Saltar al contenido

Creuer pel Duero, Cap d'Any

Amb guia

Avió i creuer

29/12/22
-4 dies-

Des de 1.355€

Itinerari

Viu el Cap d’any d’una manera diferent. Navega pel riu Duero i la seva desembocadura que és un dels llocs més atractius de Portugal. L’itinerari comença i acaba a Porto, que compta amb un centre històric Patrimoni UNESCO i un ambient que convida a passejar. Aniràs amb el vaixell a la petita ciutat de Regua, coneguda com la capital del vi i de les vinyes, tot navegant pels sinuosos passos i els encantadors paisatges de la Vall del Duero. A les ribes de Porto gaudiràs d’un Cap d’Any molt especial amb sopar de gala a bord.

DIA 1
Barcelona – Porto

Presentació als taulells de Vueling de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol VY8476  de les  07.40 hores en direcció a Porto. Arribada prevista a les 08.25 hores. Trasllat a la ciutat. Iniciarem la visita al Miradouro Vitoria per contemplar les vistes de Vilanova de Gaia amb els seus famosos cellers de vi. Passejarem pel barri històric i veurem la torre i exterior de l’església dels Clérigos, conjunt monumental del segle XVIII. Passarem també per la Llibreria Lello, famosa per ser una de les llibreries antigues més boniques del món. Visitarem l’interior de l’estació de São Bento, decorada amb grans murals de rajola blaus i blancs que il·lustren les diferents escenes de la història de la ciutat. Continuarem fins a l’edifici de la catedral, situada a la part més alta de la ciutat i acabarem la nostra visita al barri baix de la Ribera, el més popular de la ciutat. Dinar en un restaurant. En acabar, ens dirigirem al moll per embarcar en el vaixell Miguel Torga 5 *. Presentació de la tripulació seguida del còctel de benvinguda. Pensió completa a bord amb begudes incloses als àpats. Al bar, les begudes també estan incloses excepte cava i carta de vins.

DIA 2
Oporto – Crestuma – Regua

Esmorzar a bord. Aquest matí, iniciarem la navegació en direcció a Crestuma. Passarem per l’embassament del seu nom i també per les magnífiques rescloses de Carrapatelo, les més altes d’Europa, amb 37 metres de desnivell. Dinar a bord. A la tarda, passarem també per la famosa resclosa de Regua i farem escala nocturna en aquesta població coneguda com la capital del vi de la vall de Douro. Sopar i animació a bord.

DIA 3
Regua – Porto

Esmorzar a bord. Matí de navegació i retorn a Porto. Dinar a bord. Arribada a mitja tarda i temps lliure fins a les 09.00 del vespre, hora en que el vaixell salparà cap a la desembocadura del riu Duero per gaudir de l’última nit de l’any. Sopar especial de Cap d’Any. Tornada al moll al voltant de les 01.00 hores. A la matinada es servirà xocolata calenta pels que encara estiguin desperts.

DIA 4
Porto – Barcelona

Aquest matí es servirà un esmorzar – dinar «brunch» a bord. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport i sortida en el vol VY8479 de les 15.45 hores en direcció a Barcelona. Arribada prevista a les 18.35 hores. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa amb begudes

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament vaixell Miguel Torga 5*

No inclosos

Propines

Extres de caràcter personal

Serveis no esmentats com a inclosos

1.395€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+75€ taxes aèries

-40€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-40€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement pont superior +170€ (viatge en pont intermig).

Suplement habitació individual +315€

Asseguraça anul·lació i assistència COVID +80€

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

29/12/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

"Aquest viatge no té servei de recollida"

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email