesa medieval de Tsarevets i en acabar ens dirigirem al carrer de les arts i les artesanies. Sopar i allotjament a l’Hotel Yantra 4* o similar.

DIA 3
Veliko Tàrnovo – Arbanassi – Varna

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem al poble d’Arbanassi, un dels punts més visitats de Bulgària per la seva arquitectura tradicional búlgara fruit de l’esplendor comercial que va viure al segle XVI. Visitarem l’església de la Nativitat de Crist, la més antiga de la ciutat, famosa pels més de 2.700 murals simbòlics. En acabar, anirem cap a Varna, la ciutat portuària més important de Bulgària, situada a la riba del Mar Negre. Dinar. Després farem la visita guiada a la ciutat que inclourà la Catedral de Varna, principal temple ortodox de la ciutat. La primera pedra va ser posada per Alexander I de Bulgària el 1880 i es va construir seguint el model dels temples de Sant Petersburg. També visitarem el museu arqueològic, important per la seva antiga col·lecció d’or. Trasllat a l’Hotel Panorama 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Varna – Balchik – Varna

Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a Balchik, situada a la riba del Mar Negre. Visitarem el palau reial d’inspiració britànica residència d’estiu de Maria de Romania conegut com el Niu Tranquil. Gaudirem de les vistes des de l’espectacular jardí botànic de 65.000 metres quadrats en el que trobarem plantes mediterrànies, cactus i plantes exòtiques. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Varna on podrem gaudir d’un temps lliure per passejar per la zona costanera. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Varna – Nessebar – Plodiv

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la ciutat vella emmurallada de Nessebar, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La ciutat es troba en una quasi illa vorejada pel mar negre i amb accés a través d’una única carretera. La seva fundació data del segle VI abans de Crist. Diferents cultures han deixat la seva marca fent de Nessebar una de les ciutats més visitades de Bulgària. Conserva un excepcional patrimoni cultural i històric. Dinar. A la tarda tindrem un primer contacte amb Plovdiv, la segona ciutat més gran de Bulgària, i una de les ciutats més antigues d’Europa. Els orígens de la seva història daten de l’any 5000 aC. El centre històric és un antic museu arqueològic a l’aire lliure: compta amb incalculables vestigis antics dels temps dels romans. Trasllat a l’Hotel DoubleTree by Hilton Plovdiv Center 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Plodiv – Ustina – Sofia

Esmorzar a l’hotel. Visita guiada a Plodiv, descobrirem una herència històrica i cultural única com l’antic teatre romà, l’estadi romà, l’església dels sants de Constantí i Helena i el museu etnogràfic. La ciutat compta amb un bonic centre històric de carrers empedrats amb cases de façanes singulars, plens de cafès, galeries d’art i restaurants. També visitarem el barri de Kapana, el més alternatiu de la ciutat on hi ha molts tallers d’artesans. Acabada la visita sortirem cap a Ustina, on visitarem un celler típic. Dinar. Continuació cap a Sofia, la capital. Visita guiada de la ciutat que inclourà la Catedral d’Alexander Nevski una de les més grans del món, l’església rotonda de Sant Jordi, la Mesquita Banya Basi iles avingudes principals. Sopar i allotjament al Rosslyn Central Park Hotel Sofia 4* o similar.

DIA 7
Sofia – Rila – Sofia

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí viatjarem cap a les muntanyes de Rila, on visitarem el seu famós monestir ortodox, fundat al segle X i protegit per la UNESCO com a Patrimoni Mundial de la Humanitat. Aquest monestir té una gran importància en la història búlgara ja que va tenir un paper vital en la conservació de l’art, la història i la llengua durant el domini otomà. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Sofia. Sopar tradicional i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Sofia – Barcelona – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem de Sofia per anar a visitar l’església de Boyana, una de les més boniques dels Balcans i que està inclosa en la llista de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els seus frescos cobreixen la totalitat de l’interior del temple amb més de 89 escenes amb la representació de 240 personatges. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol LH1427 a les 14.05 hores (via Frankfurt). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 19.30 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Alotjament

No inclosos

Dinar del primer i últim dia i begudes en els àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

2.010€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+95€ taxes aèries

-60€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-60€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +365€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

05/08/2023
26/08/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aeroport de Barcelona
Girona
Granollers
Mataró
Manresa
Sabadell
Tarragona
Lleida
Vic
(Consulta'ns els punts de recollida de cada data)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email