Saltar al contenido

Egipte

A mida

Sortides regulars
-8 dies-

 Des de 1.275€

Itinerari

Egipte, és una terra amb una grandiosa història i un gran nombre de monuments i obres declarades Patrimoni de la Humanitat, els quals atreuen cada any a una infinitat de visitants que busquen conèixer, explorar i descobrir el passat mil·lenari d’aquestes terres. Imagina’t visitant les magestuoses piràmides, el grandiós riu Nil i el gairebé infinit desert; quedaràs meravellat per la riquesa dels emplaçaments arqueològics d’Egipte, en el regne dels faraons!

DIA 1
Barcelona – El Caire

Presentació a l’aeroport de Barcelona – El Prat, T1, 3 hores abans de la sortida davant dels mostradors de facturació de la Companyia Egyptair. Facturació i embarcament en el vol amb destinació el Caire. Arribada, assistència per part del nostre representant, tràmits de visat i trasllat a l’Hotel Conrad 5* sup o similar. 

DIA 2
El Caire

Esmorzar a l’hotel. Al matí realitzaran la visita panoràmica a la Necròpoli de Gizah, on es troben les Piràmides dels faraons de la IV dinastia: Kheops, Kefrén i Micerinos i la famosa Esfinx que custodia la necròpoli i representa al rei Kefren. Tarda lliure opcionalment podran realitzar la visita a Memphis i Sakkara, on es troben monuments arcaics de la III dinastia i de totes les èpoques de la història egípcia, inclòs el període cristià. Allotjament.

DIA 3
El Caire

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure on podran realitzar l’excursió facultativa a la ciutat, que inclou: El Museu Egipci, construït per l’arquitecte Marcel Dourgnon i en el qual es troba el fabulós tresor de Tutankhamon entre altres antiguitats de gran interès històric. La Fortalesa de Saladino amb la Mesquita d’Alabastre de Mohamed Alí, la més visitada del Caire construïda per l’arquitecte grec Yusuf Busnaq qui va realitzar una pàl·lida imitació de les mesquites otomanes d’Istanbul. L’última visita d’aquest dia complet per la ciutat del Caire, es reserva al Basar de Khan el Khalili, conjunt de carrerons i cases populars on es poden adquirir tot tipus d’objectes artesanals, es recomana una parada en el Cafè Fishawy, lloc de reunió de la intel·lectualitat i la bohèmia egípcia per a degustar un deliciós te amb menta.

DIA 4
El Caire – Aswan

Esmorzar a l’hotel. A l’hora concertada, trasllat a l’aeroport i embarcament en vol doméstic amb destinació Aswan. Arribada i trasllat a la motonau Nile Quest luxe o similar per a l’esmorzar. A la tarda, visita al Temple de Philae i a la tarda passeig en faluca, típica embarcació de vela o amb llanxa motora pel riu Nil.

DIA 5
Aswan – Kom Ombo – Edfu

Pensió completa a bord. Durant l’estada, visita per carretera als Temples d’Abu Simbel, la més increïble i bella construcció de la història egípcia, edificada per ordre de Ramses II El Gran, i en la qual també podran admirar un Temple menor dedicat a la seva esposa Nefertari. Aquests temples van ser traslladats i reconstruïts pedra per pedra del seu emplaçament original amb l’objectiu de rescatar-los de les aigües del Llac Nasser. Inici de la navegació cap a Kom Ombo. Arribada i visita a l’únic Temple dedicat a dues divinitats: Horoeris déu amb cap de falcó i Sobek, déu amb cap de cocodril i la construcció del qual data de l’època grecoromana. A l’interior del complex podran visitar el museu dedicat a la momificació de cocodrils, animal venerat pels antics egipcis. Continuació de la navegació cap a Edfu.

DIA 6
Edfu – Luxor

Pensió completa a bord. Arribada a Edfu i visita al Temple del déu Horus (un dels més bells i millor conservats) datat l’any 237 a. C. Continuació del creuer rumb a Luxor. Arribada i a la tarda visita al Temple de Luxor descobert en 1881 i dedicat al déu del sol Amon Ra. Nit a bord.

DIA 7
Luxor

Pensió completa a bord. Al matí visita a la Necròpoli de Tebes, que inclou la Vall dels Reis, on van ser enterrats els faraons més rellevants de les dinasties XVIII i XIX., el Temple de Hatshepsut i els Colossos de Memnon dues majestuoses estàtues de 19,5m d’alt, vigilants de l’entrada al monument funerari de Amenofis III, que representen al faraó assegut amb les mans reposant en els genolls, als seus peus i en tots dos costats, les estàtues de l’esposa i la mare del faraó. A la tarda visita al temple de Karnak units antigament al temple de Luxor per una llarga avinguda adornada d’esfinxs amb cap de carner, que formen un conjunt monumental de santuaris, estàtues, columnes i obeliscos dignes d’admiració. Nit a bord.

DIA 8
Luxor – El Caire – Barcelona

Esmorzar a bord i desembarcament. A l’hora concertada trasllat a l’aeroport embarcar en el vol de la Companyia Egyptair destinació Barcelona, via el Caire. Arribada i fi dels nostres serveis.

IMPORTANT

Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió amb taxes

Facturació d’equipatge

4 nits de creuer

Trasllats

Abu Simbel per carretera

Assegurança d’assistència i cancel·lació

Guia de parla hipana

3 nits al Caire

No inclosos

PCR d’entrada i sortida

Propines i visat (55€/persona)

Visites opcionals

Serveis no esmentats com a inclosos

1.275€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+73€

Suplement aeri 13 abril al 30 de setembre

+160€

Suplement hotel Conrad Hilton 5* superior a
El Caire

Dates de sortida

Sortides regulars
Consulta'ns les dates de sortida

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email