Saltar al contenido

Croàcia, Bòsnia i Montenegro

Amb guia

Avió

01/04/23
-9 dies-

Des de 1.995€

Itinerari

Els Balcans del sud són famosos per la seva excepcional bellesa. A la riba de l’Adriàtic s’estén una llarga costa escarpada, coberta de boscos mediterranis, muntanyes i illes amb aigües blaves i cristal·lines. A l’interior hi trobem paisatges naturals que et deixaran sense paraules. Si t’agrada l’art i la cultura, gaudiràs passejant per les seves ciutats plenes d’història. Descobreix els punts més emblemàtics de la costa Dàlmata de Croàcia i la seva capital, Dubrovnik; les històriques ciutats de Bòsnia (Sarajevo i Mostar) i els magnífics paisatges costaners de Montenegro a la Badia de Kotor. Un viatge per descobrir la cara més desconeguda d’Europa.

DIA 1
Barcelona – Split

Presentació als mostradors de facturació de la companyia Lufthansa de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 08.00 hores. Sortida en el vol LH1125 a les 10.30 hores en direcció Split (via Frankfurt). Arribada prevista a Split, la capital de Dalmàcia, a les 17.55 hores. Trasllat a l’Hotel Art 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Split – Trogir – Split

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Trogir, la ciutat coneguda com la “Petita Venècia” i sens dubte una de les ciutats més encantadores de la costa croata. El seu petit centre antic està situat en una illa connectada al continent per dos petits ponts. Va ser declarada Patrimoni de la Humanitat pel seu singular traçat urbà i per la rellevància d’alguns dels seus edificis barrocs i renaixentistes. Dinar. A la tarda, tornarem a Split, un dels centres urbans més bonics del Mediterrani. Ens endinsarem a l’època romana a través del formidable Palau de l’Emperador Dioclecià (Patrimoni UNESCO), ple de vida. Passejarem també per “la Riva”, el passeig marítim ple de restaurants de moda. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Split – Sibenik – Parc Nacional de Krka – Split

Esmorzar a l’hotel. Visitarem la ciutat de Sibenik, una ciutat amb un encant mediterrani indiscutible. Visitarem el seu barri medieval on destaquen els antics palaus i la seva perla cultural, la Catedral de Sant Jaume, considerada una de les joies de Dalmàcia. Dinar. A la tarda, visitarem el parc nacional de Krka, un oasi natural de la costa dàlmata. Tindrem temps de passejar pel parc i gaudir dels seu espectacular salt d’aigua que cau en un llac d’aigües verdes i turqueses. A l’hora convinguda, retorn a Split. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Split – Mostar – Sarajevo

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Mostar, situada a l sud de Bòsnia- Hercegovina. Farem una visita guiada de la ciutat símbol de la convivència de les 3 cultures i religions: musulmans, catòlics i ortodoxos. Passejarem pel seu centre antic i el seu pont que va ser reconstruït la 2004 i que és símbol de la pau després de la guerra dels Balcans. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a Sarajevo. Sopar i allotjament a l’Hotel Europe 5* o similar.

DIA 5
Sarajevo – Dubrovnik

Esmorzar a l’hotel. Visitarem Sarajevo, la capital de Bòsnia-Hercegovina, que és un autèntic encreuament de cultures. Coneixerem tot el seu patrimoni cultural i la seva fascinant història. Passejarem per Bascarsija, el centre antic de la ciutat, on trobem la Mesquita Gazi Husrev-Begs, la catedral del Sagrat Cor, la vella església ortodoxa i la sinagoga de Sarajevo. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap a Dubrovnik. Sopar i allotjament a l’Hotel Neptun 4* o similar.

DIA 6
Dubrovnik

Esmorzar a l’hotel. Visitarem Dubrovnik, la capital croata, el seu centre antic és Patrimoni de La Humanitat. Destaquen les seves muralles de 35 metres d’alçada i una longitud superior als dos quilòmetres. Passejarem per Stardun el nucli del barri antic on es troben els edificis més representatius com la plaça Luza, el Palau Sponza o la Catedral dominica. Veurem també Stara Luka, el port vell de la ciutat. Dinar. A la tarda, farem un passeig panoràmic en vaixell per gaudir de les meravelloses vistes del centre antic de Dubrovnik i l’illa de Lokrum. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7
Dubrovnik – Montenegro – Dubrovnik

Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a Montenegro, la joia menys coneguda de l’Adriàtic, ens endinsarem en un país fascinant en tots els aspectes. Visitarem la petita població de Perast, la joia barroca de passat venecià, on gairebé cada casa és un palau. El seu centre antic és ple de racons amb encant i el seu carrer principal amb vistes al mar és la part més animada de la ciutat. Seguirem cap a Kotor, gaudint del paisatge entre mar i muntanya. Arribarem a la ciutat Patrimoni UNESCO, situada en l’únic fiord de tot el Mediterrani. Visitarem el seu centre històric on destaquen les muralles, la Plaça d’Armes i la Catedral de Sveti Tripun. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Dubrovnik. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Dubrovnik – Korcula – Dubrovnik

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem l’illa de Korcula, famosa perquè es creu que hi va néixer Marco Polo i que destaca per ser una de les illes més verdes de Croàcia. La seva capital, té l’aspecte d’un típic poble medieval, que conserva les seves torres de defensa i les cases amb teulades acolorides. El seu centre històric convida a passejar pels seus carrerons amb edificis dels anys 1300 i 1400 com la catedral de Sant Marc i el monestir franciscà. Dinar. A la tarda de retorn, visitarem un celler per degustar els coneguts vins croats. A l’hora convinguda, retorn a Dubrovnik. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 9
Dubrovnik – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Dubrovnik per sortir en el vol OS752 de les 13.00 hores en direcció a Barcelona (via Viena). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 19.50 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Dinar del primer i l’últim dia i begudes als àpats.

Extres de caràcter personal

Serveis no esmentats com inclosos

2.055€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+125€ taxes aèries

-60€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-60€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +390€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

01/04/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email