Saltar al contenido

Holanda i els jardins Keukenhof

Amb guia

Avió

14/04/23
-6 dies-

Des de 1.895€

Itinerari

Gaudiràs de la primavera en la seva màxima expressió, descobrint els impressionants jardins de Keukenhof. Aquest no és un viatge a Holanda qualsevol, perquè descobriràs el país de la mà del Gerard, que és neerlandès, guia oficial d’Holanda i de Catalunya. Descobriràs els llocs més turístics però també la singularitat de poblacions com Giethoorn – la Venècia del Nord- o Staphorst –on el temps sembla haver-se aturat amb els seus estrictes costums protestants.  Coneixeràs l’impressionant activitat de la subhasta de flors a Aalsmeer i els secrets de la porcellana de Delft.

DIA 1
Barcelona – Amsterdam

Presentació als taulells de facturació de Vueling de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 10.00 hores per sortir en el de les 12.10 hores en direcció a Amsterdam. Arribada prevista a les 14.35 hores (dinar no inclòs). Ens traslladarem a la capital per realitzar la visita panoràmica on veurem els seus barris peculiars, el riu Amstel, la zona universitària i dels Jocs olímpics de l’any 1928. A l’hora convinguda, trasllat a l’Hotel Leonardo Royal Amsterdam 4* o similar, situat a prop de l’estació de metro Overamstel i ben comunicat en metro amb el centre de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Amsterdam

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí gaudirem d’una visita guiada d’Amsterdam, a través de la qual passejarem pel centre històric, construït bàsicament el segle XVII. L’itinerari ens permetrà conèixer l’exterior del Teatre de Concerts, la plaça dels museus, l’Òpera/Ajuntament i els monuments més interessants. Durant la nostra visita, agafarem un vaixell per recórrer els canals d’Amsterdam, considerats Patrimoni de la Humanitat segons la llista elaborada per la Unesco. Gaudirem de les singulars façanes, ponts i cases flotants que donen identitat a la ciutat. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la ciutat o visitar algun dels seus impressionants museus. A l’hora convinguda, retornarem a l’hotel en transport públic acompanyats del nostre guia. Sopar a un restaurant. Allotjament a l’hotel. 

DIA 3
Amsterdam – StaphorstGiethoorn – Gran Dic – Amsterdam

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem a Staphorst, ciutat on encara conserven moltes tradicions antigues degut al seu estricte protestantisme. Durant la visita podrem veure les granges tradicionals de la regió decorades en colors verds i blaus. Seguirem la nostra ruta fins a Giethoorn, on la majoria de cases es troben situades en petites illetes envoltades per canals i comunicades per ponts. Farem un passeig agradable en llanxa per conèixer aquesta població. Dinar. A la tarda, retorn a Amsterdam. De camí realitzarem una parada per admirar la gran obra d’enginyeria que representa el Gran Dic i que ha permès el país de defensar-se del Mar del Nord i guanyar-li terreny. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Amsterdam – Zaanse SchansVolendamMarken – Amsterdam

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem els molins restaurats de Zaanse Schans. Més tard, ens desplaçarem fins a Volendam, un poblet de pescadors on alguns dels seus residents encara vesteixen amb la vestimenta tradicional. També coneixerem el procés de fabricació d’esclops i d’elaboració dels formatges holandesos en una típica granja. Dinar. A la tarda ens traslladarem en ferry a Marken, població on farem una passejada pels carrers, plens de pintoresques casetes de fusta. A l’hora convinguda, retornarem a Amsterdam. Sopar i allotjament a l’hotel. 

DIA 5
Amsterdam – Subhasta de Flors d’AalsmeerKeukenhof – Amsterdam

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Aalsmeer per veure la subhasta de flors i plantes més important del món. A l’hora convinguda, ens dirigirem cap a Lisse on trobarem el parc de Keukenhof. Podrem gaudir d’un impressionant espectacle de floració amb els seus jardins coberts de catifes de flors multicolors. Dinar. A la tarda, tornarem cap a Amsterdam realitzant un recorregut a través d’una zona on acostumen a haver camps florits. Disposarem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Amsterdam  – La Haia – Delft – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Avui ens traslladarem fins a la Haia i, acompanyats del nostre guia, podrem veure l’exterior del Parlament Holandès, les boniques ambaixades situades al carrer Lange Voorhout i la seu del Tribunal Internacional de Justícia. A continuació ens aproparem a Delft, famosa per la seva porcellana blava i ciutat bressol del pintor Vermeer. Visitarem la Royal Delft, la fàbrica reial de porcellana, on ens explicaran l’art antic de la fabricació, herència de mestres italians del segle XVI i coneixerem el centre de la ciutat. Dinar a un restaurant cèntric. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport d’Amsterdam. Sortida en el vol de Vueling de les 18.25 hores en direcció a Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 20.45 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Allotjament

Acompanyant de Promoviatges i guia

No inclosos

Dinar del primer dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal, maleta en cabina i propines

Serveis no esmentats com inclosos

1.950€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+60€ taxes aèries

-55€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-55€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +640€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

14/04/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email