Saltar al contenido

Castells del Loire
Setmana Santa

Amb guia

Avió

02/04/2023
-4 dies-

Des de 1.065€

Itinerari

Des de Tours descobriràs la Vall de la Loire, també coneguda com el jardí de França per la seva bellesa on hi ha més de cinquanta castells renaixentistes. No et perdis la visita dels més emblemàtics (Chambord, Chennonceau i Amboise), els singulars Jardins de Villandry o l’Abadia de Fontevraud. Anima’t a gaudir d’aquesta escapada!

DIA 1
Barcelona Nantes Tours

Presentació als taulells de la companyia Vueling, a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona, a les 05.30 hores. Sortida en el vol directe VY2974 a les 07.40 hores en direcció Nantes. Arribada prevista a les 09.15 hores. A continuació, realitzarem la visita guiada de Nantes, ciutat natal de Jules Verne, que combina les més antigues tradicions amb el caràcter avantguardista de la seva gent. La nostra visita ens permetrà conèixer els elements imprescindibles de la història de Nantes, des del període medieval fins avui dia. Destaca el barri de Sainte Anne, des d’on podrem gaudir d’unes vistes magnífiques sobre la ciutat. Dinar. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Tours, la ciutat més important de la vall del Loire. Arribada a l’Hotel Novotel Tours Centre Gare 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2
Tours – Castell de Chambord – Castell d’Amboise – Tours

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap al Castell de Chambord, el més gran i bell castell del Loire. Realitzarem la visita amb histopad d’aquest edifici, obra mestra del Renaixement. Ens endinsarem a les seves sales, reconstruïdes com a l’època de François I, i ens meravellarem amb la seva famosa escala, una enginyosa construcció que permetia que dues persones pugessin i baixessin alhora sense creuar-se. A més, se sap que alguns dels seus elements decoratius més notables van ser influenciats per Leonardo da Vinci. Seguirem la nostra ruta cap al Castell d’Amboise. La seva silueta domina majestuosament el Loire, sobre les teulades de pissarra de les cases de la ciutat vella d’Amboise. Durant la nostra visita amb histopad podrem gaudir de la sensació de reviure el passat mentre admirem les excepcionals col·leccions de mobles i altres elements decoratius d’estils gòtic i renaixentista. Finalitzarem la nostra visita amb els jardins i la terrassa, autèntics miradors amb una vista incomparable de la vall. Dinar. Retorn a Tours i visita guiada d’aquesta ciutat, fundada al segle V aC i que ha sabut evolucionar sense fer malbé l’antic patrimoni arquitectònic de la Ciutat Vella. Destaca la plaça Plumereau, lloc concorregut i amb molta activitat. Al voltant de la plaça, podrem contemplar les belles façanes de les cases antigues, algunes de les quals han conservat les seves pintoresques escultures de fusta. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Tours – Abadia de Fontevraud – Jardins de Villandry – Castell d’Azay le Rideau – Tours

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem cap a l’Abadia de Fontevraud, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerada un dels complexos abacials més grans del món. Convertida ara en centre cultural, durant la visita podrem contemplar l’església abacial romànica, que alberga les restes dels Plantagenet, el claustre de Le Grand-Mostoier, la sala capitular i les extraordinàries cuines romàniques. Continuació cap a Villandry i dinar. Després de dinar, visitarem els increïbles jardins de Villandry, d’estil renaixentista i considerats uns dels més importants d’Europa. Acabada la visita ens traslladarem al Castell d’Azay le Rideau, edifici que va marcar la moda dels castells d’estil italià que totes les famílies riques i cultivades es van fer construir durant el segle XVI. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 4
Tours – Castell de ChenonceauxSaumur – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap al Castell de Chenonceaux, probablement el més insòlit i encantador dels castells del Loire. Propietat de la corona i residència reial, és un paratge d’excepció pel seu original disseny, la riquesa de les seves col·leccions i el seu mobiliari i decoració, però també pel seu destí, ja que va ser administrat i protegit per dones que van deixar petjada a la història. Podrem recórrer els seus fastuosos salons interiors, admirar les obres d’art que decoren les parets i passejar pels fantàstics jardins de Caterina de Mèdici. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Saumur, coneguda amb el nom de la “Ciutat Blanca”. El cor de la ciutat es troba a la plaça Saint Pierre, des d’on podrem passejar pels seus carrerons i contemplar les boniques façanes d’entramat. Dinar. A la tarda, gaudirem d’una tranquil·la travessia en vaixell pel riu Loire. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Nantes per sortir en el vol VY2973 de la companyia Vueling a les 23.05 hores. Arribada prevista a l’aeroport de Barcelona a les 00.40 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia i begudes

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.095€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+65€ taxes aèries

-30€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-30€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +215€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +35€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

02/04/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email