Saltar al contenido

Costa Amalfitana

Amb guia

Avió

14/04/23
-4 dies-

Des de 1.095€

Itinerari

Entre penya-segats i el Tirrè s’estén la Costa Amalfitana, un indret on els camins estan sembrats de llimoners, els balcons ofereixen vistes més impressionants que les mateixes postals i les cases pengen de manera desordenada sobre les roques. No és estrany, doncs, que l’escriptor americà John Steinbeck la definís com “un lloc de somni que no sembla real mentre estàs allà, però que es fa real a la nostàlgia quan has marxat”. El bressol del limoncello ens regala un mar blau incomparable a qualsevol que hagis vist abans, mercats al carrer on els locals compren diàriament productes frescos, una deliciosa gastronomia que combina de manera excepcional la llimona i la ricotta (una delícia!) i que convida a deixar-se emportar pel dolce far niente a cada racó. Perquè res com un viatge a Itàlia per rendir-se als vertaders plaers de la vida.

DIA 1
Barcelona – Nàpols

Presentació als mostradors de Vueling de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol de les 07.25 hores en direcció Nàpols. Arribada prevista a les 09.25 hores. Visita guiada a peu al centre històric, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.  Aquest és el cor de la ciutat: els carrerons, els tallers dels artesans, les innumerables meravelles artístiques, els cafès,  les llibreries… Visitarem el cèlebre claustre de les Clarises, amb parets plenes de frescos en colors clars envoltant un bellíssim jardí, un racó on trobareu una tranquil·litat que contrasta amb el bullici exterior. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per continuar visitant el centre de la ciutat de la mà de la nostra guia acompanyant: la plaça del Plebiscit, l’exterior de l’Òpera San Carlos i el carrer Toledo, entre d’altres. A l’hora convinguda, sortida cap a Sorrento. Allotjament a l’Hotel Cesare Augusto 4* o similar. Sopar. Allotjament a l’hotel.

DIA 2
Sorrento – Costa Amalfitana – Sorrento

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a fer un recorregut panoràmic per la península de Sorrento i la costa Amalfitana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La visita ens permetrà conèixer Sorrento, la pintoresca ciutat bressol del limoncello. Recorrerem aquesta costa de paisatges impressionants farcida de petits pobles mariners i farem un parada al mirador per fotografiar Positano, amb les casetes de diferents colors. A continuació, ens desplaçarem fins a Amalfi, on visitarem la catedral d’estil àrab-normand i la font barroca de Sant Andreu. Dinar. A la tarda, amb vaixell, farem el recorregut d’Amalfi a Maiori per veure els petis pobles que s’aboquen cap al mar. A l’hora convinguda, retorn a Sorrento. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Capri

Esmorzar a l’hotel. Avui, dedicarem el dia a visitar la bonica illa de Capri. Ens embarcarem en vaixell ràpid des del port de Sorrento fins a Capri, on ens trobarem amb un guia local que ens acompanyarà a fer la visita de l’illa per descobrir-ne els llocs més emblemàtics. Aquesta illa es va fer famosa per ser lloc d’estiueig de famosos ja  fa molts anys i segueix tenint un aura glamurosa però el que realment impressiona és la seva bellesa natural: els faraglioni (tres grans roques situades molt a prop de la costa), la Grotta Azzurra (gran cova natural amb aigües de blau intens) i nombroses cales i racons costaners.  Dinar. A l’hora convinguda, retorn en vaixell ràpid cap a Sorrento. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Sorrento – Pompeia i el Vesuvi – Barcelona 

Esmorzar a l’hotel. Tot seguit ens desplaçarem fins al volcà Vesuvi, on qui ho vulgui tindrà l’oportunitat d’arribar fins la boca del volcà. En acabar farem una para per Dinar .Sortida cap a Pompeia, l’espectacular ciutat romana que va resultar sepultada per l’erupció del Vesuvi i on podrem admirar les estructures de les cases típiques romanes, les termes, la casa de Neptú i la palestra. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Nàpols per sortir en vol de les 21.35 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 23.35 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació del viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia i begudes

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.130€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+50€ taxes aèries

-35€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-35€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +140€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +35€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

14/04/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email