Saltar al contenido

Irlanda del nord

Amb guia

Avió

12/05/24
-5 dies-

Des de 1.625€

Itinerari

Coneix una terra de mites i llegendes amb penya-segats abruptes, castells de fantasia i ciutats amb molta vida. Descobreix Belfast, la ciutat marcada per la tradició musical que va veure néixer el Titànic. Derry, que compta amb un interessant centre històric, és imprescindible per conèixer la història recent de la regió. La magnífica Calçada del Gegant ens ofereix paisatges costaners espectaculars. No t’ho pensis més i escapa’t a Irlanda del Nord amb nosaltres!

DIA 1
Barcelona – Belfast

Presentació als taulells de facturació de la companyia Air Lingus de la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 08.30 hores per sortir en el vol EI563 de les 11.00 hores a Dublín. Trasllat en autocar a Belfast, on arribarem després de 2 hores per carretera (per horari de vol, el dinar no es pot incloure). Farem una visita panoràmica de la ciutat. Veurem l’exterior de l’Ajuntament de Belfast, magnífic edifici d’estil eduardí coronat per una gran cúpula de 53 metres d’alçada, l’Albert Royal Clock, Victoria Street i la catedral de Santa Anna. Seguirem per la Falls Road, carrer principal que travessa la part oest de Belfast, separant el barri catòlic del protestant. Aquí es troben diferents murals que expliquen els problemes polítics i ideològics que sempre han tingut lloc en aquestes dues comunitats. Trasllat a l’Hotel Holiday Inn Belfast 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Belfast

Esmorzar a l’hotel. Avui, dedicarem tot el dia a conèixer la ciutat. Començarem pel barri de l’est, antiga zona portuària de la ciutat. Actualment, és un districte nou amb apartaments, centres comercials i restaurants. Aquí es troba l’icònic museu del Titànic, al mateix moll on es va construir el transatlàntic amb 27 metres d’alçada, la mateixa que el famós buc. La seva forma simbolitza una proa entre blocs de gel i onatge. En el seu interior veurem objectes, documents i fotografies. A destacar, l’arxiu de Robert Duane Ballard, l’oceanògrafa que l’any 1985 va recuperar restes del vaixell submergit. Continuarem la visita passejant pels carrers de vianants de la ciutat, on es troben els diferents comerços i pubs. Dinar en un restaurant. A la tarda, farem una interesant visita al barri oest de la ciutat, escenari del conflicte nordirlandès “the troubles” entre unionistes protestants i catòlics republicans. Veurem el famós mur que separa aquestes comunitats i els seus murals, fent homenatge a líders unionistes o republicans. Travessarem les portes metàl·liques que encara cada nit continuen tancant aquest barris i coneixerem cadascuna de les històries que els murals ens expliquen. En acabar, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Belfast – Derry

Esmorzar a l’hotel. En autocar, iniciarem la ruta cap a la Costa Nord del país. Recorrerem la carretera panoràmica d’Antrim, on gaudirem d’unes impressionants vistes de l’oceà, pobles encantadors i castells medievals. Arribarem a la famosa “Giant Causway” o Calçada del Gegant, paratge únic amb milers de columnes de basalt que entren cap a l’Atlàntic. Segons la llegenda, és el camí que el gegant irlandès Fionn, en lluita amb el gegant escocès Benandonner, va construir per arribar a Escòcia. La història acaba quan Benandonner destrueix aquest camí, i el que avui en dia veiem són les restes del que va quedar. Podrem caminar per damunt d’aquest blocs, fer fotos i enamorar-nos d’aquest paratge declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem per la costa fins arribar a Derry. Sopar i allotjament a l’Hotel Maldron 4* o similar.

DIA 4
Derry

Esmorzar a l’hotel. Al matí, anirem a Malin Head, el punt més al nord d’Irlanda. La ruta ens portarà per platges salvatges, dunes i penya segats. Farem diverses parades per poder fotografiar aquest escenari del comtat de Donegal, el més remot d’Irlanda. En acabar, retorn a Derry. Dinar en un restaurant. A la tarda, coneixerem la ciutat de Derry. Veurem l’exterior del seu ajuntament, el Guildhall, l’edifici neogòtic i icona de la ciutat. Seguirem endinsant-nos a les seves muralles que donen protecció al centre històric. Veurem els seus carrers més típics i farem un passeig per les muralles per veure una panoràmica de tota la ciutat. En acabar, anirem al barri de Bogside, escenari del “Diumenge de sang” (30 de gener de 1972) on 13 homes i nens no armats van ser assassinats a trets per policies britànics després d’una manifestació pels drets civils dels catòlics. Els murals d’aquest barri ens mostraran aquests conflictes. En acabar, temps per gaudir lliurement de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Derry – Dublín – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Dublín. En arribar, farem un passeig pel centre de la ciutat. Anirem a la zona de pubs i passarem pel Temple Bar, el més famós i conegut de Dublín. També veurem el Penny Bridge, el pont sobre el riu Liffey més fotografiat i emblemàtic de la ciutat. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol d’Air Lingus EI564 de les 18.50 hores. Arribada a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 22.30 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa amb aigua inclosa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Alotjament

No inclosos

Dinar del primer dia, sopar de l’últim i begudes en els àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.670€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+95€ taxes aèries

-45€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-45€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +325€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

12/05/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació