Saltar al contenido

Kènia,
safari

A mida

01/08/2023
-8 dies-

Des de 3.181€

Itineraris

DIA 1
Barcelona – Nairobi
Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostradors de la companyia Turkish Airlines, mínim 3h abans de la sortida, per embarcar en el vol destí Nairobi, via Istambul. Nit a bord.

DIA 2
Nairobi – Samburu – Shaba
Arribada de matinada. Temps lliure (possibilitat de contractar nit a Nairobi). Sortida per carretera cap a Samburu. En aquesta terra calorosa i seca es pot trobar zebres de Grevy, antílops gerenuk, oryx beisa, estruços somalis de pell blava i girafes reticulades, acompanyats d’altres mamífers. A més, un bon nombre de lleopards viuen i cacen en les àrees boscoses i manades de lleons utilitzen la vegetació per a les seves emboscades. Més de 900 elefants passen la major part de l’any en aquest ecosistema. Dinar en el lodge i safari a la tarda. Sopar i allotjament al Samburu Sopa o similar.

DIA 3
Samburu – Shaba – Aberdares
Esmorzar. Al matí sortida per carretera cap a Aberdare. Arribada a l’hotel basi Aberdare Country Club i dinar. Pujada al lodge en Aberdare, en vehicles especials i tarda lliure en aquest lodge, observatori d’animals. Sopar i allotjament.

DIA 4
Aberdares – Lake Nakuru
Esmorzar. Sortida per carretera cap a la regió dels llacs. Si el temps ho permet, parada en ruta en les cataractes Nyahururu. Dinar en el lodge i safari pel Parc Nacional Llac Nakuru un dels millors per a l’observació dels ocells, especialment pelicans i flamencs. Sopar i allotjament al Lake Nakuru Sopa Lodge o similar.

DIA 5
Lake Nakuru – Masai Mara
Esmorzar. Sortida per carretera a la Reserva Nacional Masai Mara. Dinar. Safari al capvespre. Sopar i allotjament al Mara Sopa Lodge o similar.

DIA 6
Masai Mara
Esmorzar. Safari al matí. Dinar i safari a la tarda. Llar d’una variada vida salvatge i paisatges d’eterna sabana. En les planícies d’herba  baixa, es podrà gaudir de nyus, antílops i zebres pasturant sota l’atenta mirada de lleons, lleopards i guepards, girafes, búfals, eland, impalas, facóqueros, hipopòtams i esquius rinoceronts negres. Sopar i allotjament.

DIA 7
Masai Mara – Nairobi – Barcelona
Esmorzar. Retorn a Nairobi per carretera i esmorzar en el restaurant Carnivore (subjecte a l’hora d’arribada a Nairobi). Resta de la tarda lliure (habitació no disponible. Consultar suplement). A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per a sortir en vol de retorn a Barcelona via ciutat de connexió de matinada. Nit a bord

DIA 8
Barcelona
Arribada i fi dels nostres serveis

IMPORTANT

Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Consulta sortida des d’altres ciutats

Serveis

Vols internacionals en classe turista

5 nits d’allotjament als hotels indicats  o similars en habitació doble

Pensió completa durant el safari

Assegurança d’assistència en viatge

Facturació d’una maleta per persona

Trasllats aeroport – hotel – aeroport en servei regular en castellà

Transport en vehicles 4×4 amb finestra garantida i sostre abatible (màx. 6 passatgers per vehicle) amb aigua mineral en el vehicle durant el safari (litre per persona i dia)

Taxes aèries

Xofer/ guia acompanyant de parla hispana durant el circuit

Entrades als parcs i taxes de conservació

No inclosos

Assegurança de cancel·lació per força major

Propines 

Àpats no esmentats

Activitats opcionals

Extres de caràcter personal

Serveis no esmentats com a inclosos

Preu des de

3.181 €

Preu total per persona en habitació doble

Tant les tarifes com la disponibilitat s’ha de confirmar en el moment de fer la reserva en ferm.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email