Saltar al contenido

Jordània

A mida

8 dies

Segons serveis

Itinerari

DIA 1
Barcelona  – Amman

Sortida en vol regular amb destinació Amman, capital del regne de Jordània. Arribada a l’aeroport, tràmits de visat i trasllat a l’hotel. Allotjament. 

DIA 2
Amman – Madaba – Mont Nebo – Petra

Esmorzar i sortida cap aMadaba. Visita de l’Església Ortodoxa de Sant Jordi. A la muntanyaNeboveurem una panoràmica de la Vall delJordài del Mar Mort. Continuació cap a Petra. Acomodació a l’hotel. Allotjament. 

DIA 3
Petra

Esmorzar. Dia complet de visita de la ciutat rosa, capital delsnabateusi una les 7 les meravelles del món. El tresor de Petra és sens dubte el millor atractiu de la ciutat monument. A la tarda, parada en el centre del poble de Petra. Sopar i allotjament a l’hotel. 

DIA 4
Petra – Desert de Wadi Rum

Esmorzar i sortida cap a Wadi Rum. Pel camí, parada per visitar la “Petita Petra”. Després de 2 hores de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. La visita, que es realitza en cotxes 4 x 4, conduïts per beduïns, consisteix en una petita incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. Pel camí observarem les meravelles que ha fet la naturalesa amb les roques i la sorra. En finalitzar la visita, ens dirigim al campament. Resta de la tarda lliure per a gaudir del paisatge de la zona. Sopar i nit al campament. 

DIA 5
Wadi Rum – Amman

Esmorzar. A l’hora prevista, sortida cap a Amman. Arribada i temps lliure per a recórrer la ciutat al vostre aire. Sopar i allotjament a l’hotel. 

 DIA 6
Amman – Castells del  Desert – Mar Mort – Amman

Esmorzar. Sortida cap a l’est de la ciutat, per visitar algun dels més representatius anomenats Castells del Desert (Harranah, Amra i Azraq). Aquests castells, construccions dels segles VII a l’XI, eren utilitzats uns com caravaserais, uns altres com a pavellons de descans i alguns d’ells com a forts militars per a la defensa dels seus territoris. A continuació, visitarem el Mar Mort, el punt més baix de la terra, situat a 400 metres sota el nivell de la mar. Possibilitat de bany. Retorn a Amman. Sopar i allotjament. 

 DIA 7
Amman – Jerash – Ajloun – Amman

Esmorzar. Sortida cap aJerash. Visita de la ciutat romana. Continuació cap aAjlounon visitarem el castell del segle XII de l’època dels croats. Retorn a la capital per a realitzar una panoràmica de la ciutat. Sopar i nit a l’hotel. 

DIA 8
Amman – Barcelona

Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Facturació i embarcament en el vol regular amb destinació Barcelona. Arribada i fi del viatge.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió i trasllats

Assegurança bàsica

Mitja pensió (esmorzar i sopar)

Visites definides a l’itinerari

Guia de parla espanyola

Allotjament

No inclosos

Begudes

Propines

Serveis no esmentats com inclosos

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació