Saltar al contenido

Cap d'Any
a Turquia

A mida

26/12/22 al 02/01/23
-8 dies-

Des de 1.535€

Itinerari

DIA 1
Barcelona – Capadocia

Presentació a l’aeroport 2:30 hores abans de la sortida aproximadament. Sortida en vol internacional amb destinació Kayseri. Arribada a Kayseri. Trasllat a l’hotel. Sopar fred a l’habitació (sandvitx i fruita). Nit a Capadòcia.

DIA 2
Capadòcia

Esmorzar a l’hotel. Visita d’aquesta fascinant regió i d’original paisatge, format per la lava llençada pels volcans Erciyes i Hassan fa 3 milions d’anys. Visita del museu a l’aire lliure la vall de Goreme, increïble complex monàstic Bizantí integrat per esglésies excavades a la roca amb bellíssims frescos. Visita de les valls d’Avcilar i Güvercinlik, les quals tenen un paisatge espectacular de les anomenades Xemeneies de Fades, Dinar durant la visita a un restaurant local. Seguirem amb la visita de la Vall de Çavu¿in. Durant l´excursió tindrem l´oportunitat de visitar unes típiques visites dels tallers de catifes, ònix i turquesa on es pot trobar la qualitat i bon preu. Sopar a l’hotel. Nit a Capadòcia.

Nota: (Durant la vostra estada a Capadòcia tindrà la possibilitat de participar en un espectacle dels balls folklòrics en una típica cova amb begudes regionals il·limitades i realitzar una excursió de globus aerostàtic opcionalment a l’alba). Es recomana reservar des d’Espanya per no tenir problemes de disponibilitat en destinació. Pagament directe en destinació.

DIA 3
Capadòcia

Esmorzar a l’hotel. Sortida per contemplar aquesta fascinant regió de paisatges lunars, formada durant segles sobre la gruixuda i tova capa de les laves esculpides pels dos volcans propers. Seguirem amb la visita de la Vall de Xemeneies de Fades. Tot seguit, visita de la vall d’Uçhisar on es pot contemplar l’antiga fortalesa excavada a la roca és el punt més alt a Urgup on es pot tenir una vista panoràmica per a tots els paisatges de les valls de la zona, Dinar en restaurant local. Visita del poble d’avanç avui en dia és famós per la terrisseria, l’artesania de la terrisseria data de l’època hitita i es va desenvolupar particularment a Avanos. Podrem visitar una terrisseria. A la tarda visita de la increïble ciutat subterrània d’Ozkonak o Kaymakli (visita d’una), utilitzades per comunitats cristianes com a refugi per escapar-se de les persecucions. Trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel. Nit a Capadòcia.

DIA 4
Capadòcia – Konya – Pamukkale

Esmorzar a l’hotel. Sortida per a Pamukkale. Pel camí passem per la plana de Konya, pel camí visita d´un cervansaray, és un antic tipus d´edificació sorgit al llarg dels principals camins on les caravanes que feien llargs viatges de moltes jornades —de comerç, pelegrinatge o militars. Dinar a un restaurant local. tot seguit, a Pamukkale, lloc on l’alta concentració calcària de les seves aigües ha creat una de les formacions més espectaculars del món. Sopar. Nit Pamukkale.

Nota: Si el temps ho permet, tindreu temps lliure a l’hotel per gaudir dels banys termals de l’Hotel.

DIA 5
Pamukkale – Efes – Vol domèstic – Istanbul

Esmorzar a hotel. Sortida cap a l’Herapolis, antiga ciutat hel·lenística que avui es troba en ruïnes. Visita al famós castell de cotó, meravella natural de gegantines cascades blanques, estalactites i piscines naturals formades al llarg dels segles pel pas de les aigües carregades de sals calcàries procedents de fonts termals. Trasllat amb autobús a Selcuk, centre d’Efes Excursió, la ciutat antiga millor conservada d’Àsia Menor durant els segles  i  va tenir una població de 250.000 habitants, monopolitzo la riquesa de mig orient. Dinar a un restaurant local. Visitarem el Temple d’Adrià, els Banys Romans, la Biblioteca, l’Odeó, el Teatre, etc. Continuació Visita a la CASA DE MARE DE DÉU MARIA a la tarda visita a un taller de cuir on podem veure els famosos teixits de cuir de la regió Egea. Trasllat a l’aeroport d’Ismir, vol domèstic amb destinació a Istanbul, arribada a Istanbul trasllat a l’hotel. Nit a Istanbul.

