Saltar al contenido

Egipte

Amb guia

Avió i autocar

06/11/22
-8 dies-

 

Des de 2.425€

Itinerari

Egipte és un país ple de contrastos que atrau per el seu magnífic llegat històric.  El Caire, plena de colors, sorolls, cultura, esplendor, palaus, mesquites i caos.  La Vall dels Reis, un dels llocs més majestuosos, una fascinant necròpoli enmig d’una plana que et regala un paisatge espectacular. El Nil que pots recórrer còmodament en creuer, descobrint els tresors de l’antic Egipte a l’hora que gaudeixes de les impressionants postes de sol sobre el riu. Vens a descobrir-ho amb nosaltres?

DIA 1
Barcelona – El Caire – Aswan

Presentació a l’aeroport de Barcelona, als mostradors de facturació d’Egyptair. Facturació i embarcament en el vol amb destinació al Caire. Arribada, assistència per part del nostre representat, tràmits de visat i enllaç  en el vol amb destinació a Aswan. Arribada i trasllat a la motonau M/S Alhambra 5* standard. Nit a bord.

DIA 2
Aswan

Pensió completa amb begudes incloses a bord. Al matí, visita al Temple de Philae, dedicat a la deessa Isis. A la tarda, passeig en faluca, típica embarcació de vela o amb llanxa motor pel riu Nil. Nit a bord.

DIA 3
Aswan – Kom Ombo – Edfu

Pensió completa amb begudes incloses a bord. Durant el dia d’avui, visita als Temples d’Abu Simbel, la més increïble i bella construcció de la història egípcia, edificada per ordre de Ramses II El Gran, i en la qual també podrem admirar un temple menor dedicat a la seva esposa Nefertari. Aquests temples van ser traslladats i reconstruïts pedra per pedra del seu emplaçament original amb la finalitat de rescatar-los de les aigües del Llac Nasser. Inici de la navegació cap a Kom Ombo. Arribada i visita a l’únic temple dedicat a les dues divinitats: Horoeris, déu amb cap de falcó i Sobek, déu amb cap de cocodril, que data de l’època greco-romana. A l’interior del complex podrem visitar el museu dedicat a la momificació de cocodrils, animal venerat pels antics egipcis. Continuació de la navegació fins a Edfu. Nit a bord.

DIA 4
Edfu – Luxor

Pensió completa amb begudes incloses a bord.  Arribada a Edfu i visita al Temple del deu Horus, un dels més bells i ben conservats. Continuació amb el creuer rumb a Luxor. Arribada i a la tarda visita del Temple de Luxor descobert el 1881 i dedicat al déu del sol Amon Ra i el temple de Karnak units antigament per una llarga avinguda decorada amb esfinxs amb cap de moltó que formen un conjunt monumental de santuari, estàtues, columnes i obeliscs dignes d’admiració. Nit a bord.

DIA 5
Luxor – El Caire

Esmorzar a bord. Al matí visita a la Necròpoli de Tebes, que inclou la Vall dels Reis, on van ser enterrats els faraons més rellevants de les dinasties XVIII i XIX, el temple de Hatshepsut i els Colossos de Memnon, les majestuoses estàtues que vigilen l’entrada al monument funeraris d’Amenofis III. Dinar.  A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Egyptair amb destinació El Caire. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel Conrad 5*.

DIA 6
El Caire

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita panoràmica a la Necròpoli de Gizeh, on es troben les Piràmides dels faraons de la IV dinastia: Keops, Kefren i Micerinos i la famosa Esfinx que custodia la necròpoli i representa el rei Kefren.  Dinar. A la tarda visita a les necròpolis de Memphis i Sakkara. Sopar i allotjament.

DIA 7
El Caire

Esmorzar a l’hotel. Al matí, vista a la ciutat que inclou: El Museu Egipci, construït per l’arquitecte Marcel Dourgnon  i en el qual es troba el fabulós tresor de Tutankhamon entre altres antiguitats amb interès històric. La Fortalesa de Saladí amb la Mesquita d’Alabastre de Mohamed Alí, la més visitada del Caire construïda per l’arquitecte grec Yusuf Busnaq. Dinar. L’última visita d’aquest dia complet a la ciutat es reserva pel Basar de Khan el Khalili, el conjunt de carrerons i cases populars on es poden adquirir tot tipus d’objectes artesanals. Sopar i allotjament.

DIA 8
El Caire – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i embarcament en vol D’Egyptair amb destinació a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió classe turista

Assegurança bàsica d’assistència

Begudes al creuer, als dinars i sopars al Caire

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari, visat d’entrada i propines al creuer

Visat d’entrada

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament 4 nits a la M/S Alhambra i 3 nits al Caire

Propines al creuer i guia local

No inclosos

Sopar del primer dia

Extres de caràcter personal

Serveis no esmentats com inclosos

2.495€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+260€ taxes aèries

-70€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-70€

Pagament total​

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat ​

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +625€.

Assegurança anul·lació i assistència COVID +75€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Opcional entrada a la tomba de Tutankamon +30€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits Passaport amb validesa de 8 mesos. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. És necessari fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Es requereix visat d’entrada (cost inclòs).

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals 

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/11/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no te servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email