Saltar al contenido

Costa Rica

A mida

15 dies

Segons serveis

Itinerari

DIA 1
Barcelona – San José

Presentació a l’aeroport del Prat, mínim 3 hores abans de la sortida per embarcar en el vol destí San José (via Madrid). Arribada a l’aeroport internacional de San José, recollida d’equipatge i trasllat privat per part del nostre receptiu en destí cap a l’hotel Presidente 4* o similar, ubicat al centre de la capital. Allotjament.

DIA 2
San José –  Parc Nacional Tortuguero

Sortida a primera hora del matí per a iniciar el recorregut pel Parc Nacional Braulio Carrillo, que acaba en els canals que voregen la costa atlàntica. Parada en un restaurant local per esmorzar. Més tard, trasllat fins a Tortuguero en barca (trasllat compartit). El Parc Nacional de Tortuguero conserva 21.000 hectàrees de selva tropical i les seves platges són zones protegides per a la implantació de tortugues marines. Dinar al lodge. A la tarda podreu visitar el poble. Tornada al lodge i temps lliure on podreu gaudir de la piscina. Sopar i allotjament al lodge Evergreen o similar.

DIA 3
Parc Nacional Tortuguero

Esmorzar al lodge i visita al Parc Nacional Tortuguero (entrada no inclosa), explorant els canals en petites embarcacions obertes per a permetre una millor visibilitat. Després de dinar, visita guiada a peu per les senderes. Temps lliure. Sopar i allotjament en el Lodge.

DIA 4
Parc Nacional Tortuguero – Puerto Limon

Esmorzar al lodge i sortida cap a la regió del carib. Dinar en ruta. Recollida del vehicle de lloguer tipus 4×4 amb aire acondicionat (Hyundai Tucson o similar) per continuar l’itinerari direcció Puerto Limon, zona de natura tropical i gran diversitat de cultura i tradicions, per arribar a l’hotel Azania Bungalows o similar. Allotjament.

DIA 5
Puerto Limon

Esmorzar al bungalow. Dia lliure disposició amb posibilitat de fer excursions opcionals com ara la visita al centre de rescat del jaguar, el tour a la reserva Kekoldi o bé un passejada més snorkeling al Parc Nacional de Cahuita. Allotjament.

DIA 6
Puerto Limon – Sarapiqui

Esmorzar al bungalow. Iniciarem ruta cap a Sarapiqui, una parada ideal per continuar l’endemà cap a Arenal. Ens allotjarem a peu de l’impresionant Parc Nacional Braulio Carrillo, a la Hacienda La Isla o similar, envoltats del  bosc tropical i de rius de muntanya. Tarda lliure i allotjament.

DIA 7
Sarapiqui – Arenal

Esmorzar a l’hotel. Continuació en el cotxe de lloguer direcció Arenal per allotjar-vos a l’hotel Volcano Logde o similar; un hotel amb estil propi que compta amb mots petits detalls en un lloc molt acollidor. La seva ubicació al costat de la carretera i a menys de 10 minuts del centre de la Fortuna, ofereix la possibilitat de tenir accés ràpid i fàcil a les diferents activitats de l’àera. Allotjament.

DIA 8
Arenal

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure on us proposem fer alguna de les excursions opcions com ara el Tour en Sky Tram & Sky Trek de Arenal que consisteix en un telesféric d’alta tecnologia i la pràctica de tirolines, una experiència única d’aventura i adrenalina, o bé fer una passejada pel Volcan Arenal i observar la vida silvestre de la zona. Allotjament.

DIA 9
Arenal – Monteverde

Esmorzar a l’hotel. Comencem de bon matí la ruta cap a Monteverde, on es troba la famosa reserva biológica del bosc nuvolós. Ens allotjarem al Trapp family lodge o similar, envoltat de la incomparable bellesa de Monteverde. Tarda lliure i allotjament.

DIA 10
Monteverde

Esmorzar a l’hotel. Abans de continuar la nostra ruta cap a Manuel Antonio, us recomanem fer la visita opcional guiada per la Reserva Biológica de Monteverde, zona habitada per un centenar d’espècies de mamífers com ara el jaguar, l’ocelot i el tapir Baird. Continuació en cotxe per arribar a Manuel Antonio per allotjar-vos a l’hotel Plaza o similar. Allotjament.

DIA 11
Manuel Antonio

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure. Avui us recomanem fer la visita opcional del Parc Nacional per explorar la bellesa natural d’aquest famós indret ple d’animals exótics, micos, mandrosos, aus, reptils i papallones. Allotjament.

DIA 12
Manuel Antonio

Esmorzar a l’hotel. Avui us proposem reservar el tour opcional a la illa de les Dames (inclou esmorzar), on podreu explorar l’ecosistema de manglars de Costa Rica en una cómoda embarcació que permet l’observació d’ocells i l’admiració de la fauna i flora de la zona. Allotjament.

DIA 13
Manuel Antonio – San José

Esmorzar a l’hotel. Després de 3 increíbles nits en aquesta bella zona del Pacífic, continaurem de tornada a la capital. Avui tornareu el cotxe de lloguer al punt indicat. Allotjament a l’hotel President o similar.

DIA 14
San José – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicida, un xofer us estarà esperant per fer el trasllat privat a l’aeroport i embarcar en el vol de tornada a casa, via Madrid. Nit a bord.

DIA 15
Barcelona

Arribada i fi dels nostres serveis.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Vols amb taxes i facturació d’equipatge inclosos

Assegurança d’assistència en viatge i anul·lació per força major

Activitats excepte indicades com a opcionals

Trasllats aeroport – hotel – aeroport

Esmorzars

Pensió completa a Tortuguero

Allotjament en  habitació doble

10 dies lloguer 4×4

No inclosos

Assegurança full cover opcional del vehicle, benzina i GPS

Extres de caràcter personal i taxes turístiques

Serveis no esmentats com inclosos

Àpats no esmentats com a inclosos

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email