Saltar al contenido

Colors de Tailàndia

A mida

10 dies

Des de 1.060€

Itinerari

DIA 1 
Bangkok

Arribada a Bangkok i recepció a l’aeroport per part del nostre corresponsal. Trasllat a l’hotel. Temps lliure i allotjament.

DIA 2 
Bangkok

Esmorzar. Sortida de l’hotel recorrent els carrers principals de Bangkok i la seva part antiga: Començarem amb la visita al temple del buda d’Or (Wat Traimit) a l’interior del qual s’alberga el buda de 5,5 tones d’or. Seguirem amb la visita al temple del Buda Reclinat (Wat Po) on es troba la imatge del buda reclinat més gran de Tailàndia. Finalitzarem amb la Visita del Gran Palau, on residien els reis des de l’any 1782 i el temple on es troba la venerada imatge del Buda d’Esmeralda, coneguda amb el nom de Wat Phra Kaeo. Retorn a l’hotel. Allotjament. 

DIA 3 
Bangkok

Esmorzar. Dia lliure per a gaudir de la ciutat i fer compres. Allotjament. 

DIA 4 
Bangkok – Mercat del tren – Mercat flotant – Kanchanaburi

Esmorzar. Sortida per carretera. Parada en ruta per a veure el famós mercat del tren, al costat de les vies del tren, on podrem veure com desmunten en qüestió de segons el mercat per a donar pas el tren, i poc després el tornen a muntar. Seguirem cap al mercat flotant. A l’arribada, recorregut amb barca pels seus canals on podrem gaudir d’un meravellós paisatge típic tailandès. Continuarem cap a la província de Kanchanaburi. Arribada i visita del pont sobre el riu Kwai. Dinar. Prosseguirem cap a Ayuthaya, segona capital del Regne de Siam i declarat Patrimoni de la humanitat per la Unesco. Visita del temple Chai Wattanaram. Continuació fins a l’hotel. Allotjament.

DIA 5 
Kanchanaburi – Ayuthaya

Esmorzar. Començarem el dia amb la visita a l’Hellfire pass, la part més profunda on es va construir el tram de ferrocarril. Seguirem amb la visita a la cataracta de Saiyok Noi i l’emblemàtic pont sobre el riu Kwai. Dinar en un restaurant local. Continuarem cap a Authaya, segona capital del Regne de Siam i declarat Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Visita del temple Chai Wattanaram. Continuació fins a l’hotel. Allotjament.

DIA 6 
Ayuthaya – Angthong – Khampeangphet – Sukhothai

Esmorzar. Visitarem els temples Wat Yai Chaimongkol i Wat Mahatat. Continuarem cap a Angthong per a visitar el temple on es troba la imatge del buda més alta del món (93 metres d’altura). Dinar. Continuarem cap a Kampeangphet, antigament extensió de l’antiga capital, Sukhothai, també patrimoni de la humanitat. Arribada i visita de les ruïnes dels temples. Prosseguirem cap a Sukhothai. Allotjament.

DIA 7 
Sukhothai – Lampang – Chiang Rai

Esmorzar. Sortida per a visitar les ruïnes arqueològiques de la primera capital del Regne de Siam. El regne de Sukhothai es considera com l’edat d’or de la civilització thai, i l’art religiós i l’arquitectura de l’època, es consideren com els més clàssics dels estils thais. La capital original estava envoltada per tres fortificacions concèntriques i dos fossats salvats per quatre portes. Visita del parc històric d’aquesta antiga capital i els seus temples més importants. La nostra següent parada serà en una escola de Muay Thai, esport nacional de Tailàndia. Podrem aprendre les tècniques bàsiques sobre aquest esport amb el professor i excampió de boxa. Dinar. Seguirem cap a Chiang Rai. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.


DIA 8 
Chiang Rai – Chiang Mai

Esmorzar. Sortida per a visitar el temple Rong Suea Ten o Temple Blau. Seguirem amb la visita al Triangle d’Or, la zona on confinen tres països, Myanmar, Laos i Thailandia, dividits pel riu Mekong i antigament, important centre de trànsit d’Opi. Visita el museu de l’Opi. Seguirem amb la visita al temple blanc Wat Rong Khun. Continuarem cap a Chiang Mai, la Rosa del Nord i la ciutat més rellevant de la regió. Els seus orígens es remunten al Regne Lanna en el segle XIII. La ciutat antiga es troba envoltada per un fossat i està emmurallada. Arribada i visita el carrer de les artesanies on veurem tallers de seda, ombrel·les pintades a mà i la fàbrica de pedres precioses. Allotjament.

DIA 9 
Chiang Mai

Esmorzar. Sortida cap al temple Doi Suthep, símbol de la ciutat a 1053 metres d’altura i important centre de peregrinació. La següent visita serà en el campament d’elefants. Temps lliure per a caminar i descobrir cada racó d’aquest campament. Continuarem amb el bany dels elefants, veure’ls com juguen a l’aigua i es deixen raspallar pels seus cuidadors. Seguidament, gaudirem d’un espectacle inoblidable, on es posen en pràctica les habilitats d’aquests increïbles animals. A continuació, passeig per la jungla a lloms d’elefant, enmig d’un paisatge selvàtic i encantador. Visitarem el poblat on viuen les dones girafa. Seguirem amb la visita a una granja d’orquídies. Dinar. Retorn a l’hotel i temps lliure. Allotjament.

DIA 10 
Chiang Mai 

Esmorzar. Check out i fi dels nostres serveis.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Allotjament en categoria superior

Guia de parla espanyola

Visites amb entrades definides a l’itinerari

Àpats segons itinerari

No inclosos

Bitllets d’avió

Begudes, propines i visita opcional a Bangkok

Assegurança de viatge i cancel·lació

Trasllats aeroport – hotel – aeroport

Suplement durant període festius (consulta’ns dates)

Serveis no esmentats com inclosos

Des de 1.060€

Preu base per persona en habitació doble

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +463€

Suplement pensió completa a partir del dia 4 de viatge +186€

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació