Saltar al contenido

Islàndia i les
aurores boreals

Amb guia

Avió i autocar

18/02/23
-5 dies-

Des de 2.615€

Itinerari

És impressionant en qualsevol època de l’any, però a l’hivern, Islàndia ofereix la seva gran atracció estel·lar, les aurores boreals. No és fàcil veure-les, però quan finalment observes com cobreixen el cel amb els seus jocs de llum enmig de la nit àrtica, et quedes embadalit, i el fred passa a un segon pla. El paisatge és espectacular, malgrat el fred (la temperatura rarament baixa de zero) pots recórrer llacs, glaceres, veure impressionants sals d’aigua… Hi pots sumar el component volcànic de l’illa: volcans, camps de lava i aigües termals. Una experiència que has de viure com a mínim una vegada a la vida!

DIA 1
Barcelona – Reykjavík- Costa Sud Islandesa – Myrdal

Presentació als mostradors de facturació de la companyia Vueling a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 05.00 hores. Sortida en el vol de les 07.00 hores en direcció a Reykjavík. Arribada prevista a les 10.40 hores.  Recollida a l’aeroport i sortida per fer la costa sud d’Islàndia, una de les regions que reuneix la majoria d’atractius turístics de l’illa. Farem una primera parada a les cascades de Seljalandsfoss , on podrem caminar per sota d’ella . Després continuarem fins a la poderosa cascada Skógafoss, que sorprèn amb una caiguda de 60 metres i que sens dubte és la postal per excel·lència d’Islàndia. Dinar. Com a última parada del dia anirem a la glacera Solheimajokull, des d’on podrem fer unes bones fotos als imponents gels, aquí el nostre guia ens podrà explicar una mica més sobre com influeix el canvi climàtic a la natura fràgil de l’illa. Arribada a l’hotel Kria o similar, sopar i allotjament. A la nit sortirem amb el nostre guia acompanyant a provar sort i caçar un dels fenòmens naturals més buscats, les aurores boreals.

DIA 2
Vik i Myrdal – Cova de Gel – Reynisfjara – Myrdal

Esmorzar a l’hotel. De bon matí visitarem una cova de gel natural, un lloc tan especial que ens deixarà sense paraules. El trajecte no és complicat i es fa amb un guia expert. Dinar. Seguidament visitarem Vik, amb les seves botigues de roba tradicional i platges de sorra negra. Continuarem cap a la platja negra de Reynisfjara on la sorra negra contrasta amb les columnes de basalt, oferint un paisatge lunar. Visitarem també el mirador de Dyrhólaey, des d’on es té una vista panoràmica del penya-segat amb els seus arcs característics. Tornada a l’hotel. Sopar i a la nit sortida a peu des de l’hotel per veure l’aurora boreals amb el guia de Promoviatges.

DIA 3

Vik y Myrdal – Península de Reykjans – Reykjavík

Esmorzar a l’hotel. Reprendrem la ruta circular cap a la capital, pel camí farem una parada al museu interactiu LAVA, on podrem conèixer tot sobre l’activitat volcànica de l’illa. Dinar. A la tarda visitarem la península de Reykjanes que s’ha fet famosa aquests darrers anys per l’activitat volcànica de la zona. Recorrerem dos dels punts més importants, la zona geotèrmica de Seltun i Krysuvik, on les seves imponents fumaroles i colors et deixen sense paraules. Visitarem també el “pont entre continents”, que creua per dalt de la línia de separació entre la placa tectònica nord-americana i l’euroasiàtica, finalment, anirem a la llacuna blava o Blue Lagoon,  on podrem fer un bany. Seguirem cap a Reykjavík. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel Reykjavík Natura o similar.

DIA 4
Reykjavík – Cercle Daurat – Reykjavík

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita als tres atractius més populars, que conformen l’anomenat “cercle daurat islandès”. Les tres parades principals de la ruta són Thingvellir, Gullfoss i la vall de Haukadalur,  amb gran activitat geotèrmica i on hi ha els guèisers Geysir i Strokkur. Thingvellir és un parc nacional amb especial importància històrica ja que s’hi va establir el primer parlament del món, i també amb una gran bellesa natural en deixar al descobert la tectònica de plaques a través de les falles que travessen la regió; Gullfoss és una espectacular cascada que compta amb dos salts i un total de 32 metres; i per últim els dos grans guèisers Strokkur i Geysir, que cada 8 minuts fa erupció llançant una columna d’aigua de gairebé 20 metres. Dinar. A la tarda tornarem a Reykjavík i farem una passejada pel centre de la ciutat amb el nostre guia. Arribada, sopar i allotjament.

DIA 5
Reykjavík – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol de la companyia Vueling a les 11.25 hores. Arribada prevista a Barcelona a les 16.55 hores. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia i begudes

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

2.620€*

2.695€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+195€ taxes aèries

-80€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida

-80€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

*CONDICIONS PROMOWEEK

Promoció vàlida pels viatges en grup exclusius de Promoviatges amb sortida 2023, per reserves fetes entre el 21 i 27 de novembre de 2022. El descompte s’aplica sobre el preu base i es acumulable a totes les promocions vigents. Per gaudir del descompte, és imprescindible fer el 25% de paga i senyal.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +280€

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +75€

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. Grup màxim 25 participants.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

18/02/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no te servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email