Saltar al contenido

El Matarranya

Amb guia

Autocar

03/10/23
-3 dies-

Des de 415€

Itinerari

El Matarranya és una autèntica joia entre aigua i roques, una zona coneguda com la Toscana espanyola que no té res a envejar a la regió italiana. L’arquitectura renaixentista de la comarca dóna vida als carrerons i places dels seus pobles d’aire medieval, no et pots perdre Vall-de-Roures, Beseit, Calaceit i La Freixneda. Descobriràs que està plena de rius i corrents d’aigua que la dibuixen de verd entre les seves roques. Una escapada d’aquelles que no et deixen indiferent i et sorprenen gratament!

DIA 1
Punts d’origen – Calaceit – Cretes – Beseit – Vall-de-roures

Recollida amb el nostre autocar als punts d’origen definits i sortida en direcció a la històrica comarca del Matarranya, a cavall entre Catalunya i Aragó. Una de les característiques de la seva gent és la llengua que parlen, un popurri o mescla entre el català i el castellà. La nostra primera visita serà Calaceit, considerat un dels pobles més bonics de la península. L’atractiu principal del seu conjunt medieval són les capelles construïdes sobre les antigues portes d’entrada a la població. Amb un guia local passejarem pels seus carrers porticats, admirarem la seva plaça major, les seves cases senyorials i la façana barroca de l’església de l’Assumpció. Dinar en un restaurant. En acabar, ens dirigirem a Cretes, petita població amb molt d’encant on passejarem pels seus carrers empedrats i admirarem la plaça major. Per últim visitarem Beseit, coneguda per la seva proximitat al Parc Natural dels Ports i els seus llocs de bany del riu Matarranya i el riu Mo. Descobrirem els seus portals medievals i l’arquitectura de les seves cases senyorials. Tot seguit, arribarem a la capital de la comarca, Vall-de-roures. Instal·lació, sopar i allotjament a l’Hotel el Salt. Al capvespre, descobrirem alguns dels racons més especials del poble de la mà de la nostra guia.

DIA 2
Vall-de-roures – La Freixneda – Penya Roja de Tastavins

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí coneixerem el poble de la Freixneda. Caminarem per la part antiga, veurem el seu ajuntament i la plaça major, l’església del Pilar i la Casa de la Encomienda. En acabar tornarem a Vallde-roure, capital de la comarca del Matarranya. Un guia local ens ajudarà a conèixer amb detall la història d’aquesta vil·la. Pausadament, pujarem pels seus carrers empinats fins al castell i l’església de Santa Maria, i visitarem l’interior d’aquest conjunt monumental. Des d’aquest turó gaudirem de la vista de la vall del Matarranya i del pont de pedra del segle XVI que veurem més tard. Dinar a l’hotel. A la tarda, anirem a Penya -Roja de Tastavins, pintoresca població de cases blasonades i balcons de fusta. Visitarem el Santuari de la Verge de la Font, on segons la llegenda, un pastor va trobar una imatge de la Verge. Consta de dos edificis d’estil gòtic i barroc a més d’un claustre i hostatgeria. La seva ubicació, al costat del riu Tastavins, fa que sigui un lloc molt agradable i visitat per la gent local. En acabar, retorn a Vall-de-robres. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Vall-de-roures – Horta de Sant Joan – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Deixarem la comarca del Matarranya i ens endinsarem a la comarca de la Terra Alta, coneguda pels seus vins i per l’àrea natural del massís dels Ports. Visitarem Horta de Sant Joan amb guia local, una bonica població de cases esglaonades que amaguen un conjunt arquitectònic i renaixentista considerat Bé Cultural d’Interès Nacional. La seva popularitat li ve donada pel fet que el pintor Pablo Picasso hi va residir en dues ocasions. Visitarem el Centre Picasso, on trobarem una mostra fefaent dels lligams profunds que uneixen aquesta terra amb el gran artista, lligams que ell mateix va sintetitzar en la cèlebre frase: “Tot el que sé ho he après a Horta”. Acabada la visita, deixarem aquestes comarques muntanyoses per arribar a la costa. Dinar a Tarragona. A la tarda, retorn als nostres punts d’origen.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa amb beguda

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar en ruta del primer dia

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

430€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

-15€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-15€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +55€.

Assegurança anul·lació i cobertures d’assistència +20€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

03/10/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Girona
Granollers
Manresa
Mataró
Sabadell
Tarragona
Vic
(Consulta'ns per saber els llocs de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email