Saltar al contenido

Guatemala
Setmana Santa

Amb guia

Avió

25/03/24
-9 dies-

Des de 3.675€

Itinerari

Fer un viatge a Guatemala, és escollir allunyar-se del turisme de masses i gaudir d’un viatge més autèntic. La cultura maia està molt present en el dia a dia dels seus habitants i els jaciments arqueològics del país són senzillament meravellosos. No et perdis l’experiència de visitar el mercat de Chichicastenango, un autèntic espectacle per la vista. Gaudeix de la bellesa natural del Llac Atitlán, considerat un dels més bonics d’Amèrica. Podràs conèixer la cultura garífuna, a la part caribenya del país. Aquest viatge t’encantarà!

DIA 1
Barcelona – Ciutat de Guatemala

Presentació a la T1 de l’aeroport de Barcelona, davant dels mostradors de la companyia Iberia a les 07.00 hores. Sortida en el vol IB6341 via Madrid. Arribada a l’aeroport de Guatemala a les 17.00 hores. Assistència per part dels nostres representants i trasllat a l’Hotel Viva Clarion Suites 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Ciutat de Guatemala – Iximche – Llac Atitlan – Panajachel

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Iximche i visita de la ciutat maia, tresor arqueològic precolombí a l’altiplà occidental de Guatemala. La seva importància històrica ve donada per ser la darrera capital maia i la primera capital espanyola. Visitarem les diferents zones d’aquest antiga ciutat així com el seu museu. Dinar en un restaurant. Seguidament arribarem a Panajachel, a les vores del llac Atitlan, i envoltada d’emblemàtics volcans. Sopar i allotjament a l’Hotel Porta del Lago 4* o similar.

DIA 3
Panajachel – San Juan la Laguna – Santiago Atitlan – Santa Catarina Palop – Panajachel

Esmorzar a l’hotel. Anirem a les vores del llac, on ens espera l’embarcació que ens portarà a conèixer les poblacions més importants del llac Atitlan. Després d’una agradable navegació, arribarem a San Juan la Laguna, poble dedicat a l’artesania i als teixits. Farem un passeig tranquil fins arribar a la seva església parroquial. Seguidament, navegarem fins a Santiago Atitlán, població indígena amb una gran creença religiosa i pagana. La confraria de Maximón, la qual visitarem, és el màxim representant d’aquest sincretisme religiós. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem la navegació cap a Santa Catarina Palopó, coneguda per les seves aigües termals, abans d’arribar a Panajachel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Panajachel – Chichicastenango – Antigua

Esmorzar a l’hotel. Avui dijous és dia de mercat a Chichicastenango. Població localitzada a l’altiplà central, el seu mercat multicolor és un dels més grans i importants d’Amèrica central. En aquest mercat podrem trobar objectes de segona mà, animals vius, roba i teles de gran vistositat i colors, fruites i típics records del país. Al mig d’aquest bullici s’alça l’església de Sant Tomàs. La seva escalinata es tot un espectacle: dones venent flors, xamans cremant encens i religiosos a punt de fer les seves pregaries. En acabar, visitarem el seu cementiri, on es barreja el culte catòlic i pagà, ple d’altars i tombes d’alegres colors. Si tenim sort, podrem presenciar algun ritus d’origen maia. Dinar en un restaurant. A la tarda, trasllat a Antigua. Sopar i allotjament a l’Hotel Camino Real 4* o similar.

DIA 5
Antigua

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a conèixer Antigua, ciutat colonial declarada Patrimoni de la Humanitat i considerada com una de les més belles de Centreamèrica. Durant el període colonial va ser la capital del regne de Guatemala, que comprenia les províncies del sud de Mèxic, Guatemala, El Salvador, Hondures, Nicaragua i Costa Rica. Passejarem pels seus carrers, aturats en el temps, amb més de 500 anys d’antiguitat. Dinar en un restaurant. Al ser Divendres Sant, a la tarda podrem veure les diferents manifestacions religioses que es celebren en aquesta ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

DIA 6
Antigua – Yaxha – Flores

Esmorzar pícnic i trasllat a l’aeroport. Vol a Flores i visita de Yaxha, la gran joia maia de l’àrea de Petén. No tan conegut pels visitants, la seva visita es fa molt agradable. Passejarem per tota la seva àrea selvàtica i podrem veure micos saltant d’arbre en arbre. També gaudirem de les diferents restes maies, temples, piràmides bessones, acròpolis i palaus entre altres. Dinar en un restaurant. A la tarda, coneixerem l’illa i població de Flores, al mig del llac Petén Itzá. Allotjament a l’Hotel Camino Real Tikal 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 7
Flores – Tikal – Flores

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a descobrir les restes arqueològiques de Tikal, sens dubte, el millor exponent de la cultura maia clàssica. El seu nom significa “lloc de veus”. Aquesta ciutat va ser de les més importants del món maia. Abandonada abruptament fa més de 1.000 anys, es respira una certa màgia i misteri a mesura que vas descobrint els diferents temples i places. El paisatge és fascinant, ja que es troba enmig d’una àrea selvàtica de 576 km quadrats. Visitarem el complex Q i R, l’acròpolis central, els temples el gran jaguar i ‘los mascarones’. Dinar en un restaurant del parc. A l’hora convinguda, ens traslladarem a l’hotel. Sopar en un restaurant.

DIA 8
Flores – Ciutat de Guatemala – Barcelona

Esmorzar pícnic i vol a la ciutat de Guatemala. En arribar, farem la visita a la capital. Veurem el seu centre històric i entrarem a la catedral ornamentada amb pintures colonials i talles religioses. També passarem per l’avinguda de la Reforma, on es troba la part moderna de la ciutat. Aquest bulevard de més de dos quilòmetres és, sens dubte, l’artèria principal de la ciutat. Trobem edificis del segle XIX juntament amb els més actuals. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol IB6342 de les 17.30 hores en direcció Barcelona (via Madrid). Nit a l’avió.

DIA 9
Barcelona

Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 17.20 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

3.785€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+100€ taxes aèries

-110€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-110€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +935€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +100€.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 14 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Cal fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

25/03/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació