Saltar al contenido

Creuer per Japó

A mida

10/08/2023
-16 dies-

Des de 3.436€

Itineraris

DIA 1
Barcelona – Tokio
Presentació en l’aeroport 3 hores abans de l’hora de sortida del vol per a realitzar els tràmits de facturació. Sortida en vol d’ Etihad amb escala a Abu Dhabi destí Tokio (Japó). Nit  a bord.

DIA 2
Tokio
Arribada a Tokio prevista a les 12.55, hora local. Assistència en l’aeroport i trasllat a l’hotel per a realitzar el check in. Tarda lliure. Allotjament en hotel de 4* a Tokio.

DIA 3
Tokio
Esmorzar a l’hotel. De 9.30 a 17.00h aproximadament, visita de Tokio per a conèixer el Santuari Shintoísta de Meiji, un dels santuaris més populars de tot el Japó dedicat al primer emperador del Japó modern, l’emperador Meiji i la seva esposa, l’emperadriu Shoken. Realitzarem una visita panoràmica del famós barri de Shibuya i passejarem pel carrer Takeshita, un carrer per als vianants on se situen molts comerços de companyies internacionals, però la gran majoria són de comerços independents. Continuarem la visita cap al Temple Asakusa Kannon, el temple budista més antic de Tokio. Explica la llegenda, que es va construir quan en el segle VII dos germans van trobar una estàtua de Kannon en el riu Sumida. Passeig pel carrer comercial Nakamise, una dels carrers comercials més antics de la ciutat. Temps lliure durant l’excursió per a dinar i fer compres. Trasllat a l’Hotel. Allotjament en Hotel 4* a Tokio.

Excursió opcional a Sky Tree + sopar 175€ per persona:  De 18.30 a 23.30 aproximàdament visita de 4 hores del Sky Tree de Tokio (entrada inclosa) i sopar en el famós Restaurant “Gonpachi Ginza” o similar (begudes no incloses)

DIA 4
Tokio
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat. Allotjament en hotel de 4* a Tokio.

Excursió opcional a Santuari Sintoita de Hakone 165€ per persona:  De 8.00 a 19.00 aproximàdament.  Visitarem Hakone, un viatge en el temps on coneixerem el Santuari Sintoista de Hakone a la vora del llac Ashi, descobrirem els Alps Meridionals i degustarem l’autèntica gastronomia japonesa en un restaurant local.

DIA 5
Tokio – Kamakura
Esmorzar a l’hotel. De 8.00 a 16.00h aproximadament, trasllat i visita de Kamakura per a conèixer el Temple Kotokuin, famós per la seva estàtua de bronze del Buda Amida que és un de les icones més famoses del Japó i el Temple Hasedera dedicat a la deessa Benzaiten, amb bells jardins de hortensias i impactants estàtues Jizo. En finalitzar, trasllat al port de Yokohama per a embarcar en el vaixell Diamond Princess. Creuer del 14 al 23 d’agost de 2023 a bord del Diamond Princess.

El Diamond Princess és un tresor de delícies excepcionals esperant a ser descobertes. Podrem gaudir d’un Shashimi en Kai Sushi, veure els artistes de carrer en la Piazza, adelitar-se del teatre o d’un tractament únic en el bany d’estil tradicional japonès Izumi, el més gran en la mar.

*Podrem reservar excursions opcionals en castellà per als ports d’escala.

DIA 6
Tokushima
Pensió completa a bord. Tokushima, a l’illa de Shikoku, està repleta de muntanyes amb profundes valls boscoses que conformen paisatges impactants, amb gran quantitat de rius, cascades i ponts penjants com el de Kazurabashi o la vall de Ôboke. La ciutat és coneguda per diversos esdeveniments entre els quals es troben els corrents marins de Naruto i el festival que se celebra a l’agost, el festival Awa Odori, que atreu milions de mirades nacionals i internacionals, i és considerat un dels més grans del Japó.

