Saltar al contenido

Emilia Romagna

Amb guia

Avió

20/06/23
-5 dies-

Des de 1.530€

Itinerari

L’Emilia Romanya, és encantadora. Els seus paisatges són bellíssims i les seves ciutats son realment acollidores. Aquesta regió és molt rica artísticament amb moltes distincions de Patrimoni UNESCO: el centre històric de Ferrara, el conjunt de Catedral, Torre Cívica i Plaça Gran de Mòdena o els vuit Monuments Paleocristians i Bizantins de Ravenna, entre els que destaca un dels mosaics més bonics del món. La seva capital Bologna té el segon centre històric medieval més gran d’Itàlia hi destaquen: la Universitat, els seus pòrtic, les torres, el complex de les set esglésies de Santo Stefano. No podem oblidar que aquesta regió és considerada per molts el millor lloc per menjar de tot Itàlia, els seus productes tenen fama mundial: prosciutto de Parma, mortadel·la de Bologna, vinagre de Mòdena, formatges, pasta fresca, vins, gelats,… no en va Bolonya és coneguda com “la grassa” és imprescindible perdre’s pels seus mercats i gaudir de les delícies que ofereixen. Sens dubte un dels altres punts forts de la regió és la seva indústria automobilística, aquí han nascut llegendes com Maserati, Lamborghini o Ferrari. Descobreix una de les regions més boniques d’Itàlia!

DIA 1
Barcelona – Bolonya

Presentació als mostradors de la companyia Vueling a la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol VY6524 en direcció Bolonya a les 06.30 hores. Arribada prevista a les 08:05 hores i trasllat a l’Hotel Smy Bologna Centrale 4* o similar. Iniciarem la visita de la ciutat per La Piazza Maggiore, extensa plaça vorejada de columnates amb arcades, cafès i estructures medievals i renaixentistes com l’Ajuntament, la Font de Neptú i la Basílica de Sant Petroni. El nostre recorregut inclourà la visita a l’Archiginnasio, un dels palaus més impressionants de la ciutat i que va ser seu de la Universitat de Bolonya, la més antiga d’Europa. El principal atractiu de l’edifici és el Teatre Anatòmic, una sala en forma d’amfiteatre on els estudiants de medicina disseccionaven els cossos per d’estudi de la seva anatomia. Arribarem a la Plaça amb més encant de Bolonya: Santo Stefano. Es tracta d’un complex de set esglésies, construïdes en èpoques diferents i curiosament disposades. Al seu interior hi trobem una rèplica del Sant Sepulcre de Jerusalem. Dinar. A la tarda, continuarem descobrint els encants de la ciutat passejant el barri jueu que manté molts elements de la seva estructura original i veurem les nombroses torres medievals de la ciutat, entre les que destaquen, la inclinada Asinello i la Gariselda. Podrem passejar pels seus pòrtics que sumen 40 kilòmetres acompanyats de la nostra guia acompanyant. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Bolonya – Ravenna – Dozza – Bolonya

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Ravenna, situada entre els Apenins i el Mar Adriàtic, va ser l’última capital de l’Imperi Romà a Occident. Coneguda com la “ciutat dels mosaics” compta amb 8 llocs Patrimoni UNESCO. Visitarem els mosaics bizantins de la Basílica de San Vitale, el Mausoleu Gal·la Placidia i la Basílica de Sant Apolinar el Nou. Passejarem pel centre històric de la ciutat acompanyats d’un guia local, destaquen la Piazza del Popolo i la Plaça de Sant Francesc on trobem la tomba de Dante Alighieri. Dinar. A la tarda, disposarem d’un temps lliure per acabar de descobrir els atractius de la ciutat. A l’hora convinguda, sortida cap a Dozza, un dels pobles més pintorescos d’Itàlia. El seu centre històric situat en un turó conserva intacta la seva estructura medieval i presidit per un robust castell conegut com “Sforza”. El que més crida l’atenció en aquest poblet, és la quantitat de murals pintats a les façanes de les seves cases, són vertaderes obres d’art a l’aire lliure. A l’hora convinguda, retorn a Bolonya. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Bolonya – Modena – Maranello – Bolonya

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Módena. Aquesta ciutat és famosa a tot el món per tres coses: el vinagre balsàmic, els cotxes Ferrari i per ser lloc de naixença de Luciano Pavarotti. Començarem la visita guiada a la Piazza Grande, on destaca una de les catedrals romàniques més boniques d’Itàlia, Patrimoni UNESCO, que compta amb la singular torre Ghirlandina. Veurem l’exterior del Palau Ducal, d’estil barroc i que avui dia és la seu de l’Acadèmia Militar. Farem una parada a l’històric Mercato Albinelli, d’estil Art Nouveau, on trobarem els millors productes de la zona: Vinagre balsàmic, pasta fresca, lambrusco, prosciutto… Veurem també les cases de colors pastels i les seves llargues avingudes comercials com la Via Emilia i la Via Farini. Dinar. A la tarda anirem cap a Maranello, la seu de la marca de cotxes Ferrari. Visitarem el Museu Ferreri que és un concentrat d’història i bellesa del somni del “Cavallino Rampante”, farem un interessant recorregut a través dels cotxes que han fet la historia de l’automovilisme en el món. Retorn a Bolònia. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Bolonya – Parma – Reggio Emilia – Bolonya

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Parma, una ciutat que ens sorprendrà pel seu patrimoni medieval, renaixentitsta i contemporani. Farem una visita guiada al centre històric, a la Piazza del Duomo, veurem la Catedrla de Maria Assumpta, del s.XII, el Baptisteri i el Palau Episcopal. Continuarem cap el Palazzo della Pillota, on trobem el singular Teatre Farnese, contruit totalment en fusta. Passejant pels seus carrers trobarem moltes botigues especialitzades en formatge Parmiggiano Reggiano, amb una tradició de 800 anys. Els Mestres formatgers treballen en peces que arriben als 90 kilos de pes. Dinar. A la tarda, visitarem Reggio Emilia, situada a les planes del riu Po. Aquesta ciutat on va néixer la bandera italiana, té un agradable centre peatonal. La catedral del s.XIII, presideix la Piazza Prampolini on es troba també el Palazzo del Comune. A l’hora convinguda, retorn a Bolonya. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Bolonya – Ferrara – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Ferrara, una esplèndida ciutat de marcat carácter renaixentista i Patriomini Mundial de la UNESCO. La famosa familia Este va governar aquesta ciutat durant tres segles i va donar a la ciutat l’aparença que té avui dia: una ciutat única, que fusiona els estils medieval i renaixentista i representa la primera ciutat moderna d’Europa. Farem un recorregut guiat que inclourà el famós Castell d’Este, la Piazza Savonarola, el Palazzo Arcivescovile, la catedral de Ferrara i el Gueto jueu. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap a l’aeroport de Bolonya per sortir en el vol VY6523 de les 22.45 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 00.35 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Sopar de l’últim dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

1.575€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+50€ taxes aèries

-45€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-45€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +315€.

Assegurança anul·lació i ampliació d’assistència en viatge +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.
 

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

20/06/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email