Saltar al contenido

Filipines

Amb guia

Avió

29/04/24
-15 dies-

Des de 4.895€

Itinerari

L’arxipèlag de Filipines amb més de 7.000 illes és un autèntic paradís natural. La barreja de cultura hispana, tagal i xinesa fa d’aquest país una de les destinacions més fascinants d’Àsia. Manila és una metròpoli moderna amb un univers paral·lel al seu centre històric, Intramurs, on es distingeixen les empremtes del passat colonial. A l’illa de Luzon, les terrasses d’arròs de Banaue formen un paisatge espectacular on podràs conèixer l’ètnia Ifugao. A través de la Vall de l’Eco s’arriba a les tombes penjades de l’ètnia Igorot a Sagada un lloc imprescindible per entendre la seva cultura. Bohol amb el seu interior selvàtic amaga salts d’aigua, fonts, coves i els petits tarsers, els primats més petits de la terra. Les seves muntanyes de Xocolata et sorprendran. Palawan és un paradís, El Nido, és un poblet que viu en paral·lel a una platja daurada amb un mar de color maragda. Un viatge fascinant que no et pots perdre!

DIA 1 
Barcelona – Manila

Presentació als taulells de facturació de Qatar Airways de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 07.00 hores per sortir en el vol QR138 de les 09.30 hores en direcció Manila (via Doha). Nit a l’avió.

DIA 2 
Manila

Arribada prevista a l’aeroport de Manila a les 08.15 hores. Tràmits de duana. Iniciarem la visita d’aquesta gran metròpoli, capital de les més de 7.000 illes que conformen el país de Filipines. És una ciutat de grans contrastos on hi conviuen tradicions asiàtiques juntament amb l’herència cristiana dels 300 anys de domini espanyol. En autocar, passarem pel barri de Makati, el districte financer ple de gratacels i edificis moderns. Ben a prop es troba el cementiri americà, lloc on estan enterrats els soldats nord-americans que van lluitar contra els japonesos durant la Segona Guerra Mundial. Continuarem la visita passant pel parc de Rizal i arribarem a Intramurs, el centre històric, comercial i eclesiàstic de la ciutat colonial espanyola. Veurem el fort de Santiago, fortalesa del segle XVI, l’església de Sant Agustí, la més antiga del país, i la catedral de la Inmaculada Concepció. Dinar en un restaurant. En acabar, trasllat al The Manila Hotel 5* o similar i descans. A la tarda vespre, sopar cultural en un cèntric restaurant. Allotjament a l’hotel. 

DIA 3
Manila – Banaue

Esmorzar a l’hotel. Avui, iniciarem la ruta cap al centre de l’illa de Luzón, la més al nord de les Filipines. Els altres grans grups d’illes són les Bisaies al centre, Mindanao al sud i Palawan a l’oest. En aquest recorregut, farem una parada a l’església de Sant Guillem a Bacolor. L’edifici ha patit diversos desastres naturals com el terratrèmol de 1880 i l’erupció del volcà Pinatubo, deixant la seva empremta a l’església. Dinar en un restaurant local. A la tarda, seguirem la ruta cap a la zona més muntanyosa de l’illa, la província d’Ifugao, on des de fa més de 2.000 anys els habitants van esculpir terrasses a la muntanya per conrear els seus camps d’arròs. Arribada a la localitat de Banaue i trasllat a l’Hotel Banaue 3* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Banaue – Hapao – Bangaan – Banaue

Esmorzar a l’hotel. El dia d’avui, el dedicarem a conèixer els paisatges de terrasses d’arròs que per la seva bellesa han estat declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Per arribar als diferents punts panoràmics ho farem amb Jeepneys privats, el transport local de la zona. La primera visita serà a Hapao, on les terrasses estan disposades en forma d’amfiteatre. Gaudirem d’aquesta vista espectacular des d’un mirador i retornarem a Banaue. Dinar en un restaurant. A la tarda, ens dirigirem a Bangaan, petit poblat de l’ètnia Ifugao envoltat de terrasses d’arròs. Podrem caminar i veure la seva forma de vida o bé fer fotografies des d’un mirador panoràmic. En acabar, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Banaue – Bontoc – Sagada

Esmorzar a l’hotel. Amb el nostre autocar marxarem a Banaue tot veient les últimes terrasses i miradors fins a la població de Bontoc. Visita del museu etnològic per aprofundir més sobre la cultura Ifugao. Continuarem per carretera de muntanya fins arribar a Sagada. Dinar en un restaurant local. A la tarda, veurem una de les curiositats de la Vall de l’Eco, el cementiri antic on els taüts de fusta pengen de la roca calcària. Un camí boscós ens portarà fins aquest indret misteriós. Existeixen diverses teories del perquè la ètnia Igorot sepultava així els seus ancestres, algunes expliquen que així els animals no els podien devorar o bé perquè estaven més a prop del cel. Allotjament al Mount Data hotelBANAU o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Sagada – Vigan

