Saltar al contenido

Costa nord d'Alemanya i les seves Perles Hanseàtiques

Amb guia

Avió i autocar

20/08/22
17/09/22
-8 dies-

 

Des de 2.325€

Itinerari

A la costa nord d’Alemanya trobarem un dels paisatges més bells d’Europa. Aquest indret, flanquejat per dos mars i travessat per dos grans rius i petits llacs, es famós pel seu clima, la seva història i l’hospitalitat dels seus habitants. Coneixerem la tradició de les seves ciutats hanseàtiques, que es remunta a l’Edat Mitjana. Gaudirem de romàntics paisatges costers, ciutats portuàries originàries, veritables tresors museístics, moderns oasis de l’art i una cuina creativa molt singular. Un viatge que no et pots perdre!

DIA 1
Punts d’origen – Barcelona – Hamburg

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de Lufthansa de la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 6:00 hores per agafar el vol LH1137 a les 8:00 hores amb destinació a Hamburg (via Frankfurt). Arribada prevista a les 12.05 hores (dinar no inclòs). A la tarda, visitarem aquesta ciutat hanseàtica. Destaquem el riu Alster i els seus canals on trobarem l’”Speicherstad” (Patrimoni mundial per la UNESCO), un complex de magatzems d’arquitectura gòtica fets amb maons  de l’època “Grunderzeit”, frontons i torres curioses, considerats actualment els més grans del món. Seguirem la nostra visita pels nombrosos ponts de gran riquesa arquitectònica. D’entre ells el més important de la ciutat és el pont de Zollenbrücke, que data del segle XVII. També tindrem l’oportunitat de passejar pels carrers del popular barri de Sant Pauli, conegut per la seva llarga tradició marinera gràcies a la seva proximitat al port, i podrem contemplar la recentment inaugurada Filharmònica de l’Elba. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel NH Hamburg Horner Rennbahn 4* / NH Hamburg Altona 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2
Hamburg – Bremen – Hamburg

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a Bremen, ciutat de les distàncies curtes on història, cultura i estil de vida estan estretament enllaçats. Visitarem la famosa Markplatz, on podrem veure el símbol de la ciutat que segurament tots coneixem gràcies al conte infantil dels germans Grimm: els Músics de Bremen. Molt a prop trobarem la catedral de Sant Pere, l’edifici més icònic de la ciutat amb les seves peculiars torres punxegudes. Destaquem també l’estàtua de Roland, símbol de la independència. Dinar i temps lliure per acabar de gaudir dels principals atractius de la ciutat. Retorn a Hamburg. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Hamburg – Lübeck – Wismar

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap Lübeck, la reina de totes les ciutats hanseàtiques que va ser fundada com la primera “ciutat occidental a la costa del Bàltic”. Destaquem el seu casc antic que, envoltat d’aigua i amb les set torres de les seves cinc esglésies principals, ofereix 1.000 anys d’història viva que son Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els seus edificis gòtics, renaixentistes i barrocs, els carrerons, senders, les seves cases i fortificacions fan d’aquesta ciutat un quadre únic. Tindrem temps lliure per veure el Museu del Massapà, especialitat de la ciutat. Dinar. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Wismar, ciutat que ens permetrà viatjar a l’Edat Mitjana. Trasllat a l’hotel Townhouse Vagabond Club 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament.

DIA 4
Wismar – Bad Doberan – Rostock – Stralsund/Rügen

Esmorzar a l’hotel i breu visita d’aquesta bonica ciutat de la lliga Hanseàtica. Destaquem les seves acolorides cases i el seu casc històric d’arquitectura hanseàtica molt ben conservat, pel qual va rebre el títol de ciutat Patrimoni de la Humanitat. Seguirem la nostra ruta cap a Bad Doberan, on visitarem la seva catedral medieval, una de les peces de major importància del gòtic de totxo vermell alemany. Continuació cap a Rostock i dinar. Aquesta tarda visitarem aquesta ciutat extraordinària amb ànima i caràcter. Gaudirem de la bellesa de molts dels seus edificis, les seves muralles, la torre de l’església de San Pere i la plaça del Mercat Nou, amb el seu ajuntament del segle XIII. A l’hora convinguda, trasllat a Stralsund, porta d’entrada a la Illa de Rügen. Trasllat a l’hotel Hafen Residenz Stralsund 4* Soibelmanns Hotel Rügen 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament.

