Saltar al contenido

Costa Est:
Boston, Canadà i Washington

A mida

21/07/22
11/08/22
-13 dies-

Des de 2.986€

Itinerari

DIA 1
Punts d’origen – Boston

Sortida en vol directe amb la companyia World2fly amb destinació Boston. A l’arribada, trasllat a l’hotel i temps lliure per a començar a gaudir d’una de les ciutats més històriques del país. Allotjament.

DIA 2
Boston

Dedicarem el matí a realitzar una visita panoràmica de la ciutat. Començarem pels barris on es van viure els primers esdeveniments de la Revolució Americana, com Faneuil Hall i Quincy Market, l’antiga Casa de l’Estat on va tenir lloc la Massacre de Boston, i la rèplica del Boston Tea Party on els colons van mostrar la seva rebel·lia contra el govern de Gran Bretanya. Passarem per les cases bostonianes en les àrees de Beacon Hill que contrasten amb la zona de Newbury Street en Back Bay, amb les seves galeries d’art, boutiques, botigues, restaurants i salons de bellesa. En Copley Square ens trobarem Trinity Church amb les seves monumentals vidrieres multicolors; la Torre John Hancock; l’edifici més alt en Nova Anglaterra i la Biblioteca Pública de Boston. En el districte de North End, amb nombrosos restaurants italians, es rememoren figures històriques com Paul Revere i Rosemary Kennedy. Després de travessar el riu Charles, passarem per institucions educatives de gran fama i prestigi com el M.I.T. o la Universitat Harvard. Resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 3
Boston – Quebec

Avui travessarem els bells paisatges de Nova Anglaterra, amb els seus frondosos boscos, verds pujols i rius d’un blau intens, per a arribar a la frontera canadenca i dirigir-nos a la ciutat de Quebec, bella i històrica població a la vora del riu Sant Llorenç. Allotjament.

DIA 4
Quebec

Dedicarem el matí a realitzar un recorregut panoràmic d’aquesta ciutat on destaca la seva ciutat emmurallada, presidida per l’impressionant Chateau Frontenac i les seves espectaculars vistes de la ciutat i el riu Sant Llorenç, Battlfield Park i la Plau Royale. Tarda lliure per a gaudir passejant pels seus carrers empedrats, les terrasses a l’aire lliure i fer compres en les seves petites i encantadores botigues. Allotjament.

DIA 5
Quebec – Mont-real

Avui ens dirigirem cap a la segona ciutat francòfona més gran del món només per darrere de París. Mont-real ens obre les portes a una atmosfera i una cultura totalment diferents a Amèrica del Nord. A l’arribada gaudirem de temps lliure per a passejar i descobrir l’ambient de la ciutat. La nit pot ser un moment indicat per a gaudir de la gastronomia local, de clara influència francesa, en la zona del Port Vell. Allotjament.

DIA 6
Mont-real

El recorregut panoràmic d’aquest matí ens portarà a descobrir els encants tant del modern com de l’antic Mont-real, i on destaquem: l’Oratori Sant Jose, la Muntanya Real amb els seus miradors, la plaça d’Armes, la plaça de Jacques Cartier, el Port Vell i l’edifici de l’ajuntament. Tarda lliure per a continuar explorant i descobrint la ciutat. Allotjament.

DIA 7
Mont-real – Ottawa

Partirem a primera hora per a dirigir-nos a la capital del Canadà: Ottawa. A l’arribada, realitzarem un recorregut panoràmic de la mateixa incloent els Pujols del Parlament i passant per les residències del primer ministre i la del representant de la Reina d’Anglaterra. Tarda lliure per a passejar pels seus carrers o visitar algun dels museus on destaquem el Museu d’Història Canadenca. Allotjament.

DIA 8
Ottawa – Toronto

Avui ens dirigirem cap a Rockport, en la zona de 1000 Illes. Una bella regió a la vora del riu Sant Llorenç, repleta de petits illots amb magnífiques residències de famílies acomodades. Realitzarem un creuer d’una hora per aquesta zona que els antics nadius van poblar per la seva bellesa i per la seva riquesa pesquera. A la tarda continuarem cap a Toronto, la major i més cosmopolita ciutat del país. Allotjament.

DIA 9
Toronto – Cascades del Niàgara

Començarem el dia amb una breu visita panoràmica de Toronto, a la vora de l’impressionant Llac Ontario, una veritable mar interior. Després de recórrer els principals llocs d’interès de la coneguda com la Nova York canadenca, ens dirigirem a les espectaculars cascades del Niàgara per a fer un breu recorregut dels seus voltants. A la tarda gaudirem d’un passeig amb vaixell que ens acostarà a la mateixa base de la caiguda d’aigua. A la nit no et perdis l’espectacle de les Cascades Il·luminades, una forma diferent de veure aquest espectacle natural. Allotjament.

DIA 10
Cascades del Niàgara – Washington DC

Després de realitzar els tràmits fronterers, creuarem la part nord de l’estat de Nova York i ens endinsarem a Pennsylvania. Travessarem les seves zones més rurals amb bells paisatges de suaus pujols i camps sembrats, per a arribar a la capital del país a última hora de la tarda. Allotjament.

DIA 11
Washington DC

El matí la dedicarem a fer una visita panoràmica d’aquesta ciutat que respira el poder polític del país. Durant el recorregut passarem per llocs tan icònics com: la Casa Blanca, el Monument a Washington, el Capitoli i el Cementiri de Arlington, on es troben les tombes de JFK i al soldat desconegut. Resta del dia lliure per a gaudir de la ciutat i els seus nombrosos museus que conformen el prestigiós complex de l’Institut Smithsonian. A la nit podràs gaudir de les nombroses opcions gastronòmiques o assistir a un club de jazz en el barri de Georgetown. Allotjament.

DIA 12
Washington DC – Punts d’origen

Temps lliure fins al moment de realitzar el trasllat a l’aeroport per a embarcar en el teu vol de World2fly amb destinació a Madrid. Nit a bord.

DIA 13
Punts d’origen

Arribada i fi dels nostres serveis.

HOTELS DISPONIBLES

  • Boston: Courtyard by Marriot Boston Downtown
  • Quebec: Best Western Plus Centre-Ville Quebec
  • Montreal: DoubleTree by Hilton Montreal
  • Ottawa: Hilton Garden Inn & Homewood Suites Otawwa Downton
  • Toronto: Courtyard Toronto Downtown
  • Cataratas del Niagara: Radisson Hotel & Suites Fallsview
  • Washington DC: Melrose Georgetown Hotel


IMPORTANT
Preus amb sortida des de Madrid, consulta’ns les tarifes per sortir des de Barcelona.

Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió (taxes incloses)

Maleters als hotels

Allotjament

Entrades a creuer de 1.000 illes i passeig en vaixell per les catarates del Niàgara

Trasllats i visites amb guia

Assegurança inclusió bàsic

No inclosos

Reserva de seients

Àpats i begudes

Propines a guies i conductors

Facturació de maleta

Extres de caràcter personal

Assegurança de cancel·lació

Serveis no esmentats com a inclosos

Preu juliol des de 2.986€

Preu agost des de 3.355€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

Dates de sortida

21/07/2022
11/08/2022

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email