Esmorzar a l’hotel. Sortirem de la zona de muntanyes per arribar als terrenys més plans de la província dels Illocos. De camí, ens aturarem a l’església de l‘Assumpció i a la parròquia de Santa Maria, bonica església construïda pels agustins en estil barroc coincidint amb el gust dels espanyols de l’època. Continuarem fins a Vigan, capital de la província dels Illocos sud. Aquesta població és un veritable assentament espanyol del segle XVI. Els seus edificis són una barreja d’arquitectura colonial i filipina. Dinar en un restaurant. A la tarda, visitarem els racons més importants i tindrem temps de gaudir dels seus carrers empedrats al barri mestís. A l’hora convinguda, trasllat a l’Hotel Luna 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 7
Vigan – Laoag – Manila

Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció Laoag. A mig camí, visitarem l’església de Sant Agustí de Paoay, Patrimoni Mundial de la UNESCO, que des de l’exterior sembla més una fortalesa que una església. Els grans contraforts de la nau central pensats per suportar qualsevols terratrèmol la fan diferent. Continuarem fins a Laoag, capital de la província d’Illocos Nord. Dinar en un restaurant. A la tarda, visitarem el Palau de Malacanang, residència d’estiu del Governador espanyol en el segle XIX i del president Marcos en els últims anys. Després del 1986 s’ha obert al públic com a museu. En acabar, farem un berenar/sopar abans d’anar a l’aeroport. Sortida en el vol PR/2199 de les 21.20 hores. Arribada a Manila i allotjament a l’Hotel Manila 5* o similar.

DIA 8
Manila – Bohol

Esmorzar a l’hotel. A mig matí, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de les 14.05 hores a l’illa de Bohol, la més espectacular de l’arxipèlag de les Bisaies. En arribar, ens traslladarem al sud de l’illa, a Panglao, on gaudirem de la magnífica platja i de les instal·lacions de l’hotel. Allotjament a l’Hotel Bohol Beach Club 4* o similar. A la tarda/vespre, en tuk tuk, anirem a conèixer la zona d’ambient de l’illa de Panglao, plena de restaurants i botigues. Sopar a l’hotel.

DIA 9
Bohol

Esmorzar a l’hotel. El dia d’avui el dedicarem a visitar tots els punts més importants de l’illa de Bohol. Visitarem la reserva natural del Santuari dels Tarsiers, el primat més petit del món. En acabar, travessarem el bosc de Bilar, ple d’arbres Mahogany, fins arribar a la població de Carmen. Pujarem a un mirador per veure els “turons de xocolata“, turons calcaris coberts de vegetació d’un color marró semblant a la xocolata. En acabar, ens embarcarem en un agradable creuer pel riu Loboc, d’aigües transparentes i plantes selvàtiques a la seva riba. Dinar al vaixell. A la tarda, de retorn a l’hotel, visitarem l’església de Baclayon, feta amb pedra de corall. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 10
Bohol – Cebú – Puerto Princesa

Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens traslladarem al port de Tagbilarán on el ferri ens portarà a l’illa i ciutat de Cebú, caòtica ciutat portuària que va ser la primera capital de Filipines. De camí a l’aeroport, veurem el tràfec d’aquesta població. Dinar en un restaurant. A la tarda, vol a Puerto Princesa, capital de les illes de Palawan, a la regió de les Bisaies occidentals. Aquestes illes estan envoltades pel mar de la Xina Meridional al nord i el de Sulu al sud. Arribada a Puerto Princesa. Allotjament al Princesa Garden Resort 4* o similar.

DIA 11
Puerto Princesa – El Nido

Esmorzar a l’hotel. La primera visita d’avui serà el Parc Nacional del riu subterrani. Aquest riu travessa diverses cavernes calcàries. L’única manera de poder veure el seu recorregut és en petites canoes que ens portaran a l’interior d’aquestes curioses formacions. Després d’aquest passeig iniciarem la ruta al nord de l’illa tot veient el paisatge exuberant de l’illa de Palawan. Dinar en un restaurant. Arribada a El Nido, conegut per les seves platges de sorra blanca, esculls de corall i punt d’accés a l’arxipèlag de la baia de Bacuit. Allotjament a l’Hotel Huni Lio 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 12
El Nido

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, en una embarcació privada, navegarem per la badia i illes de Bacuit. Podrem conèixer racons com la gran llacuna, l’illa de Shimizu, i la llacuna secreta. Dinar informal en una de les seves platges salvatges (no hi ha restaurants). A la tarda, retorn a El Nido. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 13
El Nido

Esmorzar a l’hotel. Un dia més per poder conèixer les diferents illes i racons d’aquest paradís. En una embarcació privada navegarem per la badia arribant a la platja amagada i la platja secreta i l’illa de Matinloc. Dinar informal en una de les seves platges salvatges (no hi ha restaurants). A la tarda, retorn a El Nido. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 14
El Nido – Manila – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure i trasllat a l’aeroport d’El Nido per volar cap a Manila. A l’aeroport internacional, tràmits de facturació als mostradors de Qatar Airways i sortida en el vol QR933 en direcció Barcelona (via Doha) a les 18.35 hores. Nit a l’avió.

DIA 15
Barcelona

Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 07.25 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

5.050€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+165€ taxes aèries

-155€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-155€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +945€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +125€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits: Passaport amb vigència (mínim 6 mesos) El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

29/04/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació