Saltar al contenido

Dresden i Wroclaw,
mercats de Nadal

Amb guia

Avió

02/12/23
-5 dies-

Des de 1.185€

Itinerari

Descobrirem Dresden, la capital de la Baixa Saxònia, coneguda com la Florència de l’Elba. Aquesta ciutat que tant va partir durant la II Guerra Mundial porta anys fent un gran treball de restauració per recuperar els seus carrers porticats amb construccions barroques o edificis singulars com la Frauenkirche.. Wroclaw, la Venècia polonesa i capital econòmica, cultural i intel·lectual de la Baixa Silèsia. Aquesta ciutat coneguda també com Breslàvia té un encantador traçat medieval amb nombrosos ponts i canals en el que trobaràs els famosos nans en els racons més pintorescos. No et pots perdre el barri de les Quatre Confessions, el Panorama de Raclawice i el Hala Stulecia.

DIA 1
Barcelona – Wroclaw

Presentació a la T1 de l’aeroport de Barcelona, davant dels mostradors de Lufthansa, a les 06.00 hores. Sortida en el vol LH1817 de les 07.55 hores en direcció Wroclaw (via Munic). Arribada a les 12.25 hores. Trasllat a l’hotel Scandic 4* o similar. Dinar en un restaurant. A la tarda, passejarem pels carrers i places del centre històric on s’hi respira un ambient nadalenc gairebé de conte, replet de mercats de Nadal que ofereixen artesania local, menjar i vi calent. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Wroclaw

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia, el dedicarem a conèixer i visitar l’atractiva ciutat de Wroclaw, capital de la Baixa Silesia. Passejarem per Ostrow Tumski, una de les dotze illes que conformen la ciutat. És aquí on es troba la catedral i nombroses esglésies d’interès artístic. També veurem la façana del seu ajuntament gòtic i les boniques cases burgeses que conformen la part peatonal, plenes de color. Ens meravellarà la seva gran plaça del mercat i la universitat, on visitarem la seva Aula Leopoldina. Dinar en un restaurant. A la tarda, coneixerem els simpàtics habitants del centre històric: els nans. Diuen que el primer nan es va instaurar a la ciutat com a protesta al règim comunista, però aviat es van anar multiplicant fins convertir-se en un dels reclams turístics de Wroclaw. Gaudirem d’una ruta durant la qual anirem descobrint les divertides figures amagades per la ciutat, que ja són més de 100. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Wroclaw – Swidnica – Boleslawiec – Dresden

Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem a Swidnica per visitar la seva església de la Pau, anomenada així pel tractat de Pau de Westfalia. La singularitat d’aquest edifici és la seva construcció en fusta sense utilitzar cap clau i les seves dimensions. Actualment, és l’església de fusta més gran d’Europa. Continuarem a Boleslawiec, bonica població de cases de diferents colors. Farem un passejada i dinarem en un dels seus restaurants. A la tarda, continuarem cap a Alemanya fins la ciutat de Dresden. Allotjament al Hyperion Hotel Dresden and Scholoss.

DIA 4
Dresden

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a veure aquesta ciutat i els seus mercats. Veurem l’espectacular conjunt barroc del Zwinger, amb els seus coneguts pavellons del Carrilló i de la Muralla, l’Òpera, el castell i la galeria de Vells Mestres, que ha fet que Dresden sigui coneguda com la Florència de l’Elba. A continuació, visita a l’església de la Nostra Senyora (Frauenkirche). Va ser construïda entre 1726 i 1743 i durant la Segona Guerra Mundial va ser totalment destruïda a causa del bombardeig el 1945. La República Democràtica d’Alemanya va mantenir les seves ruïnes com un monument que recordés la destrucció de la guerra. El 1994, després de la caiguda del Mur de Berlín, es va iniciar la reconstrucció que va finalitzar l’any 2005. Dinar en un restaurant. Tarda per poder recórrer les diferents paradetes del seu mercat de Nadal. Allotjament a l’hotel.

DIA 5
Dresden – Meissen – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la població de Meissen, coneguda a nivell mundial per la seva fàbrica de porcellana, la primera produïda a Europa. Visitarem la fàbrica i museu on estan exposades algunes d’aquestes obres d’art. En acabar, anirem al centre de la ciutat per visitar el seu casc antic, al peu del Castell d’Albertchsburg. Dinar en un restaurant. A la tarda, disposarem de temps en el seu mercat i ens traslladarem a l’aeroport. Sortida en el vol LH/1138 de les 18.55 hores a Barcelona via Frankfurt. Arribada prevista a les 23.05 hores. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge. 

Descarrega'l

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Sopars a Dresden i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.220€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+135€ taxes aèries

-35€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-35€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +245€

Asseguraça anul·lació i ampliació d’assistències +50€

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

02/12/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació