Saltar al contenido

Carnaval a Madeira

Amb guia

Avió

09/02/24
-6 dies-

Des de 1.550€

Itinerari

DIA 1
Barcelona – Funchal

Ens trobarem a l’aeroport de Barcelona, davant dels mostradors de la companyia aèria Tap Portugal, per agafar el vol TP 1031 de les 10.50 hores amb destinació a Funchal via Lisboa. Arribada prevista a les 17.10 hores i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel. Hotel Turim Santa Maria 4* o similar.

DIA 2
Funchal

Esmorzar a l’hotel. Tot seguit ens dirigirem cap al centre de Funchal, per visitar el Mercado dos Lavradores, un punt de referència de l’arquitectura de la ciutat de Funchal i de la vida diària, continuarem visitant una botiga de brodats Madeira Bordal, situada a l’emblemàtic carrer Dr. Fernão Ornelas , on podrem veure el procés artesanal de brodats,. Continuem recorrent els carrers de la ciutat portuguesa fins a arribar a la fàbrica de dolços Santo Antonio, on podrem degustar el conegut pastís de mel i les galetes de mel uns dolços tradicionals de Madeira. Dinar en un restaurant. A continuació anirem a visitar el jardí botànic on trobarem més de 2000 plantes i flors exòtiques originaries de tots els continents, aquest jardí ha arribat a convertir-se en un pol de ciència i cultura, seguirem visitant la Catedral de Funchal, nomenada Monument Nacional des de 1910. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Funchal – Cabo Girao – Porto Moniz – Camara de lobos – Funchal

Esmorzar a l’hotel. Iniciarem la ruta a l’oest de Madeira cap al Cabo Girão, conegut per ser un dels penya-segats més alts del món situat a 580m de l’oceà atlàntic, on a través d’una plataforma de vidre podrem gaudir de les impressionants vistes que ens ofereix. Continuem cap al pas de la muntanya Encumeada amb un impressionant paisatge al nord de l’illa on podrem passejar pels carrers de São Vicente i la seva església del s. XVII, seguim caminant fins a Porto Moniz on els impressionants penya-segats i les seves cascades ens deixaran impressionats, un cop arribem podrem gaudir d’un bany a les piscines naturals que daten de fa 6.500 anys enrere. Dinar en un restaurant local. Tornarem a Funchal per les muntanyes amb una cruïlla de la plana Paul da Serra. Les vistes dels nombrosos barrancs i les seves valls. Farem parada al poble pescador de Câmara de Lobos i veurem que va inspirar a Winston Churchill per pintar allà. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Funchal – Santana – Portela – Ponta de Sao Loorenço – Machico –Funchal

Esmorzar a l’hotel. Avui anirem a Santana, i la nostra primera parada serà la Pica do Arieiro situada a 1818 metres, les vistes des de les piques volcàniques són salvatges i impressionants, la següent parada és al Parc Natural de Ribeiro Frio que ens permetrà viatjar en el temps mentre que caminem pel fascinant bosc de Laurisilva, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Continuem en direcció a Santana, on veurem algunes de les cases més antigues de Madeira, las famoses cabanes tradicionals amb el sostre de palla. Dinar en un restaurant. Passarem per Portela, amb unes vistes al poble de Porto da Cruz i la coneguda roca de l’Àguila. Fem parada a Engenho del Aguardente per fer una degustació, després ens dirigirem a Ponta de São Lourenço per observar la geologia que fa que aquest paisatge sigui tant únic. Veurem fantàstiques roques de colors que es precipiten cap al mar i les illes veïnes de Porto Santo i Desertas. Per finalitzar, visitarem la històrica ciutat de Machico descoberta pels portuguesos al segle XV i què va donar lloc al naixement de l’era de la exploració i el descobriment del nou món. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Funchal – Desfilada de Carnaval

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el celler de vins de Madeira més antic de la ciutat “Adegas de São Francisco”, passejarem entre les botes de la família, els magatzems d’envelliment del vi, la sala temàtica, el museu i acabarem fent una degustació de dos vins, un d’ells envellit. Seguidament, visitarem els jardins públics i l’església de Nostra Senyora de Monte, patrona de l’illa i que alberga la tomba de l’últim emperador d’Àustria, Carles I. Després farem un descens amb els “carros de cestos” el transport típic tradicional fins a Livramento. A partir d’aquí agafarem un autobús per continuar amb el nostre recorregut a través d’un camí forestal de pins i eucaliptus fins a Eira do Serrado, amb un mirador que dona una vista vertiginosa del cràter de Curral das Freiras. Dinar en un restaurant. Un cop dinats, farem un passeig fins al mirador. Retorn a Funchal fent parada al mirador de Pico dos Barcelos, on és pot gaudir d’una vista general de la ciutat de Funchal i dels seus voltants. Anirem al centre per poder veure la cavalcada popular de Carnaval. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Funchal – Barcelona

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol TP1686 de la companyia Tap Portugal de les 10.05 hores amb destinació a Barcelona (via Lisboa), arribada prevista a les 17.15 hores. Arribada recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Descarrega'l

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

1.595€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+95€ taxes aèries

-45€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-45€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +435€.

Assegurança anul·lació i ampliació d’assistència en viatge +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.
 

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

09/02/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació