Saltar al contenido

Jordània,
Pont de Desembre

A mida

04/12/22
-8 dies / 7 nits-

Des de 1.455€

Itinerari

Enamora’t del fascinant Regne Haiximita! Explora la moderna capital d’Amman i la ciutat grecoromana de Jerash, admira el màgic Castell d’Ajloun i gaudeix de les vistes des de la mítica Muntanya Nebo. Flota en les salades aigües del Mar Mort, descobreix l’antiga Petra i creua el desert de Wadi Rum en 4×4 per a passar la nit en un campament tradicional sota les estrelles.

DIA 1
Sabadell – Barcelona – Amman

Arribada a l’aeroport d’Amman. Assistència, tràmits i trasllat a l’hotel de la categoria triada (4* o 5*).

DIA 2
Amman – City Tour – Jerash – Ajloun – Amman

Esmorzar. Visitareu la capital Amman, coneixent els seus principals llocs turístics, com la Citadel i el Teatre Romà. A continuació, realitzareu la visita de Jerash o “Gerasa”, ciutat greco-romana que formava part de la Decápolis i que és coneguda com la «Pompeia de l’Est» per la seva importància i el seu magnífic estat de conservació. Podreu admirar entre altres: la Porta d’Adriano, l’Hipòdrom, el Teatre, l’Àgora o fòrum amb la seva columnata completa, el Temple de Zeus i el d’Àrtemis. Després visitareu el Castell d’Ajlun, fortalesa construïda en 1185 i reconstruït més tard en el segle XIII, pels mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels croats, situat a la part alta de la muntanya i des del qual es contempla una bonica vista. Tornada a Amman. Sopar i allotjament.

DIA 3
Amman – Madaba – Mont Nebo – Shobak – Petra

Esmorzar. Començareu el tour per la ciutat de Madaba per a visitar l’Església Ortodoxa de San Jorge on es troba un mapa mosaic de Palestina del Segle VI. Des d’allà anirem  cap a la Muntanya Nebo on tindrem una vista panoràmica de la Vall del Jordán i el Mar Mort. Continuarem la visita cap al castell de Shobak, record de l’antiga glòria de les Croades, construït com a defensa entre Damasc i Egipte. En finalitzar aquesta visita arribareu a la ciutat de Petra. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4
Petra

Esmorzar. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, la capital dels Nabateos. Durant la visita a peu, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits en la roca pels Nabateos, el Tresor, famós i internacionalment conegut monument portat al cinema en una de les pel·lícules d’Indiana Jones, les Tombes de colors, les Tombes reals, el Monestir. Petra és un d’aquests llocs al món que cal anar, com a mínim, una vegada a la vida.Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 5
Petra – Little Petra – Wadi Rum (2h jeep tour) – Campament al desert

Esmorzar. Sortida cap a la població d’Al Beida, també coneguda com la Petita Petra. Continuació i sortida cap a Wadi Rum. La visita dura aproximadament dues hores, i es realitza en peculiars vehicles 4 x 4 conduïts per beduïns (6 persones per cotxe). Fareu una incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. En aquest passeig observareu les meravelles que ha fet la natura i l’erosió amb les roques i la sorra. Allotjament i sopar. Trasllat al campament, sopar i allotjament.

DIA 6
Wadi Rum – Aqaba

Esmorzar. Sortida cap a Aqaba al mar Roig. Arribada a l’hotel. Temps lliure per gaudir de la platja. Sopar i allotjament. 

DIA 7
Amman – Mar Mort – Amman

Esmorzar. Sortida cap al punt més baix de la terra, el Mar Mort i temps lliure per banyar-nos en les seves aigües. Continuació cap a l’hotel d’Amman. Sopar i allotjament. 

DIA 8
Amman – Barcelona – Sabadell

Esmorzar. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a Barcelona. Arribada i trasllat a Sabadell.

Serveis

Bitllets d’avió

Visites i excursions indicades

Excursió de 2 hores en 4×4 a Wadi Rum

Trasllats Sabadell – aeroport- Sabadell

Mitja pensió

Assegurança de viatge

Recepció i trasllat als allotjaments

Guia de parla hispana a les visites

No inclosos

Taxes aèries

Àpats no especificats al programa

Serveis no esmentats com a inclosos i propines

Hotels 4*

Des de 1.455€

Taxes aèries +375€

Preu per persona en habitació doble

Mena Tyche – Amman / Baity Boutique – Aqaba / Sella – Petra / Hassan Zawaideh Camp – Wadi Rum

Hotels 5*

Des de 1.655€

Taxes aèries +375€

Preu per persona en habitació doble

Bristol – Amman / Movenpick Residences – Aqaba / The Old Village – Petra / Hassan Zawaideh Camp – Wadi Rum

TERMES I CONDICIONS

Suplement opcional per dormir al desert en les Martian Tent (habitacions panoràmiques en forma de globus): + 90€.

Per fer el viatge es requereix un nombre mínim de 20 participants. En cas de que el nombre de persones inscrites sigui inferior a aquest nombre mínim de participants, Promoviatges podrà cancel·lar el viatge 21 dies abans notificant-ho degudament per escrit a cada client abans de la sortida del viatge.

Dates de sortida

04/12/2022 al 11/12/2022

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email