Saltar al contenido

Groenlàndia

Amb guia

Avió i autocar

18/09/22
-9 dies-

 

Des de 6.625€

Itinerari

Groenlàndia es un destí per gaudir de paisatges i natura en estat pur.  Es tracta d’una enorme illa situada entre l’oceà Atlàntic Nort i Àrtic, on trobarem fiords, petites aldees amb cases de colors, glaceres, icebergs i esquimals (inuits). En definitiva, un misteriós destí que no et deixarà indiferent.

DIA 1
Barcelona – Copenhaguen

Presentació als taulells de facturació de Vueling de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 14.00 hores. Sortida amb el vol VY/1872 de les 16.25 hores. Arribada a Copenhaguen. Sopar en restaurant i allotjament a l’hotel Scandic Copenhagen o similar.

DIA 2
Copenhaguen – Kangerlussuaq

Trasllat a l’aeroport per prendre el vol a Kangerlussuaq o Fiord Gran. Inici de la ruta en autobús 4X4W per explorar la capa de gel etern de Groenlàndia. Cap a mitjans de setembre, aquest lloc és especial per observar les aurores boreals. Allotjament a l’hotel Kangerlussuaq. Pensió completa.

DIA 3
Kangerlussuaq – Ilulissat

Avui volarem a Ilulissat. En arribar, trasllat a l’hotel Best Western Plus Hotel Ilulissat. Amb el guia local anirem a veure l’Icefiord d’Ilulissat, on es troba el Kangiata Illorsua-Ilulissat Icefjord Centre. En acabar farem una caminada de 4 km des d’on tindrem les millors vistes de la Disko Bay. Allotjament. Pensió completa.

DIA 4
Ilulissat

Esmorzar. Avui farem una excursió de dia complet a la Glacera Eqi, una de les més grans de tot Groenlàndia. La paret de gel de 4 km d’amplada i 200 metres d’alçada puja entre les muntanyes de la bonica costa de Groenlàndia. Navegarem en vaixell i possiblement farem un petit desviament per veure balenes o altres atraccions properes. A la tarda, qui vulgui podrà fer una excursió opcional per sobrevolar en una avioneta l’Icefjord i northern Glacier. Retorn a l’hotel i sopar.

DIA 5
Ilulissat – Nuuk

Avui navegarem entre blocs de gel a Disko Bay, on podrem veure alguns dels exemplars més impressionants de la fauna marina, com les balenes geperudes. Tornada a Ilulissat i trasllat a l’aeroport per volar a Nuuk, la capital de Groenlàndia. Trasllat a l’hotel Hans Egede Nuuk. Visita de la ciutat i del Museu Nacional de Groenlàndia. A la nit, visita d’una destil·leria on es fa la cervesa local. Allotjament. Pensió completa.

DIA 6
Nuuk

Avui gaudirem d’una navegació pel fiord de Nuuk, el segon fiord més gran del món. Tindrem la possibilitat de veure balenes, foques i algunes aus marines si hi ha sort. A la tarda, visita d’un taller d’artesanies locals. A la nit, qui vulgui podrà sortir amb el guia per observar les aurores boreals. Pensió completa.

DIA 7
Nuuk – Copenhaguen

Esmorzar. Sortida en avió cap a Copenhaguen. Arribada i trasllat a l’hotel Scandic Copenhagen. Sopar i allotjament.

DIA 8
Copenhaguen

Al matí, farem una passejada guiada per la ciutat per veure la petita sireneta, la font de Gefion, la residència reial d’Amalienborg, l’Òpera i els canals de Nyhavn entre altres atractius. Temps lliure i allotjament. Pensió completa.

DIA 9
Copenhaguen – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol VY/1871 de les 10.55 hores a Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 13.55 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

6.825€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

Taxes aèries +125€ 

-200€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-200€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +860€.

Assegurança d’anul·lació i assistència COVID +125€.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 10 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport.

Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

18/09/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email