Saltar al contenido

Costa Rica

Amb guia

Avió

15/08/2023
-12 dies-

Des de 4.165€

Itinerari

Sabies que el lema de Costa Rica és “Pura Vida”? Aquesta frase té molt a veure amb com veuen la vida els “ticos”- els seus habitants-, vol dir gaudir de la vida. La diuen molt sovint, pot servir de salutació, de comiat o la resposta a “com estàs?”. Potser és per això que Costa Rica està considerat un dels països més feliços del món. Ho percebràs en la hospitalitat de la seva gent. Deixa’t enamorar per la natura salvatge de gran biodiversitat, les platges paradisíaques i volcans en activitat.

DIA 1
Barcelona – San José de Costa Rica

Presentació als mostradors de facturació d’Iberia de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 hores. Sortida en el vol IB6317 en direcció San Jose (via Madrid). Arribada prevista a les 14.30 hores. Assistència per part dels nostres representants i trasllat a l’Hotel Sleep Inn 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2
San José – Parc Nacional Tortuguero

Lleuger esmorzar. Sortida en autocar que ens portarà a travessar el Parc de Braulio Carrillo. Esmorzar en ruta. Arribarem a una zona inundada per canals i llacunes, i amb una embarcació lleugera (trajecte de 90 minuts) Arribarem al cor del Parc Nacional Tortuguero. Gaudirem de la fauna de la zona. Arribada al Pachira Lodge o similar on ens allotjarem. Dinar. Per la tarda visitarem el poblet del Tortuguero. Retorn al lodge per sopar.

DIA 3
Parc Nacional Tortuguero

Esmorzar. Visita del parc amb una embarcació a motor. Podrem gaudir de l’observació dels animals que han fet d’aquest parc, el seu habitat: tortugues, cocodrils, mones, óssos mandrosos, lloros, tucans… Estada al lodge en pensió completa. Allotjament.

DIA 4
Parc Nacional Tortuguero – Arenal

Esmorzar. Sortida amb embarcacions fins el moll principal, des d`on ens traslladarem en autocar a la zona del volcà Arenal. Dinar en ruta. Situat a la plana de San Carles, el Arenal es un exemple de volcà actiu, que ens permet gaudir de l’espectacle de les seves explosions de lava i cendra volcànica. Arribada a l’Hotel Arenal Paraiso o similar. Distribució de les habitacions i sopar.

DIA 5
Arenal

Esmorzar bufet. Aquest matí gaudirem d’un Sky Tram, que consisteix en un recorregut aeri dins d’una plataforma situada per sobre dels arbres. A continuació el Sky Trek (Ski Trek no es una activitat obligatòria), on unes vagonetes ens passejaran per sobre dels arbres d’aquesta zona selvàtica protegida. Dinar. Sortida cap a la zona termal d’Ecotermales: un conjunt de piscines, salts d’aigües i corrents termals situades a les faldes del volcà Arenal. Sopar bufet. Retorn a l’hotel.

DIA 6
Volcán Arenal – La Fortuna – R.B. Monteverde

Esmorzar bufet. Aquest matí veurem el saltant d’aigua La Fortuna , una de les belles del país . La seva caiguda de 70 metres de llarg , forma un doll d’aigua turquesa. Qui ho desitgi podrà banyar-se. En acabar, sortirem en direcció al Parc nacional Monteverde. Dinar en ruta. Arribada al Resort El Establo o similar, situat en una finca quàquera de 60 hectàrees i amb grans comoditats. Sopar i allotjament.

DIA 7
R.B. Monteverde

Esmorzar bufet. Visita de la Reserva Biològica de Monteverde. Una gran varietat d’animals com el Quetzal, els colibrís, els tucans, així com una varietat de fauna autòctona, com les bromèlies, orquídies o arbres com el higuerón. Dinar en un restaurant de la zona. Per la tarda, gaudirem d’un recorregut de 3 kmt pels senders i ponts penjants de “Selvatura park” en el cor de la selva de Monteverde. Retorn a l’hotel per sopar. Qui ho vulgui, a la nit, amb un guia expert, podrà conèixer la vida nocturna al bosc.

DIA 8
R.B. Monteverde – Parc Nacional Manuel Antonio

Esmorzar bufet. Ens adreçarem cap a la Costa del Pacífic, fins arribar al riu Tàrcoles on gaudirem d’una ruta per trobar els grans cocodrils que habiten aquesta zona de manglars. Dinar. Continuació a la costa. Arribada a l’Hotel Si como No 4* o similar. A la península de Quepos, al peu del Parc Nacional de Manuel Antonio i amb unes extraordinàries vistes sobre el Pacífic. Sopar i allotjament.

DIA 9
Parc Nacional Manuel Antonio

Esmorzar bufet. Visita del Parc Nacional Manuel Antonio, considerat una de les joies del sistema de parcs del país: selva, fauna, flora, platges verges… Dinar en un típic restaurant local. Tarda de descans i al capvespre gaudirem de la posta de sol a Quepos. Sopar i allotjament.

DIA 10
Parc Nacional Manuel Antonio – San José

Esmorzar bufet. Sortida en direcció a la capital. Dinar al poble de Sarchi i visita d’un centre d’artesania. Arribada a San José i visita panoràmica de la ciutat. Sopar en un típic restaurant. Allotjament a l’Hotel Sleep Inn o similar.

DIA 11
San José. Visita Volcà Poas – Barcelona

Esmorzar. Ens traslladarem al cim del Volcà Poas, on gaudirem de la impressionant vista del seu crater, que desprèn fumaroles de sofre. Una passejada ens portarà fins la llacuna de Botos. A l’hora convinguda, trasllat  a l’aeroport per sortir en el vol IB6314 en direcció Barcelona (via Madrid) a les 16.00 hores. Nit a bord.

DIA 12
Barcelona

Arribada prevista a la T1 l’aeroport de Barcelona a les 13.45 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

4.290€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+115€ taxes aèries

-125€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-125€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +795€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +125€.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 14 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Cal fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

15/08/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email