Saltar al contenido

Índia i Maldives

A mida

15 dies

Segons serveis

Itinerari

Comença el viatge descobrint l’Índia, un dels països més fascinants del món. És una terra de mites, contrastos i espiritualitat, però també de desigualtats i pobresa. La seva aura espiritual barrejada amb el bullici dels seus carrers formen una mescla exòtica perfecta: vaques passejant, tuk-tuks amb pressa, dones que caminen amb acolorits saris i guarnides amb joies d’or… La gent de l’Índia és extravertida, alegre i amable. En un país on tot sembla molt exòtic, per als locals l’exòtic ets tu! 

Després de passar uns dies visitant un país tan intens, res millor que passar els últims dies del teu viatge relaxant-te en un ressort al paradís: les Maldives.

DIA 1
Barcelona – Abu Dhabi

Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, taulells de facturació d’Ethiad, mínim 3 hores abans de la sortida del vol EY050 de les 10.45h. Arribada a Abu Dhabi a les 19.20h i connexió amb el vol EY218 de les 22.15h.

DIA 2
Abu Dhabi – Dehi – Samode – Jaipur
Arribada prevista a Delhi a les 03.15h. Un cop hàgiu fet els tràmits d’immigració i recollida d’equipatge, el vostre xofer us estarà esperant per traslladar-vos al vostre hotel (habitació reservada per poder ocupar-la de seguida). Un cop hàgiu descansat i esmorzat a l’hotel, el vostre xofer i guia us estaran esperant per començar la ruta cap a Jaipur per carretera, via Samode (280 Km / 6 Hrs aprox.). Arribada i passeig pel poble de Samode (dinar buffet al Samode Palace inclós). Samode és una petita localitat situada a 42 km de Jaipur on es pot admirar el seu impressionant palau d’arquitectura Rajput-Mogol – construït en el segle XVIII i molt ben conservat, pel fet que va ser transformat en hotel l’any 1985. A l’arribada a Jaipur, trasllat a l’hotel Hilton. Més tard, visita del Temple Hinduista Laxmi Narayan on podreu assistir a la cerimònia religiosa. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Jaipur

Esmorzar a l’hotel. Al matí excursió a Fort Amber, antiga capital dels Maharajàs de Jaipur, situada a uns 12 km de Jaipur. Es realitzarà un passeig a lloms d’elefants, o en jeeps, una experiència inoblidable. A la tarda, visita de la ciutat de Jaipur, incloent-hi el Palau Real i l’Observatori Astronòmic. També tindreu la possibilitat de veure i fotografiar un dels símbols de la ciutat, el Palau dels Vents (Hawa Mahal). Després viureu l’experiència de passejar en rickshaw pel mercat de Choti Chaupad. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra

Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida per carretera cap a Agra visitant en ruta Fatehpur Sikri (295 km / 6 Hrs aprox.).
Fatehpur Sikri, una de les més belles ciutats desertes de l’Índia. La fundació d’aquesta ciutat “fantasma” va ser dedicada per l’Emperador Akbar al Sant Salim Chisti, qui li va beneir i va vaticinar el naixement del seu fill. En agraïment, Akbar va construir la ciutat l’any 1569. Dinar a l’hotel Laxmi Vilas Palace en Bharatpur. A l’arribada a Agra, trasllat a l’hotel Double Tree by Hilton. Després, visita del famós Taj Mahal (tancat en divendres), una de les set meravelles del món. La seva construcció va començar l’any 1631 i durant 22 anys, 22.000 persones van treballar per a aixecar un dels monuments més bells del món, dedicat per l’Emperador Shah Jahan a la seva esposa Mumtaz Mahal. Sopar i allotjament. 

DIA 5
Agra – Delhi

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita del Fort Vermell d’Agra, construït per l’Emperador Akbar i on es troben nombrosos palaus i Ashram de la Mare Teresa. Després de la visita, sortida cap a Nova Delhi per carretera (215 km 4½ Hrs aprox.). A l’arribada a Delhi, trasllat a l’hotel Aloft de l’aeroport. Sopar i allotjament a l’hotel. 

DIA 6
Nova Delhi – Benarés

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol domèstic de les 10.45 (només es permeten 15kg de facturació per persona, cada kg d’excés d’equipatge oscil·la els 7€). Arribada a Benares a les 12.10h i trasllat a l’hotel. A la tarda, acompanyats del guia local, passejareu pels seus ghats, sempre plens de devots lliurats a les seves ablucions, homes rentant roba i nens jugant entre vaques i búfals d’aigua. Us acostareu a Manikarnika, el crematori més important, passeig en rickshaw i a la nit assistireu al Ganga Aarti, la cerimònia en la qual cada nit es venera a la “Mare Ganga”. Sopar i Allotjament a l’hotel.

DIA 7
Benarés

A l’alba, passeig amb vaixell pel Riu Ganges. Una barca de rems porta als visitants per a tenir una millor vista de diversos ghats sense molestar als pelegrins. Retorn a l’hotel, esmorzar i temps lliure per a dutxar-se i refrescar-se. Matí lliure. Es disposa d’accés ràpid i fàcil a les diferents activitats de l’àrea. Allotjament. A la tarda, excursió a Sarnath, un poble Budista situat a uns 14 Km de Benarés on el fundador del Budisme “Déu Buda” va donar el seu primer sermó. L’estupa – símbol del Budisme – està envoltada d’uns jardins, així com d’un Temple Budista. Prop d’aquest conjunt, existeix un museu arqueològic de gran importància. Sopar i Allotjament a l’hotel.

DIA 8
Benarés – Delhi

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Benarés per embarcar en el vol doméstic 6E423 de les 12.40h destí Delhi. Arribada a Delhi a les 14.10h on el vostre xofer us estarà esperant per fer-vos el trasllat a l’hotel. De camí passarem pel Temple de lotus. Resta del dia lliure. Sopar i Allotjament a l’hotel.

DIA 9
Delhi

Esmorzar a l’hotel. Al matí visita de Vell Delhi, incloent-hi un recorregut per la zona del Fort Vermell. Visitareu la majestuosa Mesquita Jama Masjid, construïda l’any 1656 per l’emperador Shah Jahan. Ens dirigirem cap a Chandni Chowk, un dels mercats més antics i amb major activitat. Tindreu l’oportunitat de passejar pel vell Delhi en Rickshaw. A continuació visitarem també el Raj Ghat, Mausoleu de Mahatma Gandhi. A la tarda farem una visita de la part moderna de Delhi que inclou Qutub Minar, la torre de la victòria de cinc plantes. El recorregut comença per l’àmplia avinguda on es troba el Parlament. En un dels extrems d’aquesta avinguda veurem la Porta de l’Índia, un arc de triomf que commemora la Primera Guerra Mundial; en l’altre extrem, Rashtrapati Bhawan, una meravellosa estructura arquitectònica i residència oficial del President de l’Índia. Per a concloure, es visitarà el Temple Sikh Bangla Sahib, on podreu assistir a la cerimònia religiosa. Sopar inclòs. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol UL198 de matinada de les 01.10h, destí Male, via Colombo. (matinada de dissabte a diumenge).

DIA 10
Delhi – Maldives

Nit a bord. Arribada a Colombo a les 04.45h i connexió amb el vol UL101 de les 07.20h. Arribada a Male a les 08.15h. Trasllat per embarcar en un vol domèstic d’una hora aprox de durada i més tard al speed boat durant uns cinc minuts més, fins a arribar al vostre hotel. Check-in i acomodació a la vostra Beach Pool Villa. Resta del dia lliure per gaudir de les instal·lacions.

DIES 11, 12 i 13
Maldives

Tot inclòs. Dia lliure per descansar o practicar activitats i excursions opcionals que podreu contractar directament a l’hotel. Allotjament.

DIA 14
Maldives – Abu Dhabi

Tot inclòs (finalitza a les 12.00h). Resta dia lliure. A l’hora prevista, trasllat en speed boat per embarcar al vol domèstic cap a l’aeroport de Male. Facturació i embarcament al vol EY279 de les 20.35h. Arribada a Abu Dhabi a les 23.50h i connexió amb el vol EY049 de les 02.30h (matinada de dijous a divendres). Nit a bord.

DIA 15
Abu Dhabi – Barcelona

Arribada prevista a Barcelona a les 07.40h. Fi dels nostres serveis. 

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió

9 nits allotjament a Delhi en mitja pensió i 2 dinars en ruta. 4 nits allotjament a Maldives amb tot inclòs

Xofer privat a l’Índia

Visites definides

Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació

Vols i speed boat a Maldives

Guia privat 

4 nits d’allotjament a Maldives

No inclosos

Visat i PCR

Extres de caràcter personal

Serveis no esmentats com inclosos

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació