Saltar al contenido

La Champagne

Amb guia

Avió i autocar

01/06/23
-5 dies-

Pendent

Itinerari provisional

A la Champagne, cultura, gastronomia i història es fonen per oferir-te una experiència única. Els seus paisatges són Patrimoni Unesco. Descobreix: Reims i la seva preciosa catedral gòtica; poblets amb història com Hautvilliers o Chalons en Champagne i Épernay, la llar de moltes de les “maisons” més famoses del món, sota els seus carrers hi ha més de 100 kilòmetres de caves. Podràs conèixer diverses formes d’entendre l’elaboració del champagne: una cooperativa, un celler familiar i una gran “maison”. Una experiència que t’encantarà!

DIA 1
Barcelona – París (Orly) – Meaux – Reims

Presentació als taulells de la companyia Vueling, a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 8.00 hores. Sortida en el vol directe VY8006 a les 10.20 hores en direcció a l’aeroport de París (Orly). Arribada prevista a les 12.10 hores i sortida cap a Meaux, petita ciutat agrícola històricament lligada al comtat de la Champagne (dinar no inclòs). Visita d’aquesta localitat. Descobrirem el seu casc antic medieval, antiga ciutat episcopal, la Catedral de Saint-Etienne i el magnífic jardí Bossuet. Aquesta visita ens donarà l’oportunitat de viatjar en el temps i la història. Completarem el nostre recorregut amb la Maison du Brie, on degustarem l’autèntic formatge Brie de Meaux i podrem conèixer més sobre aquesta especialitat gastronòmica que va donar a la ciutat fama internacional. A l’hora convinguda, continuarem cap a Reims, bonica ciutat històrico-artística. Arribada a l’hotel Ibis Styles Rems Centre 3* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2
Reims – Aÿ – Reims

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem la ciutat de Reims, de gran atractiu turístic pels amants de la història. Coneixerem l’edifici per excel·lència de la ciutat, la Catedral de Notre-Dame, un dels edificis més importants de l’art gòtic a Europa que destaca per les seves boniques vidrieres i el seu famós àngel amb somriure. La construcció original, del segle XIII, es va edificar a l’antiga localització una antiga basílica carolíngia on va tenir lloc, a finals del segle V, el bateig de Clodoveu I, rei dels francs. Des d’aquell moment, aquesta catedral es va convertir en lloc de coronació dels reis de França. Completarem la visita de la ciutat amb la Basílica de Saint Rémi, una de les més prestigioses realitzacions d’art romànic del nord de França. Dinar. Després ens desplaçarem a Aÿ, on ens meravellarem amb les vessants de vinyes declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquí coneixerem la Cité du Champagne Collet-Cogévi, lloc únic per descobrir l’univers del xampany. Destaca per ser la cooperativa de vi més antiga de La Champagne, amb les seves centenàries caves excavades en guix entre 1882 i 1884. Retorn a Reims i resta de la tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 3
Reims – Châlons-en-ChampagneVerzenayAvize – Reims

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Châlons-en-Champagne. Visitarem aquesta bonica ciutat plena d’història i patrimoni, d’on destaquem la Col·legiata Notre Dame en Vaux, Patrimoni Mundial per la UNESCO que posseeix un dels més importants carillons d’Europa amb 56 campanes, i la Catedral de Saint-Etienne, gran exemple d’art gòtic del segle XIII, amb una arquitectura que encanta pel seu equilibri. Completarem la visita amb un passeig en barca per l’Eau-dyssée, que ens permetrà descobrir la ciutat des d’un altre angle. Ens seduirà l’encant dels ponts, els edificis que mostren la seva façana generalment amagada, la misteriosa atmosfera dels túnels, etc. Dinar. A l’hora convinguda ens traslladarem al far de Verzenay, on realitzarem la visita amb audio-guia de l’ecomuseu de la vinya (pujada al far no inclosa). Trasllat a Avize, on tindrem l’oportunitat de conèixer un productor familiar i tradicional de xampany, Michel Gonet, i fer un tast del seu producte. Retorn a Reims. Sopar i allotjament.

DIA 4
Reims – EpernayHautvillersDormans – Reims

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem a primera hora del matí cap a Epernay, coneguda com la capital del xampany. Visitarem aquesta ciutat que, històricament, ha estat saquejada, incendiada i parcialment destruïda més de 25 cops al llarg de la seva història. Tot i conservar pocs vestigis del seu passat, Epernay alberga belles mansions privades del segle XIX. Destaquem l’Avenue de Champagne, qualificada com a Lloc Destacat del Sabor a França, i que sedueix als turistes de tot el món. Seu de les més importants Maisons de Champagne, aquí visitarem les prestigioses bodegues Moët & Chandon. Un ambaixador de la casa ens descobrirà aquest lloc únic amb un recorregut per les bodegues. Ens revelaran l’expressió de les seves anyades emblemàtiques i realitzarem un tast de l’etern Moët Impérial. Dinar. Continuació de la nostra ruta cap al poble d’Hautvillers, bressol del xampany segons la tradició local. A través de la nostra visita guiada coneixerem els seus ciments des de l’Edat Mitjana, la seva arquitectura, la tradició dels signes de ferro forjat i la considerable contribució del monjo Dom Pérignon en el descobriment del xampany. A l’hora convinguda, ens traslladarem al Memorial Dormans, monument que domina la Vall de Marne i la comuna de Dormans des de la seva alçada de 52 metres. Amb el nostre guia local i les seves explicacions coneixerem i entendrem aquest Memorial Nacional de les Batalles de la Marne, conjunt que inclou la Cripta, la capella i el claustre. L’accés a una passarel·la, a través d’una escala de 100 esglaons, ofereix una vista impressionant. Retorn a Reims. Sopar i allotjament.

DIA 5
Reims – Château-Thierry – París (Charles de Gaulle) – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Château-Thierry, petita ciutat situada al cor de la Vall de la Marne. Visitarem aquesta població ja habitada en l’època romana per conèixer el seu casc antic, amb les mansions dels segles XVII i XVIII, i les restes del castell medieval. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de París (Orly) per sortir en el vol directe VY8013, de la companyia Vueling, a les 20.00 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 21.45 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Aquest itinerari de viatge pot tenir lleugeres modificacions. L’ordre, l’allotjament i el contingut de les visites serà el que es lliuri amb la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa amb aigua

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Esmorzar i dinar del primer dia i begudes en els àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

X€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+X€ taxes aèries

-X€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-X€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +X€.

Assegurança d’anul·lació i assistència COVID +X€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

01/06/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email