Saltar al contenido

Egipte

Amb guia

Avió

08/09/23
-9 dies-

Des de 2.695€

Itinerari

Egipte és un país ple de contrastos que atrau per el seu magnífic llegat històric. El Caire, plena de colors, sorolls, cultura, esplendor, palaus, mesquites i caos. La Vall dels Reis, un dels llocs més majestuosos, una fascinant necròpoli enmig d’una plana que et regala un paisatge espectacular. El Nil que pots recórrer còmodament en creuer, descobrint els tresors de l’antic Egipte a l’hora que gaudeixes de les impressionants postes de sol sobre el riu. Vens a descobrir ho amb nosaltres?

 

DIA 1 
Barcelona – El Caire – Luxor

Presentació a l’aeroport de Barcelona, als taulells de facturació d’Egyptair a les 14.00 hores. Facturació i embarcament en el vol amb destinació al Caire de les 16.25 hores. Arribada, assistència per part del nostre representat, tràmits de visat i enllaç en el vol amb destinació a Luxor. Arribada i trasllat a l’Hotel Steigenberger Nile o similar.

DIA 2
Luxor

Esmorzar a l’hotel. El dia d’avui, el dedicarem a la visita del Temple de Luxor descobert el 1881 i dedicat al Déu del Sol Amon Ra. Més tard, visitarem el temple de Karnak, units antigament per una llarga avinguda decorada amb esfinxs amb cap de moltó que formen un conjunt monumental de santuari, estàtues, columnes i obeliscs dignes d’admiració. Dinar en un restaurant. A la tarda, embarcarem a la motonau Beau Rivage II o similar 5*. Sopar i nit a bord.

DIA 3
Luxor – Esna – Edfu

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita a la Necròpoli de Tebes, que inclou la Vall dels Reis, on van ser enterrats els faraons més rellevants de les dinasties XVIII i XIX, el temple de Hatshepsut i els Colossos de Memnon, les majestuoses estàtues que vigilen l’entrada al monument funeraris d’Amenofis III. Dinar i sopar al vaixell i navegació cap a Esna i Edfu.

DIA 4
Edfu – Kom Ombo – Aswan

Arribada a Edfu i visita al Temple del Déu Horus, un dels més bells i ben conservats. Continuació a Kom Ombo. Visita a l’únic temple dedicat a les dues divinitats: Horoeris, déu amb cap de falcó i Sobek, déu amb cap de cocodril, que data de l’època greco-romana. A l’interior del complex podrem visitar el museu dedicat a la momificació de cocodrils, animal venerat pels antics egipcis. Continuació de la navegació cap a Aswan. Pensió completa a bord.

DIA 5
Aswan

Al matí, visita del Temple de Philae, dedicat a la deessa Isis, i l’alta presa d’Aswan, considerada com la més gran del món en el seu moment amb un cos de 3.800 metres i 111 metres d’alçada. A la tarda, passeig en faluca, típica embarcació de vela o amb llanxa motor pel riu Nil. Nit a bord. Pensió completa a bord.

DIA 6
Aswan – Abu Simbel – Caire

Esmorzar a bord. Ben d’hora, sortirem cap als temples d’Abu Simbel, la més increïble i bella construcció de la història egípcia, edificada per ordre de Ramses II El Gran, i a la qual també podrem admirar un temple menor dedicat a la seva esposa Nefertari. Aquests temples van ser traslladats i reconstruïts pedra per pedra del seu emplaçament original amb la finalitat de rescatar-los de les aigües del Llac Nasser. Dinar. En acabar, retorn a Aswan i sortida en el vol al Caire de les 19.35 hores. Arribada i trasllat a l’Hotel Conrad 5* o similar. Sopar a l’hotel.

DIA 7
El Caire

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita panoràmica a la Necròpoli de Gizeh, on es troben les piràmides dels faraons de la IV dinastia: Keops, Kefren i Micerinos, i la famosa Esfinx que custodia la necròpoli i representa el rei Kefren. Dinar. A la tarda, visita del Museu de les Civilitzacions, dissenyat especialment per exhibir les mòmies dels reis i reines de l’antic Egipte. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8
El Caire

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita de la ciutat que inclou el Museu Egipci, construït per l’arquitecte Marcel Dourgnon i en el qual es troba el fabulós tresor de Tutankhamon entre altres antiguitats amb interès històric; la Fortalesa de Saladí amb la Mesquita d’Alabastre de Mohamed Alí, la més visitada del Caire construïda per l’arquitecte grec Yusuf Busnaq; i el barri Copte. Dinar. L’última visita d’aquest dia es reserva pel Basar de Khan El Khalili, el conjunt de carrerons i cases populars on es poden adquirir tot tipus d’objectes artesanals. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 9
El Caire – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol d’Egyptair amb destinació a Barcelona a les 12.05 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 15.25 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió classe turista

Assegurança bàsica d’assistència

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari, visat d’entrada i propines al creuer

Visat d’entrada

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament 1 nit a Luxor, 4 nits a la la Motonau Beau Rivage II o
similar i 3 nits al Caire

Propines al creuer i guia local

No inclosos

Sopar del primer dia i begudes

Extres de caràcter personal

Serveis no esmentats com inclosos

2.775€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+295€ taxes aèries

-80€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-80€

Pagament total​

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat ​

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +665€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +75€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits Passaport amb validesa de 8 mesos. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. És necessari fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Es requereix visat d’entrada (cost inclòs).

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals 

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

08/09/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no te servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email