Saltar al contenido

Turquia: Istanbul

A mida

5 dies

Segons serveis

Itinerari

La ciutat del Bòsfor t’espera amb experiències extraordinàries. Un lloc on els habitants canvien de continent varies vegades al dia i es crida a l’oració des dels minarets. Descobriràs els seus monuments mil·lenaris i, per descomptat, la seva fantàstica gastronomia. Aquest viatge consistirà en un tour privat on descobriràs tots els tresors que Istanbul amaga de primera mà. 

A primera hora, us passaran a recollir pel vostre hotel en un vehicle privat només per a vosaltres. Durant 8 hores, un guia de parla espanyola us acompanyarà mentre recorreu els llocs imprescindibles d’Istanbul. Si no sabeu què visitar, el guia estarà encantat de fer-vos les millors recomanacions d’acord amb les vostres preferències, però tingueu en compte que llocs com a Santa Sofia, la Mesquita Blava i el Gran Basar no haurien de faltar a la vostra visita! 

Visita opcional

Ens trobarem a les 15.00 hores, al restaurantŞirvanSofrasid’Istanbul. Una vegada reunits amb el guia local, i abans del creuer pel Bòsfor, començarem una visita guiada a peu durant una hora. Realitzarem un recorregut que ens portarà a descobrir alguns dels monuments més icònics de la ciutat. Entre alguns dels monuments pels quals passarem, descobrirem Santa Sofia. 
Després de la visita guiada, caminarem fins al port on agafarem el vaixell que ens portarà a través del Bòsfor i la Banya d’Or. Serà una travessia inoblidable! 
Pujarem a bord del creuer i emprendrem una ruta en la qual coneixerem des de l’aigua alguns dels atractius turístics més destacats de la ciutat. Durant una hora i mitja, navegarem a través de la Banya d’Or, la part més antiga de l’Istanbul otomà. Des de l’embarcació albirarem construccions tan emblemàtiques com Santa Sofia, el Palau deTopkapio la Torre Gàlata. Després, seguirem pel Bòsfor passant sota els seus famosos ponts i veurem uns altres dels principals punts d’interès d’Istanbul, com el PalauDolmabahç, el Palau deÇırağan, la MesquitaOrtaköyo la fortalesa deRumelihisari. Per a finalitzar el creuer pel Bòsfor i la Banya d’Or, baixarem de l’embarcació a la part asiàtica d’Istanbul. Allà podrem observar com va vesprejant a poc a poc. Prendrem de nou el vaixell per a tornar a un moll pròxim al centre històric per posar punt final al tour a les 18.00 hores.

IMPORTANT

Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança de viatge i cancel·lació

Trasllats privats

Visites privades per la ciutat

Allotjament

Esmorzars

No inclosos

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

Reserves de seients

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació