Saltar al contenido

Kènia,
Safari & platja Diani

A mida

-11 dies / 9 nits-

Segons serveis

Itinerari

Kènia és sinònim de safari. La perfecta expressió d’un viatge per contemplar natura i els paisatges del famós llibre ‘Memòries d’Àfrica’. Ruta clàssica dissenyada pels viatgers de les agències associades a Sabadell Viatgera per conèixer alguna de les joies imprescindibles del sud del país. L’experiència anirà, entre d’altres, al llac Naivasha. Inclòs com a Patrimoni de la Humanitat, és la llar de diversos animals com hipopòtams i pelicans, entre d’altres. El viatge es completarà amb el Parc Nacional d’Amboseli i amb una visita a la Reserva Nacional Masai Mara, considerat com un dels millors parcs del món pel que fa a la concentració d’animals. Possibilitat de completar l’experiència amb uns dies de relax a les platges de Diani. Una proposta única que combina el millor del país.

DIA 1
Barcelona – Nairobi

Sortida en vol amb destinació Nairobi, via Doha. Arribada a l’Aeroport internacional de Jomo Kenyatta. Trobada i assistència a la porta de sortida i trasllat a l’hotel.

DIA 2
Nairobi – Aberdares

Pensió completa. Sortida per carretera cap al parc d’Aberdares. Després de l’esmorzar tarda lliure amb l’oportunitat d’observar elefants, búfals i altres espècies des dels miradors de l’hotel.

DIA 3
Aberdares – Llac Nakuru

Pensió completa. Sortida per carretera cap a Llac Nakuru. Arribada i dinar en el lodge. A la tarda, safari fotogràfic en les ribes del llac, un paradís d’ocells aquàtics, destacant la gran quantitat de flamencs. És també refugi de les dues espècies de rinoceront, tant el negre com el blanc, en greu perill d’extinció. És un excel·lent parc per a veure els 5 grans; lleó, lleopard, búfal, rinoceront i elefant. També altres espècies com a girafes, hienes, facoquer, nyus i zebres, antílops aquàtics, gaseles, i babuïns.

DIA 4
Llac Nakuru – Masai Mara

Pensió completa. Ens dirigim a la terra dels mítics guerrers Masai, el Parc Nacional Masai Mara. Arribada per a realitzar check in i dinar. A la tarda, safari fotogràfic per les immenses planes de Masai Mara on trobarem a grans ramats de nyus, zebres, antílops i gaseles observades de prop pels grans depredadors.

DIA 5
Masai Mara

Pensió completa. Dia dedicat a recórrer la reserva. Durant el safari fotogràfic tindrem oportunitat de veure elefants, girafes, lleons, lleopards, guepards, hienes, xacals i centenars d’impales. Masai Mara és l’escenari de la llegendària migració dels nyus a través del riu Mara des de les planes del Serengeti a Tanzània, un dels majors espectacles naturals del planeta.

DIA 6
Masai Mara – Nairobi – Diani Beach

Esmorzar. Retorn a Nairobi per carretera. Dinar en restaurant Carnivore. Trasllat a l’aeroport per a sortir en vol amb destinació Diani. Arribada i trasllat a l’hotel, situat en la zona de platja.

DIA 7 – 9
Diani Beach

Tot inclòs. Dies lliures per a gaudir de la magnífica platja de Diani, una franja llarga de sorra blanca acompanyada de palmeres. En les seves aigües cristal·lines es poden veure corals i una gran varietat de peixos, a més de les estrelles de mar de diferents colors que es troben en un dels bancs de sorra que hi ha enmig de la mar.

DIA 10
Diani – Nairobi

Esmorzar. Matí lliure. A la tarda trasllat a l’aeroport per a sortir en vol amb destinació Nairobi. Arribada i facturació en el vol de retorn a Barcelona. Nit en vol.

DIA 11
Barcelona

Arribada a Barcelona. Fi dels nostres serveis.

Serveis

Bitllets d’avió

Taxes aèries 

Facturació de 1 maleta per persona

Dinar en restaurant Carnivore de Nairobi

Tots els trasllats d’arribada i cortida a l’aeroport en servei privat

Pensió completa durant tot el safari

Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació per causes de força major

Allotjament en règim Tot Inclòs en Diani Beach

Guia-xofer de parla hispana

No inclosos

Begudes de qualsevol tipus als hotels, excepte on està indicat 

Serveis no esmentats com a inclosos i propines

Visat, tramitació on line

Propines i extres de caràcter personal

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació