Saltar al contenido

Hamburg, Bremen i Lübeck,
mercats de Nadal

Amb guia

Avió i autocar

04/12/22
-4 dies-

Des de 1.060€

Itinerari

Escapa’t a Hamburg, una ciutat que s’ha reinventat de forma espectacular. És una ciutat vibrant i moderna, amb elements arquitectònics interessants com el nou edifici de la Filarmònica de l’Elba. Descobreix Bremen, que va ser un dels ports més importants d’Europa i la històrica Lübeck, la reina de les ciutats hanseàtiques.

DIA 1
Barcelona – Hamburg

Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 hores per sortir en el vol LH1817 de les 07.55 hores en direcció Hamburg, via Múnic. Arribada prevista a les 12.30 hores i trasllat a l‘hotel per deixar maletes i dinar. A la tarda, anirem al Mercat de Nadal que està situat davant de l’ajuntament de la ciutat, on trobarem una gran varietat de productes artesanals i gastronòmics juntament amb les famoses paradetes de gluhwein. Disposareu de temps lliure en aquest mercat. Sopar i allotjament a l’hotel Hyperion 4* o similar. 

DIA 2
Hamburg

Esmorzar a l’hotel. Al matí començarem la visita de la ciutat. Passarem pel riu Alster i els seus canals on trobarem l’”Speicherstad”, un complex de magatzems d’arquitectura gòtica fets amb maons  de l’època “Grunderzeit”, frontons i torres curioses, considerats actualment els més grans del món. Seguirem la nostra visita pels nombrosos ponts de gran riquesa arquitectònica. D’entre ells el més important de la ciutat és el pont de Zollenbrücke, que data del segle XVII. També tindrem l’oportunitat de passejar pels carrers del popular barri de Sant Pauli, conegut per la seva llarga tradició marinera gràcies a la seva proximitat al port. Des d’aquí iniciarem una navegació pel port i ens explicaran la importancia d’aquest, essent el més gran d’Alemaya i un dels de més trànsit del món. Dinar en un restaurant. Tarda per passejar per més racons de la ciutat i mercats. Sopar i allotjament a l’hotel. 

DIA 3
Hamburg – Bremen – Hamburg

Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a Bremen, on passejarem a peu pel centre històric i realitzarem una visita panoràmica. Podrem veure alguns dels edificis situats al centre històric com l’Ajuntament, l’estàtua de Roland, l’Església Liebfrauenkirche i la Weserpromenade. També ens dirigirem a la famosa Markplatz, on podrem veure el símbol de la ciutat que segurament tots coneixem gràcies al conte infantil: els Músics de Bremen. Molt a prop trobarem la catedral de Sant Pere, l’edifici més icònic de la ciutat amb les seves peculiars torres punxegudes. Dinar. A la tarda gaudirem dels Mercats de Nadal de la ciutat de Bremen, uns dels més encantadors d’Alemanya. A l’hora convin­guda, retorn a Hamburg. Sopar i allotjament a l’hotel. 

DIA 4
Hamburg – Lübeck – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem a Lübeck, una ciutat que va ser el motor del comerç marítim europeu fins al segle XVI. Realitzarem un recorregut pel centre històric, on podrem apreciar l’estructura de la ciutat antiga amb les seves mansions senyorials dels segles XV i XVI, les seves esglésies, els dipòsits de sal i els seus monuments històrics públics. Dinar en un restaurant. En acabar, trasllat a l’aeroport d’Hamburg per sortir en el vol LH031 de les 19.00 hores en direcció a Barcelona, via Frankfurt. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 23.15 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Dinar del primer i últim dia. Begudes no incloses

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.090€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+100€ taxes aèries

-30€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-30€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +320€

Asseguraça anul·lació i assistència COVID +50€

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

04/12/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Properament

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email