DIA 5
Stralsund/Rügen – Illa de Rügen – Stralsund/Rügen

Esmorzar a l’hotel. Aquest mati visitarem Stralsund, excel·lent exemple de ciutat medieval que ha aconseguit mantenir o recuperar un notable patrimoni històric tant d’edificis religiosos com civils. Destaquem les seves dues places històriques principals: Alter Markt, on trobarem l’Ajuntament i l’església de San Nicolau, construïts amb totxo vermell i vidriat, i Neuer Markt, amb les seves boniques cases amb façanes barroques i neoclàssiques. Acabada la visita, ens traslladarem a la Illa de Rügen, la més gran del país. Gaudirem de la bellesa dels seus paisatges costers, dels seus boscos i prats i de la senzillesa dels seus habitants. Destaquem Sellin des d’on podrem gaudir de la panoràmica marítima i on trobarem el seu antic balneari, un dels llocs més impactants de la illa. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a Binz, principal centre balneari que ha crescut fins a convertir-se en el major centre turístic de la illa. La seva platja, amb els seus 5 kilòmetres de longitud, està considerada una de les més llargues d’alemanya. Els seus edificis, d’estil Belle Epoque fan d’aquesta població un lloc especial. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament.

DIA 6
Stralsund/Rügen – llacs de Mecklenburg – Schwerin

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a la zona dels llacs de Mecklenburg, on trobarem Müritz, el llac interior més gran del país i a partir del qual el paisatge d’aigua es ramifica en totes les direccions. Podrem contemplar aquest paratge natural de bellesa única on encara conviuen varietats d’aus extingides ja a altres zones. Dinar en ruta. Arribada a Schwerin, capital més petita de l’estat Alemany, coneguda com la ciutat dels set llacs i la Florència del Nord degut a la perfecta barreja de natura, arquitectura, grans obres d’art i una llarga història. Coneixerem les places del Mercat (Alter i Neuer), on trobarem la gran majoria d’edificis històrics. Destaquem també el cèlebre Rellotge Astrològic, emblema de la ciutat, i el seu casc històric on trobarem l’Ajuntament i el Neues Gebäude (Edifici Nou), amb la seva façana neoclàssica de columnes blanques. Els seus carrers empedrats i les cases d’entramats de l’Engestrasse ens faran viatjar a l’època medieval. Completarem la visita amb el seu Castell, situat en una illa al centre de la ciutat. Amb les seves innumerables torres, cúpules i ales, sembla un romàntic castell de conte de fades. Destaca el seu magnífic jardí barroc, on tindrem la possibilitat de passejar entre les seves estàtues, pavellons, canals, ponts de ferro i roses. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel InterCity Hotel Schwerin 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 7
Schwerin – Lüneburg – Hamburg

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Lüneburg, autèntica joia urbanística i arquitectònica. Aquesta ciutat va adquirir gran protagonisme a la Lliga Hanseàtica gràcies a la producció de sal gema, extreta de la roca sobre la que està assentada. L’explotació i comerç d’aquest producte va generar una riquesa que es va prolongar fins pràcticament el segle XX. Podrem contemplar les petjades d’aquest passat tant pròsper al seu preservat patrimoni monumental, situat sobretot al voltant de la Marktplatz. Dinar. Després, tornarem a Hamburg. Arribada a l’hotel NH Hamburg Horner Rennbahn 4* o similar. Trasllat al centre de la ciutat on podrem gaudir de temps lliure. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Hamburg – Barcelona – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Aquest mati realitzarem un passeig en vaixell pel port d’Hamburg, el segon més gran d’Europa, que ens permetrà conèixer-lo des d’una altre perspectiva. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport (dinar no inclòs) per sortir en el vol LH0021 a les 14.00 hores en direcció Barcelona (via Frankfurt). Arribada prevista a les 18.05 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb l’autocar cap als nostres punts de recollida. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Dinar del primer i últim dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

2.395€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+120€ taxes aèries

-70€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-70€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +405€.

Assegurança d’anul·lació i assistència COVID +75€.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer‐lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

20/08/2022
17/09/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Aeroport de Barcelona
Mataró
Granollers
Sabadell
Manresa
Vic
Girona
Tarragona
(Consulta'ns per saber els llocs de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email