DIA 7
Shimotsu
Pensió completa a bord. Wakayama, és una ciutat versàtil gràcies a la seva ubicació, que fa de via de fuita de l’enrenou urbà, des de la ruta de pelegrinatge Kumano Kodo, el muntanyenc complex de temples de Koyasan i passant per les sorres blanques de les seves platges que fan de Wakayama destacar per la seva bellesa natural. Entre altres atractius trobem el Castell de Wakayama, el jardí momijikeiteien o el Santuari Kishu Toshogu.

DIA 8
Kumano
Pensió completa a bord. Kumano és conegut en el món per la seva ruta de peregrinació, nomenada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Amb un ambient boscós i gairebé místic, aquesta ciutat té un esperit carregat de tradició mil·lenària gràcies al seu entorn rural, els seus habitants i els seus costums.

DIA 9
Kochi
Pensió completa a bord. Kochi s’assenteix en una àmplia plana enfront de la badia de Urado. És una ciutat amb gran interès històric, el qual es reflecteix al castell de Kochi. Compta amb fascinants paratges com la platja Katsurahama, considerada com un dels millors miradors per a observar la lluna.

DIA 10
Navegació
Pensió completa a bord. Gaudirem del vaixell mentre realitza una magnífica navegació.

DIA 11
Cheju City
Pensió completa a bord. Cheyu és un arxipèlag situat al sud de Corea que va ser nomenada com a “meravella del món natural”. És una ciutat marcada per la seva imponent naturalesa, compta amb espectaculars coves volcàniques, acompanyades de les seves platges, boscos i muntanyes.

DIA 12
Nagasaki
Pensió completa a bord. Nagasaki és una ciutat marcada per la seva història durant la Segona Guerra Mundial, on encara avui dia trobem diferents al·lusions a l’època com el Parc de la Pau i el Museu de la Bomba Atòmica. Aquesta bella ciutat és descrita sovint com el San Francisco del Japó pels seus bells pujols envoltats per la badia.

DIA 13
Navegació
Pensió completa a bord. Gaudirem del vaixell mentre realitza una magnífica navegació.

DIA 14
Yokohoma – Tokio
Esmorzar. Desembarcament en el port de Yokohama i trasllat a Tokio per a visitar el Parc Hamarikyu amb el seu jardí tradicional, el més gran de Tokio i un dels més bells. Continuarem visitant la Plaça del Palau Imperial, residència oficial de la família imperial japonesa situat en els terrenys de l’antic castell d’Edo i també visitarem Ginza, un dels barris més luxosos de Tokio. Trasllat a l’hotel. Allotjament en Hotel 4* a Tòquio.

DIA 15
Tokio – Abu Dhabi
Esmorzar. Abans de dirigir-nos a l’aeroport, realitzarem una última visita al Barri de Odaiba, una illa artificial situada en la badia amb centres comercials, bars, restaurants i la platja de Tokio. Trasllat a l’aeroport de Narita per a agafar un vol amb escala a Abu Dhabi amb destí Barcelona. Nit a bord.

DIA 16
Barcelona
Arribada prevista a Barcelona a les 07.40, hora local i fi dels nostres serveis

IMPORTANT

Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Consulta sortida des d’altres ciutats

Descarrega'l

Serveis

Vols de línia regular en classe turista amb la companyia Etihad

Pensió completa a bord del vaixell

Guia local de parla hispana durant les visites

Creuer Diamond Princess

Trasllats aeroport – hotel – port – aeroport

Visites i entrades esmentades al itinerari i que no s’especifiquin com a opcionals

Guia assistent des d’Espanya

Règim alimentari segons itinerari (quan no s’està al creuer)

Assegurança d’assistència mèdica i cancel·lació bàsica (fins a 2.000 €)

No inclosos

Propines 

Assegurança d’assistència en viatge i anul·lació ampliada

Begudes als àpats no especificats

Visats

Test Covid-19

Tot el no esmentat en l’apartat anterior

Preu des de

3.436 €

En cabina doble interior

+826 €

Suplement cabina amb balcó

+684 €

Taxes

+135€

Ampliació assegurança d'assistència i cancel·lació

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email