Saltar al contenido

Congost de
Mont-rebei i Parc Astronòmic Montsec

Amb guia

Autocar

27/09/22
-3 dies-

Des de 475€

Itinerari

Si t’agrada la natura, aquest viatge és per a tu. Descobreix una de les joies naturals de Catalunya navegant dins el congost de Mont-rebei i gaudeix de la impressionant visita nocturna al Parc Astronòmic del Montsec. No t’ho pots perdre!

DIA 1
Punts d’origen – Monestir de les Avellanes – Castell de Mur – Cellers

Sortida des dels nostres punts de recollida en direcció a la comarca de La Noguera i en concret a Os de Balaguer, municipi on es troba el Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes. Fundat al segle XII i declarat Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1931, els germans maristes són els responsables de la conservació d’aquest patrimoni artístic. En arribar, farem una visita guiada del seu claustre, església i refectori. Continuació cap a l’Hotel Terradets 3* o similar, distribució d’habitacions i dinar. A la tarda, visitarem l’edifici medieval de Castell de Mur, obra exemplar de l’arquitectura civil militar del segle XI. Conserva en bon estat els seus murs perimetrals essent el millor castell romànic de tota Catalunya. Des d’aquí gaudirem d’unes magnífiques vistes de la Conca de Tremp i de la Conca Dellà. A pocs metres s’alça la Canònica de Santa Maria de Mur (segles XIXII), que conserva l’únic claustre d’aquesta zona pirinenca. En el seu interior veurem una reproducció de les seves pintures murals romàniques, ja que les originals van ser arrencades i venudes com altres esglésies del Pirineu. Actualment estan exposades al Museu de Belles Arts de Boston. En acabar,tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2
Cellers – Muralla de Finestres – Congost de Mont-rebei – Parc Astronòmic del Montsec – Cellers

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia d’avui a conèixer el bell paratge del Congost de Mont-rebei, un tall immens de parets verticals creat pel riu Noguera Ribagorçana al seu pas per la serra del Montsec. Primer de tot anirem a Corçà, on embarcarem per fer una travessa relaxada que ens portarà a la meravella geològica de Muralla de Finestres, també anomenada la Muralla Xina per la seva similitud. És una barrera natural de roca calcària formada per dues crestes verticals i paral·leles envoltades per les aigües turqueses de l’embassament de Canelles. Continuarem navegant fins arribar al Pont Penjant del Seguer i entrarem al congost per veure tota la seva magnificència. Desembarcarem i podrem anar amb autocar fins La Masieta o bé fer el camí pel congost amb els guies de la zona (Aquesta caminada és de casi 3 hores amb desnivells i terreny irregular) . Admirarem aquesta meravella de la natura sense presses, fent parades fotogràfiques. En acabar, des del pàrquing de la Masieta anirem a Pont de Montanyana, població meitat aragonesa i meitat catalana banyada pel riu Noguera Ribagorçana. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn a l’hotel i descans. A l’hora convinguda, sopar i trasllat al Parc Astronòmic del Montsec: Centre d’Observació de l’Univers, el primer observatori-aula d’Europa que permet als assistents poder observar els estels, mitjançant la projecció en vuit pantalles d’imatges captades a través del telescopi de 50 cms de diàmetre. Finalitzada la visita, retorn a l’hotel i allotjament. 

DIA 3
Cellers – Penelles – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Penelles, població de la Noguera famosa pel seu street art i els seus murals pintats a les façanes de moltes de les seves cases. Gràcies a una iniciativa popular, cada any és celebra el festival Gargar, on artistes de tot el món plasmen les seves creacions a les parets de la població. Actualment, hi ha més de 100 murals decorant les seves construccions. En arribar, recorrerem els seus carrers per tal de conèixer aquestes obres d’art a l’aire lliure. Dinar en ruta i continuació fins als diferents punts d’origen. Fi dels nostres serveis

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa amb beguda

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar en ruta del primer dia

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

485€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-10€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més o qu els compleixin abans de l’inici del viatge.

-10€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +60€

Assegurança anul·lació assistència COVID +25€

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals 

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

27/09/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Girona
Granollers
Manresa
Mataró
Sabadell
Vic
(Consulta'ns per saber els llocs de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email