Saltar al contenido

Dublin,
Mercats de Nadal

A mida

06/12/23
-5 dies-

Des de 715€

Itinerari

Desembre és el moment ideal per gaudir de l’esperit nadalenc d’Irlanda amb el seu vi especiat, la xocolata calenta, les picades de fruita i les llums màgiques. A Belfast trobarem el Mercat de Nadal més tradicional, el centre de Galway s’engalana amb llums càlides i boniques parades de fusta i la famosíssima Guinness Storehouse ens sorprendrà amb la seva transformació més nadalenca. No ens oblidarem de les visites imprescindibles de la Illa Esmeralda, com son els Penya-segats de Moher o la Calçada del Gegant. Gaudiu d’un ambient màgic amb nadales, música en directe i felicitat per tot arreu.

DIA 1
Barcelona –Dublín – Belfast
Presentació als taulells de facturació de la companyia Aer Lingus de la Terminal T2 de l’aeroport de Barcelona a les 9.00 hores. Sortida en el vol EI0563 a les 11.30 hores en direcció Dublín. Arribada prevista a les 13.20 hores i trasllat a l’hotel Academy Plaza 3* o similar. Resta del dia lliure per començar a conèixer la ciutat. Recomanem passejar per O’Connel Street, la principal arteria comercial de la ciutat; visitar la Catedral de Sant Patrici, l’esglèsia més gran del país o prendre una cervesa gaudint de música en directe en The Temple Bar. Allotjament

DIA 2
Dublin
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada, sortida per a realitzar la visita panoràmica de Dublin on recorrerem llocs tant populars com el Pont O’Connell, el Pont Há Penny, el Castell de Dublin, l’Ajuntament, la Biblioteca Chester Beatty, la Catedral de Crhist Church i els jardins Dubh Linn. Resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 3 i 4
Dublín
Esmorzar a l’hotel. Dies lliures. Possibilitat de realitzar excursions opcionals. En aquest link podeu veure totes les alternatives. Allotjament.

DIA 5
Dublín –  Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Dublín per sortir en el vol directe EI564, de la companyia Aer Lingus, a les 16.50 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la Terminal T2 de l’aeroport de Barcelona a les 20.25 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica d’assistència en viatge

Esmorzar

Visita de mig dia de Dublin amb guia local de parla castellana

Trasllats aeroport – hotel – aeroport

4 nits d’allotjament

No inclosos

Àpats no esmentats

Assegurança de cancel·lació

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

Preu base client 715€*

60€ Taxes incloses

*Preu base per persona en habitació doble

TERMES I CONDICIONS

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +35€ per persona

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. 

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

 

DATA DE SORTIDA

06/12/2023

Per a més informació