DIA 6
Istanbul

Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per visitar la mesquita Rustum pasha. A continuació, farem una de les activitats més famoses d’Istanbul, un passeig amb vaixell pel Bòsfor, canal que separa Europa i Àsia. Durant aquest trajecte s’aprecien els palaus dels Sultans, antigues i típiques cases de Fusta i gaudir de la història d’una manera diferent. Culminarem el nostre dia amb una de les visites estrella, el basar de les espècies, constituït pels otomans fa 5 segles i usat des de llavors. Gaudirem de temps lliure. Final de visita al basar egipci. Nit a Istanbul.

DIA 7
Istanbul

Esmorzar. Dia lliure. Nit a Istanbul. Dia lliure podran fer excursió opcional:

VISITA HISTÒRICA / Dia complet amb dinar (75 euros per pax). Visita de la Mesquita Blava considerada com la més perfecta de les mesquites otomanes. L’Hipòdrom romà. A continuació, anirem al Palau de Topkapi, residència dels sultans fins al segle XIX on hi ha la major part dels objectes de valor dels sultans otomans. La visita de Santa Sofia, la mostra més acabada de l’art bizantí i un dels èxits més grans de la humanitat. Tot seguit, trasllat per a la visita del Gran Basar. Basar cobert construït l’any 1660 que es pot considerar una petita ciutat coberta per centenars de cúpules, quatre mil botigues al seu interior amb carrerons, places i 18 portes d’accés. Final de visita al gran basar. Tornada a l’hotel.

Notes: El gran basar, el basar egipci i el mercat de seda estaran tancats durant les festes. (la festa del Ramadà i la festa del xai). El gran basar està tancat els diumenges

El museu de Santa Sofia està tancat els dilluns El plació de Top Kapi està tancat els dimarts.

DIA 8
Istanbul

Esmorzar a l’hotel. A l´hora prevista trasllat a l’aeroport. Arribada a ciutat origen. Fi dels nostres serveis.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Hotels

OPCIÓ A

Destinació

Hotel Dinler Urgup

Urgup (capadocia) (Turquia)

Mustafa

Urgup (Capadocia) (Turquia)

Hierapark Thermal & Spa Hotel

Pamukkale (Turquia)

Ramada By Wyndham Istanbul Old City

Estambul (Turquia)

OPCIÓ B

Destinació

Mustafa

Urgup (capadocia) (Turquia)

Hotel Dinler Urgup

Urgup (capadocia) (Turquia)

Hierapark Thermal & Spa Hotel

Pamukkale (Turquia)

Dosso Dossi Hotels

Estambul (Turquia)

Serveis

Bitllets d’avió de la companyia Turkish Airlines des de Barcelona
Vol domèstic Esmirna – Istanbul

4 dinars en restaurants locals

Trasllats a l’aeroport d’Istanbul

3 nits Istanbul en allotjament i esmorzar
3 nits Capadòcia en mitja pensió
1 nit Pamukkale en mitja pensió

Visites incloses

Assegurança d’assistència en viatge

Guia professiona de parla hispana

No inclosos

Tramitació de visat

Menjars, begudes o qualsevol altre despesa no indicat com inclòs

Extres de caràcter personal

Excursions opcionals

Serveis no esmentats com a inclosos

Propines de guia i conductor

Opció A

Preu base client 1.535€*

*Preu per persona en habitació doble

Opció B

Preu base client 1.645€*

*Preu per persona en habitació doble

TERMES I CONDICIONS

Suplement individual opció A: +300€.

Suplement individual opció B: +360€.

Assegurança d’assistència i cancel·lació força major +55€.

Dates de sortida

26/12/2022

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email