Saltar al contenido

Illes Gregues,
creuer boutique

A mida

2024
Juny: 14, 21, 28 
Juliol: 5, 12, 19, 26 
Agost: 2, 9, 16, 23, 30 
– 8 dies –

Des de 1.795€

Itinerari

Grècia ofereix experiències per a tot tipus de viatger. Els apassionats per la història gaudiran de llocs arqueològics únics, els amants de la platja d’algunes que estan catalogades entre les millors del món, i els sibarites gastronòmics descobriran mil i un sabors a cada escala, a quin més temptador. Aquest itinerari us permetrà visitar les illes més reconegudes, i també les illes més petites i els racons més inesperats, a més de ports més exclusius i menys saturats.

DIA 1
Atenes – Kea

Embarcament al port de Marina Zea a Atenes de 14.00 a 15.00h. Després d’una càlida benvinguda i la presentació del simulacre de seguretat a bord del mega iot MY HARMONY V, posem rumb a Kea, via Cap Súnion. Temps lliure per a explorar el petit port de Kea, Coressia, després del sopar. Sortida de matinada cap a Delos. Nit a bord.

DIA 2
Delos – Mykonos

Durant el matí podrem fer un tour opcional al jaciment arqueològic de Delos, l’illa més sagrada de l’antiguitat.  A continuació, anirem fins el port de Mykonos on abans, farem una parada per nedar. Tarda i nit lliures per gaudir de l’estil de vida cosmopolita de l’illa. Nit a Mykonos.

DIA 3
Santorini

A primera hora del matí navegarem en direcció a Santorini. Arribada prevista cap al migdia. Podrem experimentar l’impressionant entorn natural de la caldera volcànica, podrem fer una visita opcional als llocs arqueològics i els pobles típics amb unes vistes úniques sobre el mar Egeu. Per la nit partirem cap a Creta. Nit a bord.

DIA 4
Rethymnon – Creta

Arribada durant el matí al conegut i animat port de Rethymnon a Creta. Podrem fer una visita opcional a l’antiga ciutat de Knossos, a prop de Heraklion. Sortida per la tarda cap a Kythira. Nit a bord.

DIA 5
Kythira

Parada per nedar durant el migdia i arribarem a la tarda a Kythira, una illa menys coneguda que a dia d’avui s’està convertint en una de les illes preferides entre els visitants de Grècia. Tarda lliure per visitar la pintoresca ciutat principal de Chora, on podrem experimentar els encants d’aquesta pacífica illa. Nit a Kythira.

DIA 6
Monemvasia – Nafplion

Navegarem, a primera hora del matí, cap a Monemvasia. Podrem descobrir aquesta ciutat important amb les seves fortificacions medievals. Tindrem temps lliure per descobrir l’arquitectura bizantina i veneciana conservada d’una manera excepcional. Podrem experimentar també la seva bellesa del seu entorn natural. Sortida cap a Nafplion a primera hora de la tarda, abans farem una parada per nedar a les aigües turqueses. Arribada a la tarda a Nafplion. El seu casc antic ens atraparà per la bellesa dels seus carrers estrets i la seva arquitectura característica de l’època.
Addicionalment, podrem veure les seves fortificacions medievals al port que coronen els pujols. Nit a Nafplion.

DIA 7
Nafplion – Hidra – Marina Zea – Atenes

Visita opcional a Micenes, el poderós palau emmurallat d’Agamèmnon, el rei homèric aqueu. Sortida a primera hora de la tarda cap a l’illa d’Hidra. Temps lliure per explorar la pintoresca ciutat portuària. Sopar d’acomiadament amb el capità. Arribada a Marina Zea, Atenes de matinada.

DIA 8
Atenes

Desembarcament a les 9h, després de l’esmorzar.

 

El M/Y HARMONY V és un iot elegant de 55m d’eslora i va ser construït/botat al juliol de 2009. El HARMONY V compleix amb les normes de seguretat de EUROSOLAS, ISPS (Codi Internacional de Seguretat en Punts de Vaixells), ISM (Gestió Internacional de Seguretat), mentre que els seus potents motors i estabilitzadors permetran una navegació segura i còmoda. El servei a bord és proporcionat pel capità, el coordinador del creuer i els seus experimentats membres de la tripulació. El servei serà atent o discret d’acord amb les preferències del client i sempre es para atenció a la seguretat i comoditat dels viatgers. Les excursions organitzades estan disponibles per a la majoria dels punts d’escala i es poden reservar amb 24 hores d’antelació.

IMPORTANT

Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Allotjament en cabina doble

Equips de pesca i snorkel (subjecte a disponibilitat)

Mitja pensió
Esmorzar bufet americà
1 àpat diari
Coctail de benvinguda
Nit local temàtica
Barbacoa a coberta
Sopar amb el capità
Cafè de «Melitta», té i aigua

Aire condicionat a la cabina

Coordinador del creuer de parla anglesa

No inclosos

Excursions no esmentades com a incloses

Wifi amb càrrec

Serveis no esmentats com a inclosos i propines

Begudes (excepte les esmentades amb anterioritat)

Extres de caràcter personal

Propines per a la tripulació (13 -15€ per passatger i dia)

T'agradaria que t'organitzem els vols i trasllats d'aquest viatge? Consulta'ns

Des de 1.475€

*Taxes no incloses.

OFERTA BLACK FRIDAY 2x1
Preu vàlid per reserves realitzades entre el 17 i 30 noviembre per a les sortides del 19 i 26 de juliol.

2.950€

Preu per persona en cabina doble

+320€

Taxes portuàries

Consulta’ns altres vaixells, dates i itineraris

TERMES I CONDICIONS

El descompte no es pot combinar amb altres ofertes.

Servei de despeses d’anul·lació a partir de +48€.

Per a garantitzar la reserva del creuer, demanem el 35% com a paga i senyal
60 dies abans s’ha de fer el pagament del 50% del total de la reserva.
30 dies abans de la sortida, la totalitat de la reserva ha de quedar pagada.

Entre 240 i 120 dies abans de l’embarcament existeixen unes despeses d’anul·lació  de 250€ (per reserva) com a despeses administratives, que es convertiran en crèdit futur que podrà ser utilitzat en una nova reserva realitzada dins dels 12 mesos posteriors següents a partir de la data de navegació inicial i per a qualsevol creuer, i sortida amb Variety Cruises.

Entre 119 i 90 dies abans de la sortida, les despeses són del 15% de la tarifa del creuer.
Entre 80 i 60 dies abans de la sortida, les despeses són del 25% de la tarifa del creuer.
Entre 59 i 30 dies abans de la data de sortida hi ha unes despeses del 50% del total.
A partir de 29 dies abans de la sortida hi ha unes depeses del 100% .

Per emetre els vols sol·licitem el pagament del 100% del seu import. Les condicions d’anul·lació i canvis dependran de la companyia aèria

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació