Saltar al contenido

Cracòvia,
mercats de Nadal

Amb guia

Avió i autocar

04/12/22
-5 dies-

Pendent

Itinerari

Cracòvia, es transforma per Nadal i es viu un ambient especial al seu centre històric. Gaudeix d’aquesta escapada descobrint els principals atractius de Cracòvia i els seus mercats de Nadal. Els pessebres anomenats “szopcka” són els grans protagonistes per la seva original i colorista decoració. Les mines de Sal de Wielicka, Auschwitz i la fàbrica Schindler són altres punts d’interès d’aquesta escapada.

DIA 1
Barcelona – Cracòvia

Presentació als taulells de la companyia Lufthansa, a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 5.30 hores. Sortida en el vol LH1817 a les 7.55 hores (via Múnic) en direcció a Cracòvia. Arribada prevista a les 12.45 hores (dinar no inclòs). Aquesta ciutat és una de les més belles i amb més història de Polònia, el seu centre històric és considerat Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Durant l’època dels mercats de nadal els freds carrers de la ciutat s’omplen de caliu humà juntament amb un ambient nadalenc únic. Trasllat a l’hotel Puro Old Town 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Cracòvia

Esmorzar a l’hotel. Al matí començarem la nostra visita del centre històric de Cracòvia. Passejarem pels bonics carrers de la ciutat, plens d’artistes, petites cafeteries i boniques esglésies. Visitarem la plaça del mercat, una de les més grans d’Europa on  està situada l’església gòtica  de Santa Maria, famosa pel seu espectacular interior i el retaule gòtic de Wit Stwosz. A la mateixa plaça també trobarem  la torre de l’ajuntament i el Sukiennice, un edifici renaixentista que antigament servia com centre de comerç. Seguirem la nostra visita amb el pati del Collegium Maius i el Castell de Wawel, antiga seu dels reis Polonesos durant el temps que Cracòvia era la capital del país. Dinar. A la tarda visitarem el barri jueu de Kazimierz, fundat originalment com una ciutat a part, per ordre del  Rei Casimir III durant el segle XIV. Aquest indret  es va convertir en el principal centre cultural i espiritual per molts jueus polonesos, un lloc ple d’esglésies i sinagogues on cristians i jueus vivien conjuntament. Retorn al centre històric. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Cracòvia – Wieliczka – Cracòvia

Esmorzar a l’hotel.  A primera hora ens desplaçarem cap a Wieliczka per visitar les mines de  sal. Aquesta localitat s’ha fet famosa gràcies a la seva mina de sal única en el món, la qual funciona sense parar des del segle XIII. Visitarem tres nivells superiors de la mina, fins a una profunditat de 135 metres. La mina forma una ciutat subterrània amb les capelles i escultures que els miners han anat esculpint durant segles, llacs i túnels que ens sorprendran, i ha sigut declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO. A l’hora convinguda, retorn a Cracòvia. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per explorar els mercats nadalencs de la ciutat, on l’artesania i la gastronomia s’ajunten per oferir una gran varietat de productes per tots els gustos. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Cracòvia – Auschwitz – Cracòvia

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a conèixer el territori de l’excamp de concentració d’extermini nazi, construït pels alemanys durant l’ocupació nazi a Polònia. Avui dia, el camp de concentració d’Auschwitz forma part del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Dinar. De retorn a Cracòvia visitarem Wadowice, la ciutat natal del Papa Joan Pau II. A la seva joventut, Joan Pau tenia costum d’anar amb els amics a comprar uns pastissos de crema a una pastisseria del centre del poble. Avui dia la pastisseria ha desaparegut però els Kremówka s’han fet populars i s’han convertit en un producte típic del poble. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Cracòvia – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat fins a l’aeroport per sortir en el vol LH1367 en direcció a Barcelona (via Frankfurt) a les 11.15 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 18.00 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança bàsica

Pensió completa amb aigua inclosa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Esmorzar i dinar del primer dia i dinar de l’últim. Begudes no incloses

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

Pendent

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+X€ taxes aèries

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +X€.

Asseguraça anul·lació i assistència COVID +X€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

04/12/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Properament

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email