Saltar al contenido

Kènia

A mida

04/11/22
-7 dies / 6 nits-

Des de 2.220€

Itinerari

Kènia és sinonim de safari. La perfecta expressió d´un viatge per contemplar natura i els paisatges del famós llibre ‘Memòries d’Àfrica’. Ruta clàssica dissenyada pels viatgers de les agències associades a Sabadell Viatgera per conèxier alguna de les joies imprescindibles del sud del país. L’experiència anirà, entre d’altres, el llac Naivasha. Inclòs com a Patrimoni de la Humanitat, és la llar de diversos animals com hipopòtams i pelicans, entre d’altres. El viatge és completarà amb el Parc Nacional d’Amboseli i amb una visita a la Reserva Nacional Masai Mara, considerat com un dels millors parcs del món quan a concentració d’animals. Possibilitat de completar l’experència amb uns dies de relax a les platges de Diani. Una proposta única que combina el millor del país.

DIA 1
Sabadell – Barcelona – Nairobi

Sortida a primera hora del matí de Sabadell en autobús a l’aeroport. Vol internacional. Arribada a l’aeroport de Nairobi, concretament a l’aeroport de Jomo Kenyatta a la nit. Després de complimentar els tràmits d’entrada al país i recollir l’equipatge, ens trobarem amb el guia, que ens estarà esperant i ens acompanyarà fins Nairobi. Ubicada a 1700 metres d’alçada per sobre del nivell del mar, va ser fundada a principis de segle com estació intermitja pel ferrocarril que uneix Mombasa amb Kampala (Uganda). El bon clima i l’abundància d’aigua van fer que es convertís en un important nucli de població. Trasllat a l’hotel. Allotjament al Golden Tulip Hotel Sense àpats.

DIA 2
Nairobi – Reserva Masai Mara (270 km – 5 hores)

Després d’esmorzar anirem, via Narok, fins la Reserva Nacional Masai Mara. Pel camí podrem gaudir d’unes fantàstiques vistes i d’un increïble escenari ple de vida salvatge. Arribarem a l’hora del dinar. Ja per la tard, safari per la reserva. Ubicat al territori Masai, aquest parc també rep el nom del riu que el creua: el Mara. Al contrari de la majoria dels rius de la sabana africana, el Mara té un capdal permanent durant tot l’any, concentrant poblacions de vida salvatge que constitueixen una de les principals atraccions de la zona. Allotjament a Mara Simba Lodge P.C. (Esmorzar, dinar i sopar).

DIA 3
Safari Masai Mara

Jornada de safari on continuarem avistant animals a la Reserva Nacional Masai Mara; sens dubte, la més notable i renombrada del país. El seu tamany (s’estén cap a Tanzània fins arribar amb el Parc Nacional Serengeti ) i els estrictes sistemes contra la caça furtiva , han creat un lloc segur per la seva impressionant població de lleons, guepards i leopards. No cal oblidar que el Masai Mara és part d’uns dels èxodes més antics de la Històra. Allotjament a Mara Simba Lodge P.C. (Esmorzar, dinar i sopar).

DIA 4
Reserva Masai Marta – Llac Navaisha (300 km – 6 hores)

Sortirem cap el llac Naivasha i farem el dinar al Lodge. Per la tarda, realitzarem un safari en barca pel llac i visitarem Crescent Island. El llac Naivasha es trobar envoltat per boscos de papir i és un paradís pels observadors d´aus. Trobarem aus aquàtiques de gran varietat i abundància. Més de 400 aus es enregistren en tot el llac, entre les que es troben àligues. De la mateixa manera, tindrem l’oportunitat de veure algun dels 500 hipopòtams que viuen a la zona. Allotjament a Naivasha Simba Lodge P.C. (Esmorzar, dinar i sopar)

DIA 5
Llac Navaisha – Parc Nacional Amboselli (350 km – 5 hores)

Anirem cap el Parc Nacional Amboseli via Emali. Ubicat a l’extrem sud de Kenya, el Parc Nacional Amboseli és famós per la seva excel.lent varietat de vida salvatge, com jirafes, elefants, lleons i guepards. Alojamiento en Kibo Safari Camp P.C. (Esmorzar, dinar i sopar).

DIA 6
Parc Nacional Amboselli

Esmorzar. Dia lliure per gaudir Jornada completa al Parc Nacional Amboseli, amb un safari de matí i un a la tarda. El paisatge està dominat per les vistes a la muntanya del Kilimanjaro i per les planes obertes, boscos, pantans i la muntanya de Ol Doinyo Orok. L’observació d´aus és excel.lent, especialmente prop dels llacs i pantans. Allotjament a Amboseli Sentrim Camp P.C. (Esmorzar, dinar i sopar).

DIA 7
Parc Nacional Amboselli – Nairobi (270 km – 5 hores) – Sortida a Barcelona

Després de l’esmorzar anirem a Nairobi. Arribarem al voltant del migdia i ens traslladarem ala un restaurant local per l´esmorzar (no inclòs). Temps lliure per la tarda per passejar i fer les darreres compres. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per tornar al vol internacional. Nit a bord. Arribada a Barcelona l’endemà.

DIA 8
Barcelona

Arribada a Barcelona.

Serveis

Bitllets d’avió

Taxes d’entrada als parcs

Safaris en 4×4

Assistència telefònica 24h

Trasllats Sabadell – aeroport- Sabadell

Pensió completa a tots els safaris

Assegurança d’evacuació aèria per Nairobi per causes mèdiques durant el safari

Allotjament a Nairobi sense àpats

Guia-xofer de parla hispana

Aigua embotellada als safaris

No inclosos

Taxes aèries

Serveis no esmentats com a inclosos i propines

Visats

Assegurança de viatge

Preu total

Des de 2.220€

Taxes aèries +179€

Mínim de grup 6 persones - Màxim de grup 18 persones

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +250€.

Taxes aèries a reconfirmar en el moment de l’emissió.

Dates de sortida

04/11/2022 al 11/11/2022

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email