Saltar al contenido

Istambul,
Pont de Desembre

A mida

02/12/22
07/12/22
-5 dies-

Des de 1.018€

Itinerari

DIA 1
Barcelona – Istambul

Presentació a l’aeroport de Barcelona, facturació i embarcament en el vol de les 18.00 directe a Istambul. Arribada prevista a les 23.40 i trasllat al hotel. Allotjament a l’hotel Crowne Plaza Old City.

DIA 2
Istambul – Bòsfor – Istambul

Esmorzar. Sortida del hotel per a visitar la Mesquita de Soliman el Magnífic. Es considera com la Mesquita més perfecta del arquitecte Sinan del segle XVI. A continuació, creuarem a la part asiàtica per a visitar el Palau de Beylerbeyi, un dels palaus més bonics del segle XIX. Dinar. A continuació, realitzarem el Creuer pel Bòsfor. Durant el passeig, podran ver la Mar de Màrmara, palaus de sultans i els yalis més antics en ambdues riberes del estret. Després del passeig, temps lliure en el Basar de les Espècies per a gaudir del ambient que ens traslladarà a segles passats. Trasllat al hotel. Allotjament.

DIA 3
Istambul

Esmorzar. Sortida per a la visita de la part antiga on estan concentrats els monuments otomans i bizantins més destacats. Visitarem el famós temple de Santa Sofia, el santuari més gran del món fins el segle XVII construït per l’Emperador Justinià en el segle VI convertit en un museu en 1936 i actualment en Mesquita. Tot seguit, continuarem al Palau de Topkapi, des d’on va ser dirigit tot l’Imperi Otomà durant quasi 400 anys. Dinar. A continuació, veurem l’antic Hipòdrom romà a on tindrem els monuments més antics de la ciutat com l’Obelisc Egipci, la Columna de Serp. Terminarem la nostra excursió  amb la visita de la Mesquita Blava, l’única amb 6 minarets. Els nostres guies ens acompanyaran fins el Gran Basar. Fi de l’excursió. Allotjament.

DIA 4
Istambul

Esmorzar. Dia lliure a disposició dels clients per a continuar descobrint les possibilitats culturals, gastronòmiques i d’oci que ofereix aquesta meravellosa ciutat, situada entre dos continents. Allotjament.

DIA 5
Istambul – Barcelona

Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per a tornar a casa. Sortida en el vol directe a Barcelona de les 15.25, hora local. Arribada prevista a les 17.05 i fi dels nostres serveis.

IMPORTANT

Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Descarrega'l

Serveis

Bitllets d’avió amb taxes incloses i maleta facturada

Allotjament a l’hotel indicat

Assegurança d’assistència en viatge

Trasllats aeroport – hotel – aeroport

Esmorzars. Dos dinars

Transport en autocar amb guia

Visites indicades i entrades a la mesquita Soliman, Palau de Beyelerbey, creuer pel Bòsfor, mesquita Santa Sofia, Palau de Topkapi i Mesquita Blava

No inclosos

Serveis no esmentats com a inclosos

Des de 1.018€

Preu base per persona en habitació doble

TERMES I CONDICIONS

Suplement sortida 2 de desembre +34€.

Suplement habitació individual +224€.

Ampliació assegurança d’assistència i cancel·lació per força major +55€.

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Dates de sortida

02/12/2022
07/12/2022

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email