Saltar al contenido

Índia del Nord

Amb guia

Avió

02/08/23
11/09/23
-10 dies-

Des de 2.675€

Itinerari

L’Índia no és un destí qualsevol, és una experiència inoblidable, una sensació única que no deixa indiferent a ningú i que, o bé atrapa al visitant des del primer moment o el desenamora en un sospir. Al nord trobaràs l’Índia més colorista la ciutat rosada de Jaipur, la gran fortalesa d’ Amber i Agra, seu del fascinant Taj Mahal. Delhi és alhora caòtica i tranquil·la, una ciutat sempre activa on les vaques sovint passegen pels carrers de barraques. Varanasi, la ciutat més sagrada, banyada pel Ganges et farà viure l’experiència dels pelegrins. Viu la passió del país dels mil colors!

DIA 1 
Barcelona – Nova Delhi

Presentació als taulells de facturació de Lufthansa de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 05.40 hores per sortir el vol LH 1819 de les 07.40 hores en direcció Nova Delhi (via Munic). Arribada prevista a les 23.30 hores i trasllat a l’Hotel The Suryaa 5* o similar. Allotjament a l’hotel.

DIA 2 
Nova Delhi

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la ciutat vella de Delhi, que inclou el Jama Masjid, el Fort Roig i Chandni Chowk, format per un laberint de carrerons. També coneixerem el Raj Ghat, el memorial de Mahatma Gandhi. Dinar. Continuarem la nostra visita per la part moderna de Delhi. El recorregut inclou la Porta de l’Índia, el Qutub Minar, Rashatrapati Bhawan i l’actual Palau Presidencial. La nostra visita finalitzarà al temple Sij Bangla Sahib, on gaudirem d’una cerimònia religiosa. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Delhi – Samode – Jaipur

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a la província de Rajasthan. De camí ens aturarem a Samode per dinar al famós Samode Palace. A continuació ens traslladarem a Jaipur, la ciutat Rosa. A l’arribar, farem una breu visita dels elements més emblemàtics de la ciutat com el Palau Reial o l’Observatori. Seguidament ens dirigirem a l’Hotel Radisson City Center 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Jaipur: Fort Amber

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens traslladarem a l’antiga capital dels Maharajàs de Jaipur per visitar el Fort Amber. Per accedir a aquesta antiga ciutat fortificada pujarem als lloms d’elefants ensinistrats i podrem viure una experiència inoblidable. D’aquesta visita en destaquem el Sukh Mahal, tot un luxe amb portes de marfil i fusta de sàndal i parets de marbre. Dinar. A la tarda tornarem a Jaipur, on podrem disposar de temps lliure per a les inevitables compres. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra

Esmorzar a l’hotel. Avui la nostra ruta ens portarà fins a Agra. Però abans d’arribar, realitzarem una parada a la ciutat mongola de Fatehpur Sikri. Aquesta es tracta d’una de les ciutats desertes més belles de l’Índia. Diuen que va ser abandonada per la manca d’aigua. Tot i els saquejos que ha patit, encara conserva una curiosa arquitectura que barreja estils islàmics i hindús. Dinar en ruta. Seguirem el nostre camí fins a Agra. Trasllat a l’Hotel Courtyard by Marriot 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Agra

Esmorzar a l’hotel. Durant aquest dia gaudirem d’una de les 7 meravelles del món: el Taj Mahal. Van ser necessaris 22 anys i 22.000 persones treballant per aixecar un dels monuments més bonics del món, dedicat per l’Emperador Shan Jahan a la seva esposa Muntaz Mahal. Dinar. A la tarda visitarem el Fort Roig de la ciutat, una fortalesa plena de nombrosos i sorprenents palaus. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7
Agra – Delhi – Benarés (Varanasi)

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Delhi i vol a Benarés, la ciutat sagrada de l’Índia. Dinar lleuger a l’avió. Arribada a Benarés. Sopar i allotjament a l’Hotel Radisson 5* o similar.

Opcional Nocturna: Sortida amb un guia local fins als Ghats, situats a la vora del riu Ganges per gaudir de la cerimònia religiosa d’Aarti, per 15 €. Aquesta visita és molt especial, milers de peregrins renten els seus pecats al riu Ganges i ofereixen ofrenes i d’altres escampen les cendres dels seus morts a les sagrades aigües del riu.

Nota important: en els vols interiors el pes màxim de la maleta és de 15 quilos per persona.

DIA 8
Benarés (Varanasi)

Abans de la sortida del sol, ens traslladarem al riu Ganges per gaudir dels rituals que els peregrins realitzen als ghats, des de la perspectiva del riu. Retorn a l’hotel per esmorzar. Temps lliure per gaudir d’aquesta espiritual ciutat o descansar al nostre hotel. Dinar. A la tarda, sortirem en els típics “rickshaws” fins al centre, on gaudirem d’una passejada per aquesta laberíntica ciutat. Continuarem fins a la zona dels crematoris on se celebren les cerimònies funerals a la vora del Ganges. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 9
Benarés – Nova Delhi

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem a Sarnath, població budista on es troba la Stupa que simbolitza el món budista; bonics jardins i un temple budista completen aquest conjunt arquitectònic. A continuació ens dirigirem a l’aeroport de Benarés per sortir en vol domèstic a Delhi.

DIA 10
Nova Delhi – Barcelona

Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 11.50 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Visat

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

2.755€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+105€ taxes aèries

-80€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-80€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +325€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +75€.

Visat +125€.

Suplement sortida agost +65€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits: Passaport amb vigència (mínim 6 mesos) El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

02/08/2023
11/09/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email